Şimdi Ara

Kaspersky 2013 Vs Diğer Antivirüs Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaspersky 2013 Lisanslı İnternet Security 2013 almayı düşünüyorum İnşallah.Araştırma aşamasındayım.

Kaspersky 2013 kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.Kaspersky haricinde diğer antivirüs programı kullanıp Kaspersky 2013 ile karşılaştırabilecek arkadaşlar varsa,bilgi açısından çok faydalı olur.

Şimdiden teşekkür ederim,hayırlı günler.

-ATATÜRK
  • Araştırmanın sonucunda Kaspersky 2013'ü daha iyi yapan kriterler nedir peki? Bu arada kale alıp cevap verdiğin için teşekkürler

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • Ben sanal makinelerimde Norton, Kaspersky, Nod32, Trend micro, Bitdefender gibi antivirüs proğramlarının hemen hemen hepsini denemiş biri olarak Bitdefender internet security 2013 diyorum Bana göre hepsinden hızlı testlere görede koruması çok iyi İstersen deneme sürümünü indir dene tecrübelerini bizimlede paylaşırsın.
  • İntel i-7 Q 3630 M.2,40 GHZ CPU,8 GB RAM işletim sistemi var notebookta.Forumda yorumları okuduğum kadarıyla,işletim sistemi iyi ise Kaspersky sağlam güvenlik sağlar deniliyordu.Kasperskye o yüzden yöneldim açıkçası.Lisanslı almak istediğim içinde mantıklı karar vermek istiyorum.Teşekkürler yorum için.

Orijinalden alıntı: User85

Ben sanal makinelerimde Norton, Kaspersky, Nod32, Trend micro, Bitdefender gibi antivirüs proğramlarının hemen hemen hepsini denemiş biri olarak Bitdefender internet security 2013 diyorum Bana göre hepsinden hızlı testlere görede koruması çok iyi İstersen deneme sürümünü indir dene tecrübelerini bizimlede paylaşırsın.

Test sonuçları ileri aylarda değişkenlik gösterebilir.Birde test sonuçları çok güvenilir mi soru işareti.Duygusal olabiliyor.
    Av Test'in Ocak-Şubat aylarındaki testi yayınlanmıştı.http://www.chip.com.tr/haber/26-antivirus-kapisiyor-tablo-halinde-ocak-subat-in-en-iyi-antivirusleri_39831_2.html.
    Dediğim gibi reklam kokan sonuçlar olabilir.Önerini dikkate alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desper4do -- 24 Nisan 2013; 23:03:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desper4do

quote:

Orijinalden alıntı: User85

Ben sanal makinelerimde Norton, Kaspersky, Nod32, Trend micro, Bitdefender gibi antivirüs proğramlarının hemen hemen hepsini denemiş biri olarak Bitdefender internet security 2013 diyorum Bana göre hepsinden hızlı testlere görede koruması çok iyi İstersen deneme sürümünü indir dene tecrübelerini bizimlede paylaşırsın.

Test sonuçları ileri aylarda değişkenlik gösterebilir.Birde test sonuçları çok güvenilir mi soru işareti.Duygusal olabiliyor.
    Av Test'in Ocak-Şubat aylarındaki testi yayınlanmıştı.http://www.chip.com.tr/haber/26-antivirus-kapisiyor-tablo-halinde-ocak-subat-in-en-iyi-antivirusleri_39831_2.html.
    Dediğim gibi reklam kokan sonuçlar olabilir.Önerini dikkate alacağım.

O zaman testleri sen yaparsın sonuçları bizimle paylaşırsın olmazmı? Şu anda sana i7 işlemçili bilgisayarımdan yazıyorum ama herkesin senin benim gibi i7 işlemçili bilgisayarı yok

• Hocam 3 GB ramli i3 işlemcili bilgisayarım var. Ücretsiz programlar çok zayıf oldukları için onlara değinmeyecem bile.

Kaspersky Internet Security 2011, 2012 ve 2013 kullandım 2013 hala devam ediyor. Bir ara Kaspersky aşırı derecede kastı Google Chrome bile açamıyordum Norton 360'ı 30 TL gibi uygun bir fiyata aldım. Arkadaşın biri flashına şarkı atmamı istedi flashı bilgisayara takınca yemediğim virüs kalmadı. Format atmak zorunda kaldım. Açıkçası ürünü koydum bir köşeye kaldı öyle. Kaspersky'a geri döndüm. Bu bahsettiğim aşırı kasma da geçti şu an normal şekilde kullanabiliyorum.

Sözün kısası Kaspersky'dan şaşmamanı kendi tecrübelerimle söyleyebilirim. Norton'a bulaşma aman. Bitdefender'ında iyi olduğunu sık sık duyuyorum ama daha Türkçe desteği var mı yok mu onu bile tam olarak öğrenemedim. Kaspersky'ın ilgili bir danışma hattı da var bu arada. (Bu arada sıradan bir kullanıcıyım Kaspersky çalışanı değilim :) kendi tecrübelerimi aktardım.)

• Teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için. İyi bir örnek oldu.Arkadaşım 20 Tl'ye Norton 360 Seriali verebilirdi,dediklerinden sonra tekrar düşündüm.
    Kasperskynin kasması normaldir.Kasıyorsa zaten,sürekli tarama yapıyor demektir.Kasmada azaldıysa dediğine göre Kaspersky tercih edilecek gibi duruyor.

Teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için. İyi bir örnek oldu.Arkadaşım 20 Tl'ye Norton 360 Seriali verebilirdi,dediklerinden sonra tekrar düşündüm.
    Kasperskynin kasması normaldir.Kasıyorsa zaten,sürekli tarama yapıyor demektir.Kasmada azaldıysa dediğine göre Kaspersky tercih edilecek gibi duruyor.

Evet hocam benim sistemde şu an kasma adına bir problem yok. Tabi Norton fln daha hafiftir ama korumada kesinlikle bariz farklar var. Bence iyi bir seçim olacaktır.

kaspersky norton 2013 bitdefender2013 aviragibi internet securutyleri kullandım..
    içlerinden en beğendiğim nortoninternet security oldu 2 gün öncesine kadar kullanıyordum ama lisansımın günü bittişimdi bende araştırıyorum tekrardan norton kampanyası bulursam yükleyeceğim..

kaspersky yüklediğimde makine biraz zorlandı ama öyle ahım şahım bir kasma yoktu..
    bit defender 2013 beni çıldırttı az kalsın mouse fırlatıyordum monitöre..
    avira deseniz uzun yıllar promosyon olarak avira kullandım şuan promosyonları bitti sanırım ben bulamıyorum...

sonuç olarak kasmayan ve iyi bir koruma sağlayan norton internet security 2013 öneririm bunun yanı sıra kaspersky internet ssec. 2013 bulursanız hangisinin fiyatı ucuzsa onu alın derim ikiside iyidir ama öncelik norton...

@omerfrt

hocam elinizdeki 360 ın nekadar zamanı var? ve nekadara verirsiniz bana? uygun olursa almayı düşünürüm.

• Aman Bitdefendere bulaşmayın. 2012 ve 2013 sürümlerini kullandım. i7 li makinada üstteki arkadaşın da dediği gibi beni çıldırttı. Hemen kaldırdım. Nortonla Kaspersky arasında ben de gidip gelmiştim. Test sitelerine baktım da Nortonun performansı bu ara bayağı düşmüş. Kaspersky ise yükselişte yaklaşık 1 yıldır. Kaspersky kullanıyorum şu an. Hiç kasma filan yok. Sistem fi tarihinden kalma değilse kaspersky en iyi çözüm olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Peki sana Nortonun,Kaspersky'den daha iyi olduğunu düşündüren nedir? İlk tercihin Norton gözüküyor.

Not:Şuan makinada deneme sürümü Kaspersky Pure 2.0 çalışmakta.
    Intel Core i7 930 2.80 Ghz ,Gigabyte X58A - UD3R,Gskill F3-12800CL8T-6GBRM Ripjaws DDR3 1600 Mhz( 3 x 2 GB), Sapphire HD 5770 Vapor - X, Segate 1 TB 7200.12, Cooler Master Silent Pro 850 W, LG DVD - RW ,21,5" Samsung BX2231
  • quote:

Elimde şu an Norton 360 seriali yok.Arkadaşım 3'lü almış.1 tanesi boşta kaldığından serial kullanılmıyor.Tanesinin ne kadara geldiğini sorduğumda 20 Tl demişti.
    Kaspersky alma durumu olmazsa arkadaşın serialini alabilirim inşallah.
    Fakat şu an Kasperskye yöneldim,o yüzden onun seriali boşta. Ve yeni aldı sayılır Norton 360'ı.11 ayı kalmıştır büyük ihtimalle. Eğer istersen sorabilirim satıp satamayacağını.

Peki sana Nortonun,Kaspersky'den daha iyi olduğunu düşündüren nedir? İlk tercihin Norton gözüküyor.

norton kullandım uzun süre 2013 internet securuty çok beğendim herşeye müdehale edebiliyorum arayüzü basit aradığını bulabiliyorsun birde sorunsuz bir şekilde kullandım uzun süre
    kaspersky 2013 fazla bir süre kullanmadım ama gayet güzeldi bir sorun çıkartmadı ama nortn daha çok hoşuma gitti kasperskyla kıyaslarsak kasma durumu olarak norton kasmıyor diyebiliriz.
    şuan mcafee kullanıyorum 6 aylık bir kampanyadan

• quote:

Orijinalden alıntı: kdutman

Herkese merhabalar.
    Bende arayış içerisindeyim F Secure is 2013 / Kaspersyk is2013 /Bitdefender is 2013 arasındanda.
    Merakımı maruz görün bitdefender 2013 is te neden çıldırdınız?

Not:Şuan makinada deneme sürümü Kaspersky Pure 2.0 çalışmakta.

Bit Defender kullanıp çıldıranlardan olmadığımdan yorum yapmayayım o duruma

Notunda Kaspersky Pure 2.0 kullanıyorum demişsin.Değerlendirmen nasıl? Kaspersky 2013 Internet Security'den daha kapsamlı bir versiyon,Kaspersky Pure 2.0.Ve deneme serialini nereden temin ettin?
    Bugüne kadar ki süreçi anlatayım;
    Herşey geçen hafta bir pc ile başladı. Söz konusu makinaya virüs bulaşmış,anlaşmalı oldukları diyeyim bilgisayarcı yeniden yüklemiş, bende kurum tarafından kullanılan programı kurmak üzere oraya gittim. ancak makinada hala virüs vardı. bende maden problem bu bir müsade edin ben yeniden kurayım dedim. bir güzel kurdum. kendi güvendiğim avira (free) sürümü ile aldığım pcyi tarattım onları temizledik ancak pc ile birlikte kurum tarafından bana verilen usb belleği tarattım bir dünya virüs temizle dedim %30 da takıldı kaldı.ardından avast kurulu (freesürümü) belleği tarattım. hem daha fazla virüs tanımladı ve sorunsuzca temizledi.
    Ardından güvenlik sitelerinde gezinmeye başladım.
    http://www.av-test.org/en/home/
    http://www.av-comparatives.org/

baktımki oradada avastın tanımlama yüzdesi aviradan fazla idi. İddalara göre.
    2. sitede yer alan fortclient i denedim.
    Birincisi ürün fortigate utm cihazları ile bütünleşik çalışmak için tasarlanmış. free sürüm ve ingilizce.
    Ebeveyn denetimi var gayet iyi çalışıyor eksisi ya açık yada kapalı oluyor özel ayarları (içerik filtreleme konu başlıklarını seçseniz bile ) bunu kaydetmiyor.
    Sistem zayıflık taraması var. Bende 41 tane buldu. bunların 9 - 10 haricinde diğerleri sadece bilgi için oluşturulan başlıklardı. herhangi bir güncelleme işlemi yapmıyorsunuz.9 - 10 kritik sorundan sadece 4 - 5 tanesi için yama bulabildim. Ancak sistem zayıflıklarını göstermesi iidi.
    Enbüyük eksis pc açılışında masaustu çok geç geliyor.

Ücretli olarak incelediklerimden ;
    F secure nternet security benim içintam bir faciaydı;
    daha kurulumunda sorunlar baş gösterdi. Yükleme yüzdesi boş bir tablo idi, güvenlik duvarı sadece windows varsayılan güvenlik duvarı şuan haıtlayamadığım bir işlem için komut verdim yine ilgili ekranı bem beyazdı.

Gelelim kaspersky maceramıza;internet security (kis bundan sonra bu ifadeyi kullanacağım)
    Öncelikle ikisinin de türkçe kılavuzlarını karşılaştırdım. pure de bazı özellikler öne çıkarılmış ve uzun uzun anlatılmış.Onun haricinde diğer özellikler aynı.
    Pure neden kullanırım ;
    1 . Şifrelerimizi kasperskyda tutucam,(keepass kullanıyorum memnunum)
    2 . yedekleme kaspersky da kullanıcam. dosyalarıma şifreleyecem,(dosyalarımı hiç şifrelemedim, yedekle için farklı arayışlardayım. Elimde acronis lisanları var onları kullanbilirim)
    3. pure olan diğer pcleri burda kendi pcmden yöneticem derseniz lasım.(evde 2. makinam var. uzaktan ne diye onauda burda bakayım.)

birincisihttp://www.kaspersky.com.tr/downloads adresinden isteğiniz ürünün 30 günlü demosu var.
    ikincisi global sitesinde pure 3 ve yeni versiyonları var.Henüz türkçe versiyonları bu seviyede değil.
    burada global sitede şunları vurgulamışlar ki bu özellikler kistede mevcuttur.
    1 - New! Safe Money – adds more protection for financial transactions
    2 - New! Secure Keyboard & improved Virtual Keyboard – help protect your identity
    3 - New! Automatic Exploit Prevention – defends against the exploitation of vulnerabilities
    her iki üründede mevcut.

4 -New! Password Manager* now includes Password Sync
    5 - New! Online backup – makes data backup even more convenient
    hiç kullanmadım.

Gelelim kullanıcı deneyimine;
    pure bana göre değil yukarıda anlattım. ve birde anlamsız bir şekilde masaustu, durum çubuğu sistem açılışında geç geliyordu.Kis e göre biraz da sistemi kastı.
    kis bana daha yakın bir de global sitede yer alan versiyonları özellikleride bize de aktarıldığında daha iyi olacaktır diye düşünüyorm.
    Artı tüm sistemi tarattım. 1 tek virüs bulundu. Hala Anlayamadığım chrome a gelen uzantılar var url danışmanı, içerik engelleyici, reklam başlığı engelleyicisi, birde ebeveyn denetimlerini açtım gayet güzel çalışıyor ancak yinede orada şöyle yazıyor ; bunun hatalı olarak engellediğinizi düşünüyorsanız
    tıklayın. burdan izin verilebiliyor. bu kısımlarını daha uğraşamadım belikde tam ayar yapamamışımdır.
    Ancak alacak olsam bana kis daha uygun gibi geliyor.
    Intel Core i7 930 2.80 Ghz ,Gigabyte X58A - UD3R,Gskill F3-12800CL8T-6GBRM Ripjaws DDR3 1600 Mhz( 3 x 2 GB), Sapphire HD 5770 Vapor - X, Segate 1 TB 7200.12, Cooler Master Silent Pro 850 W, LG DVD - RW ,21,5" Samsung BX2231

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

@Desper4do

kaspersky norton 2013 bitdefender2013 aviragibi internet securutyleri kullandım..
    içlerinden en beğendiğim nortoninternet security oldu 2 gün öncesine kadar kullanıyordum ama lisansımın günü bittişimdi bende araştırıyorum tekrardan norton kampanyası bulursam yükleyeceğim..

kaspersky yüklediğimde makine biraz zorlandı ama öyle ahım şahım bir kasma yoktu..
    bit defender 2013 beni çıldırttı az kalsın mouse fırlatıyordum monitöre..
    avira deseniz uzun yıllar promosyon olarak avira kullandım şuan promosyonları bitti sanırım ben bulamıyorum...

sonuç olarak kasmayan ve iyi bir koruma sağlayan norton internet security 2013 öneririm bunun yanı sıra kaspersky internet ssec. 2013 bulursanız hangisinin fiyatı ucuzsa onu alın derim ikiside iyidir ama öncelik norton...

@omerfrt

hocam elinizdeki 360 ın nekadar zamanı var? ve nekadara verirsiniz bana? uygun olursa almayı düşünürüm.

Monitöre kızıp Bitdefender'a niye çamur atıyon....fırlatsaydın mause'u monitöre

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.