Şimdi Ara

AVM Çalışanları AVM'ye Gelmeyin Çağrısı Yaptı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağlıklarından duydukları endişenin geçim derdinin önüne geçtiğini belirten alışveriş merkezi çalışanları, avm’lerin 11 mayıs’ta açılmasını istemiyor. çalışanlar, “yetkililer sesimizi duymuyor, bari vatandaş duysun: avm’lere gelmeyin!” diyor

birgun.net
    AVM çalışanlarından yurttaşlara çağrı: Sesimizi duyun, gelmeyin
    https://www.birgun.net/haber/avm-calisanlarindan-yurttaslara-cagri-sesimizi-duyun-gelmeyin-300065

• Kaynak ''Birgün''
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc8

Kaynak ''Birgün''
    yandaş medyanın hükümetin attığı bir adıma ters haber yaptığını ne zaman gördün de kaynak beğenmiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc8

Kaynak ''Birgün''
    Tüh akit haber yapmamış kesin yalandır demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 8 Mayıs 2020; 13:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay boyunca AVM ye gitmeyi düşünmüyorum denek olmaya niyetim yok İnternet'den sipariş veririm.
  • Bildigim tum avm calisanlari isine gucune donme derdinde evde kacak darphaneleri yok malesef herkes ekmeginin derdinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2020; 13:44:22 >
  • AVM çalışanları haklı ama avm'ler açılmazsa yarım maaş alıyoruz diye ağlıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki tarafı da çalışanlar için ayrı sıkıntılı olan bir konu.

Bir çok firma ne yazık ki ücretsiz izin verdi veya 3 ay sınırlaması gelmeden personelleri işten çıkardı.

Virüsün bulaşma riskinin en fazla olduğu mekanlarda buraları olacaktır böyle de bir gerçek var. Bu da çalışanların hem riskli hemde daha fazla iş yükü ile karşılaşmalarına neden olacaktır.

Bekleyip göreceğiz...
  • Ne işim var avmde ben migrosa gitmeye üşeniyorum apartmanın yaninda sosyal. Mesafeye dikkat eden çok az var. Kobay olasım yok m deynegi çok olunca DELİRMEMEK elde değil 🤷‍♂️ nasıl bu dünya normale döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Insane

Ne işim var avmde ben migrosa gitmeye üşeniyorum apartmanın yaninda sosyal. Mesafeye dikkat eden çok az var. Kobay olasım yok m deynegi çok olunca DELİRMEMEK elde değil 🤷‍♂️ nasıl bu dünya normale döner.
    kimse kimseyi avm ye zorla götürmüyor zaten olay ekonomik tüm dünyada olduğu gibi, isteyen gitmesin bende gitmeyi düşünmüyorum..
    avmler dünyada en pahalı giderli, gelirli yerler zararlarını babanız karşılamıycağından açılmaları gayet doğal dünyada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

kimse kimseyi avm ye zorla götürmüyor zaten olay ekonomik tüm dünyada olduğu gibi, isteyen gitmesin bende gitmeyi düşünmüyorum..
    avmler dünyada en pahalı giderli, gelirli yerler zararlarını babanız karşılamıycağından açılmaları gayet doğal dünyada..

Alıntıları Göster
    Sadece sadece babamız değil, herkes herşeyin maliyetini karşılıyor bu ülkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atahan2626 kullanıcısına yanıt
    Avmler acildigi zaman 3 bin 4 bin vaka olunca kapatilir tekrar.

• Burberry gucci nasıl kiralarını ödeyecek müşteri gelmezse

• ülke diğer ülkeler gibi ekonomik olarak battıkça batıyor maalesef .. diğer ülkeler bile normalleşmeye gidiyor artık .. türkiye iflasın eşiğine gelmiş durumda avm ler açılmayacakta ya ne olacak ? ekonominin düzelmesi için avm ler de açılmalı uçuşlar da başlamalı hayat normale yavaşça dönmeli artık.
  • İsteyen buyursun gelsin

Şu ana kadar alınan önlemler

1- Dezenfektan makinesi geldi.Küçük sabunluk gibi birşey.
    2- İstanbul dan 1000 e yakın ürün geldi, dezenfekte edildimi edilmedimi haberimiz yok.
    3-Birkaç tane görsel geldi. Klasik hep duyduğumuz yok mesafeyi koru, yok elleri yıka.
    4-Yok.

• erdinc8 E kullanıcısına yanıt
    Senin inanman için yalayan yalaka bir kaynak lazım değilmi? Hani sana senin dilinde anlatabilmesi için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • küçük esnaf gelişmiş olsa avm lere bu kadar bel bağlanmazdı. Tıklım tıklım dolacak o kesin ama ne kadar gelir elde edilecek ben onu merak ediyorum. Herkes kriz var diyor geçinemiyorum diyor avm den neyle nasıl alışveriş yapılacak.
  • Öncelikle kaynağı pek inandırıcı bulmadığımı söylemeliyim. Bu çağrı yaptığı söylenen insanlar kim belli değil, gerçekten avm çalışanı mı belli değil.

Zaten isimleri gizli iki insanın tüm avm çalışanları gibi lanse edilmesi de ilginç geliyor. Yok mudur bir sendika, bir meslek örgütü konu ile ilgili açıklama yapacak iradeye sahip? Konudan bağımsız olarak bir eleştiri de tüm habercilere, gazetecilere gelsin. Içinde haber bulunmayan haberler interneti sardı, bitirdi. Nerede 5n1k kuralı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

Öncelikle kaynağı pek inandırıcı bulmadığımı söylemeliyim. Bu çağrı yaptığı söylenen insanlar kim belli değil, gerçekten avm çalışanı mı belli değil.

Zaten isimleri gizli iki insanın tüm avm çalışanları gibi lanse edilmesi de ilginç geliyor. Yok mudur bir sendika, bir meslek örgütü konu ile ilgili açıklama yapacak iradeye sahip? Konudan bağımsız olarak bir eleştiri de tüm habercilere, gazetecilere gelsin. Içinde haber bulunmayan haberler interneti sardı, bitirdi. Nerede 5n1k kuralı?
    Avm Çalışanları Sendikası açılmasının doğru olmadığını söyledi zaten, direkt gelmeyin diyecek halleri yok.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Fatih Altaylı yazmıştı. Kimse gitmeyecekse açmayın. Daha da zararlı olur diye. Mağazalar ciro yapamayacak ama giderleri olacak diye. Sonuçta kira, elektrik, personel maaşları ödenmeye başlayacak. Bu da şirketleri ve avmleri batırabilir yazmıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.