Şimdi Ara

Avivasa Online Sigorta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım ile ilgili çeşitli firmalardan çok yüksek kasko fiyat teklifleri aldım.
    https://artiksirasende.avivasigorta.com.tr/

Bu adresten online kasko oluşturduğumda, full paket olmasına karşın, kendi acentalarından çok daha uygun fiyata özelliklerini kendim belirleyerek bir poliçe oluşturdum.

Fiyatları uygun ancak, acenta ile site üzerinden işlem yapmam arasındaki fark nedir? Yani olası bir kaza durumunda sorun yaşar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: scripter37

Aracım ile ilgili çeşitli firmalardan çok yüksek kasko fiyat teklifleri aldım.

Bu adresten online kasko oluşturduğumda, full paket olmasına karşın, kendi acentalarından çok daha uygun fiyata özelliklerini kendim belirleyerek bir poliçe oluşturdum.

Fiyatları uygun ancak, acenta ile site üzerinden işlem yapmam arasındaki fark nedir? Yani olası bir kaza durumunda sorun yaşar mıyım?

Fiyat uygunluğu hakkında;
    1. Acente komisyonu
    2. İş yükü azalması
    3. Verdiği teminatlar acentelerin verdiğinden farklı olabilir

Hasar ile ilgili; poliçenin içerdiği teminatları incelerseniz hangi haklara sahip olduğunuz belirtiliyor ama sorunuza cevap olarak herhangi bir problem yaşamazsınız. Zaten 444 'lü numaralarını arayarak istediğiniz bilgiye hemen ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 15 Mayıs 2013; 15:51:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

1. Acente komisyonu
    2. İş yükü azalması

Hasar ile ilgili; poliçenin içerdiği teminatları incelerseniz hangi haklara sahip olduğunuz belirtiliyor ama sorunuza cevap olarak herhangi bir problem yaşamazsınız. Zaten 444 'lü numaralarını arayarak istediğiniz bilgiye hemen ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler hocam.

Tereddüt yaşadığım tek nokta, online işlem yaptıktan sonra ödemeye mütakip otomatik olarak poliçemiz oluşup çıktı alacağımız söyleniyor.

Bu durumda poliçemiz ıslak imzalı olmadığı için, yarın bir gün kaza durumunda şirket, "Bu ıslak imzalı değil, resmi belge niteliği taşımaz" deme gibi bir lükse sahip olur mu?

ilk kez kasko yaptıracağım, fazla bilgim yok. Acentadan poliçe aldığınızda üzerinde acentanın ıslak imzası oluyor mu?

• quote:

quote:

quote:

1. Acente komisyonu
    2. İş yükü azalması

Teşekkürler hocam.

Tereddüt yaşadığım tek nokta, online işlem yaptıktan sonra ödemeye mütakip otomatik olarak poliçemiz oluşup çıktı alacağımız söyleniyor.

Bu durumda poliçemiz ıslak imzalı olmadığı için, yarın bir gün kaza durumunda şirket, "Bu ıslak imzalı değil, resmi belge niteliği taşımaz" deme gibi bir lükse sahip olur mu?

ilk kez kasko yaptıracağım, fazla bilgim yok. Acentadan poliçe aldığınızda üzerinde acentanın ıslak imzası oluyor mu?

Şirket isterse imzasını çıktı üzerinde bulundurabiliyor. Bir ay öncesine kadar bir sigorta şirketinin bölge müdürlüğünde çalışıyordum; mesela bazı poliçelerimizde genel müdürlüğün direk imzası olurdu. Broker 'ların çıktılarıda bu şekilde olurdu. ıslak imza olarak düşünmeyeceksin elinde ki çıktıyı. Poliçeni alır almaz tramere giriyorsun ve kasko sorgulama bölümünden sorguluyorsun tramerde varsa gerisi hikaye. Babama 3-4 gün önce kasko ve trafik kestim ama arabada poliçe yok çünkü artık herşey online. Hasar anında plakandan hangi poliçelere sahip olduğun anında çıkıyor

http://www.sbm.org.tr/?p=application&objectId=15

• quote:

çok teşekkürler.

anladığım kadarıyla herhangi bir sıkıntı olmaz diyorsunuz.
    Markadan ötürü (Mitsubishi Lancer) acentalar astranomik fiyatlar çekti (2000 ile 4000 TL arası ), ama verdiğim bağlantıdan en full olanı 1500 tl altına alabiliyorum.

Tekrar teşekürler.
  • MEVCUT KASKO POLİÇEN YOK VEYA MEVCUT KASKO POLİÇENİN BİTİMİNE 1 AYDAN FAZLA VAR. BU SEBEPLE KASKO TEKLİFİ VEREMİYORUZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

MEVCUT KASKO POLİÇEN YOK VEYA MEVCUT KASKO POLİÇENİN BİTİMİNE 1 AYDAN FAZLA VAR. BU SEBEPLE KASKO TEKLİFİ VEREMİYORUZ.

az önce ben ve bir arkadaşımda sorgulama yaptık ikimizede aynı uyarıyı verdi,
    benim hali hazırda bitmesine 1.5 2 ay kadar kalan bir kasko poliçem var, normalde 1 ay kala fiyat teklifi verdiklerini biliyordum ama şansımı denemek istedim.
    Arkadaşımın ise herhangi bir poliçesi yok, onada aynı uyarıyı verdi, canlı destekten sorduk.
    Aracın tescil tarihinden 15 gün geçtiği için online fiyat teklifi veremediklerini söylediler.
    Acenteye yönlendirmek istediler ama ordada bu bahsettikleri %35 e varan indirim söz konusu değilmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.