Şimdi Ara

Avid - Edius - FinalCut - Adobe Premiere - After Effects - Vegas (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
30.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar iü de radyo sinema tv okuyorum. Şu an ki tek amacım kurgu öğrenmek. Ediusla kısa film kurgusu falan yapabiliyorum ancak aklım premeire e gidiyor. Hangisini tavsiye edersiniz, premiere ae ile daha uyumlu ama ediusta sektörde çok kullanılan bir program( genelde kanallarda). Bilgisayarım mac olmasada fena değil, ssd falan var, çoğu işlemi kaldıracaktır zannımca.
  • Kısa filmlerimin hepsini, çektiğim reklamları, tanıtım filmlerini Sony Vegas Pro 9 ile montajlıyorum. Bir kişide demedi bunların kalitesi kötü diye bence Sony Vegas en iyi programlar katagorisinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AVCHD ve MKV uzantılı videoları format factory ile AVI ye çevirdim. Ama biri 1920*1080 diğeri 1280*720 .Bunları premiere'de (cs5) montajlamak istyorum.yeni proje açma aşamasında hangi ayarı kullanmalaıyım.HDV,DV,AVCHD v.s birçok başlık ve bunların da alt başlıkları var.Doğru ayarı yapmazsam ilk pencerede video donup kalıyor ses gelmeye devam ediyor.Yoksa bu bazı codeclerin yüklü olmamamsından mı kaynaklanıyor.? Bilgi ve tecrübelerini paylaşan forumdaşlara şimdiden teşekkürler.
  • son versiyonu hakkında bilgim yok ama. 5-6 ay önce öyle bi kurup kurcalamıstım.
    corelin bu programı amator kitleye hitap ediyor. tartıstıgımız programlarla aynı kulvarda diil.
  • Şuan gözlemlediğim kadarıyla edius premier ve after efect yoğunlugu var ve sektör adiustan adobeye kayıyor senkron olayından ve adobenin sundugu exralardan dolayı ayrıca yavaş iş yapıyor diyenlerin bilgisayarları kötü bence bende 3.4 ghz de çalışan bir bilgisayar var ve biraz vakit alıyor ama okadarda almıyor abartılıyor sanki bu sektördeiler yani kurgu montaj sektöründekiler çalışma şartlarını ve aldıkları maaşları imkanları vs yazabilirmi acaba ne faydasını gördüklerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quandrostr -- 11 Nisan 2014; 20:34:02 >
  • Hocam benim sorun çok ilginç... Edius kullanıyorum ve normal youtubedan indirdiğim videoları falan gayet güzel oynatıyor ama benim kendi kameramla çektiğim videoların sesini kesik kesik veriyor... Ses dalgaları da gözükmüyor alt kısımda... Eskiden normaldi birden bire bir gün edius takıldı ben de görev yöneticisinden sonlandırdım ondan beri böyle oldu... Ne iştir anlamadım...
    Kasa: Cooler Master Haf 912 Advance Midt Anakart: Msi Z87-Gd65 Gaming İşlemci: Intel Core i7 4770K Ekran Kartı: Asus GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit RAM: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit SSD: WD Blue 1TB HDD: WD 1TB PSU: Gx 80Plus 750W İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 EVO
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.