Şimdi Ara

AVG antivirüs FREE saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Az önce gereksiz dosyaları temizlemek amacıyla gezginlerden CCleaner yükledim. Yüklerken herhangi bir uyarı vs gelmedi fakat yükledikten 10 dk sonra avg antivirüs programının bilgisayarıma yüklendiğini gördüm. Ramimin %90 ini diskimin %100 ünü kullanıyordu bende denetim masasından programı kaldırdım. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat avgservice programı hâlâ çalışıyor. Denetim masasında gözükmüyor ve görev yöneticisinden kapatmaya çalıştığımda erişim engellendi diyor. Nasıl kapatabilirim ? Boştayken %80 ram kullanılıyor ve %100 disk kullanılıyor bilgisayarımı kullanamaz haldeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Avg clear ile kaldırın. Saçma bir antivirus onun yerine avira free tavsiye ederim hafif bir antivirus sistemi yormuyor.

https://www.techsupportall.com/avg-uninstall-tool/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avgyi avast aldı galiba. Avast gibi avg de berbat oldu.

Ccleaner vb programları yüklerken dikkat edin. Özel kurulumu seçin yada kurarken hangi tiklerin seçili olduguna dikkat edin.Bir çok program ekstra yanında program kuruyor.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Normalde programları çok dikkatli kuruyordum fakat ccleaner da böyle bir şey hatırlamıyordum bu nedenle hızlıca kurdum. Denetim masasından kaldırdırmıştım bilgisayarı 3-4 kere yeniden başlatınca sorun çözüldü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CCleaner kurulurken yanında saçma sapan şeyler kuruyor hem de Avast satın almış. Artık kullanmıyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 9:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.