Şimdi Ara

AVERMEDİA TRİNİTY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
16.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tv kartı alıcam sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum. istediğim özellikler harici ve kayıt yapabilme özelliğinin olması , 22. monitörde kullanıcam kafamda forex 5830E var ama onda kayıt yok en fazla 170 tl ye kadar çıkabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsay -- 19 Ağustos 2009; 15:42:45 >

• bilgisi olan yokmu yaw MEYDEY :D
  • Skystar3 alabilirsin.Hayber bilgisayarda 130 tl civarında.Güçlü sharp tuneri var.
  • nihayet biri sesimi duydu eyvallah :D
    bundanmı bahsediyorsun hocam fiyatı 190 küsür :(

http://www.hayber.com.tr/hayber/hbt/product/~category_id=VITRIN082006/~product_id=16141

bide bu var

http://www.hepsiburada.com/skystar3-pci-tv-karti-kumanda/productDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd61340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsay -- 25 Temmuz 2009; 18:16:17 >

• skystar 3 al en iyisidir
  • eğer düşünürsen skystar hd2 al gayet güzel bir kart yoksa pek özelliklerine bakma aşağı yukarı hepsi aynı sayılır fiyatı hangisinin ucuz sa onu al çünkü çok bi şey fark etmiyor ben deskystar hd2 ve skystar 2 var hd desteği dışında ikisi de aynı sayılır ayrıca bazı forumları araştır hangisi en az arıza çıkarıyorsa onu al çünkü tek fark o başka hiç farkı yok sana kalmış duyduğumkadarıyla twinhanın kartları iyi sayılır en az arzaçıkaran onlar var galiba ama emin değilmim (inca, skyvision ve visin olus oluyor hepsi aynı hiç farkı yok )çok profesyönel değilsen skystar2 alma derim piyasanın en fazla satılan kartı ama sebebi yazılım desteğinden ve piyasada oturmuş bi kart olduğundan ben 2005 ten beri kullanıyorum bir çok tecrübem oldu ondan bunları söylüyorum tek farkı sen yaratırsın kart hikaye
    forumlarda görüyorum 30-40 tl ye aldıkları 2. el kartla harikalar yaratanları 200-300 arası fiyata sshd2 alıp doğru dürüst tv izleyemenleri görüyorum
    özetle işin sırrı senin kullanışın biraz araştırdıktan sonra o kartlarla hemen hemen aynı şeyleri yaparsın merak etme eğer sen becerirsen hiç bi kart seni üzmez söliyim baştan için rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tsn141

eğer düşünürsen skystar hd2 al gayet güzel bir kart yoksa pek özelliklerine bakma aşağı yukarı hepsi aynı sayılır fiyatı hangisinin ucuz sa onu al çünkü çok bi şey fark etmiyor ben deskystar hd2 ve skystar 2 var hd desteği dışında ikisi de aynı sayılır ayrıca bazı forumları araştır hangisi en az arıza çıkarıyorsa onu al çünkü tek fark o başka hiç farkı yok sana kalmış duyduğumkadarıyla twinhanın kartları iyi sayılır en az arzaçıkaran onlar var galiba ama emin değilmim (inca, skyvision ve visin olus oluyor hepsi aynı hiç farkı yok )çok profesyönel değilsen skystar2 alma derim piyasanın en fazla satılan kartı ama sebebi yazılım desteğinden ve piyasada oturmuş bi kart olduğundan ben 2005 ten beri kullanıyorum bir çok tecrübem oldu ondan bunları söylüyorum tek farkı sen yaratırsın kart hikaye
    forumlarda görüyorum 30-40 tl ye aldıkları 2. el kartla harikalar yaratanları 200-300 arası fiyata sshd2 alıp doğru dürüst tv izleyemenleri görüyorum
    özetle işin sırrı senin kullanışın biraz araştırdıktan sonra o kartlarla hemen hemen aynı şeyleri yaparsın merak etme eğer sen becerirsen hiç bi kart seni üzmez söliyim baştan için rahat olsun

hocam fakat skystar hd2 fiyatı benim istediğim fiyatın 2 katı neredeyse ve söylediklerinin hemen hemen hepsine katılıyorum saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Yeni ilan açıldı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tsn 141 in söyledikleri çok önemli.dvb-s kartlarda kullanıcının orta- üst düzey bilgisayar bilgisine sahip olması gerekir.Bu kartlar software(yazılımsal)oldukları için daha iyi yazılım desteği kartı ön plana çıkarır.skysatar3 Türkçe yazılım desteği en iyi olanlardan.Ayrıca Sharp tuneri benzerlerine göre(çoğu silikon tuner)daha güçlü.
    sigma olarak google de aratırsan sitesini bulabilirsin.
    İkinci bir husus tüm dvb-s kartlar fason olarak Çin'de üretilir.Anbalajları isteğe göre ve istenilen dilde yazılır.Bu nedenle skystar2 Hollanda firmasının Çin'de ürettirdiği maldır.skysatr3 ise Türk firmasının Çin'de ürettirdiği maldır.Bence skystar3 desteklenmelidir.Üstelik de diğerinden üstün olduğu yönleri vardır.Isınmaması gibi.Düşük frekanslarda yayımı alması gibi..Fiyatı gibi..
    Belirttiğin sitede usb olanı 190 tl civarında.Pcı olanı yani kasa içine takılanı 128... kusur gibi..
    Kolay gelsin..

• ben de skystar 3 biraz tereddütle bakmama rağmen hiç ama hiç şikayet duymadım ayrıca türk işi olmasıda daha bi iyi desteği de baya yaygın sayılır ben hiç ss2 nin ithalatçısının böyle destek verdiğini görmedim ama iş yine sende bitiyor
  • Hauppage WinTV -HVR H006'yı şiddetle öneriyorum. USB 2.0 uyumlu ve çok performanslı çalışan kart bir tv kartından tüm beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip. Ben Almanya'dan satın aldım. 50 Euro fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: localhost7

Hauppage WinTV -HVR H006'yı şiddetle öneriyorum. USB 2.0 uyumlu ve çok performanslı çalışan kart bir tv kartından tüm beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip. Ben Almanya'dan satın aldım. 50 Euro fiyatı.

öncelikle hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.hocam bu kartı googleda arattığımda türkiye de satılmıyor galiba bulamadım:(

kafam çok karışık ne zaman bişey almaya kalkışsam kararsız kalıyorum yada aldığımda hata yapıyorum bu sefer hata yapmak istemiyorum şöyle bi soru sorayım o zaman 125-130 tv kartı desem çanak ve kablo ile bana kaça patlar.

• arkadaşlar peki şöyle bişey olsa nasıl olur 170 liraya kadar çıktım şimdilik normal anten kullanırım daha sonra uyduya geçerim ne dersiniz

AVERMEDIA TRINITY DVB-S+ DVB_T+ ANALOG+ FM TV KARTI

http://www.webdenal.com/store/avermedia-aver-trinity-pci-dijital-dvb-s-karasal-d_fiyat.htm?idProduct=147134&idCategory=169&topnavCategory=37&ref=akakce&v=1.89.5

• ben yanılmıyorsam avermedia dan şikayet çi olan gördüm ısınma sorunu ve geç kanal değiştir me gibi sorunları var mı zaten avermedia uydu da çok iyi değil bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsay

nihayet biri sesimi duydu eyvallah :D
    bundanmı bahsediyorsun hocam fiyatı 190 küsür :(

http://www.hayber.com.tr/hayber/hbt/product/~category_id=VITRIN082006/~product_id=16141

bide bu var

http://www.hepsiburada.com/skystar3-pci-tv-karti-kumanda/productDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd61340

Burada verilen usb yani harici olan kart.Pci yani kasa içine takılanı aşağıda:
    http://www.hayber.com.tr/hayber/hbt/product/~category_id=00-11-00/~product_id=09657
    122,13 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltoid -- 28 Temmuz 2009; 10:15:25 >

• arkadaşlar tv kartının siparişini verdim uzun bir araştırıp düşündükten sonra :D

AVERMEDYA TRINITY de karar kıldım inşallah hata yapmamışımdır

herkeze teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsay -- 31 Temmuz 2009; 2:12:30 >
  • aradan bayağı süre geçti.
    cihaz hakkındaki görüşlerini alabilir miyiz?
  • hocam cihazın kanal geçişleri felan harika ayrıca progdvb,dvbviewer,altdvb ve diğer tüm programları destekliyor kendi programı çok uyuz bişey o kurulu olmasına rağmen kullanmıyorum. defalarca kanal şifresi kırmayı denedim progdvb de fakat şifre kırma dosyalarını plugin klasörüne attığımda program açılmıyor yüklemesi yarıda kalıyor dosyaları geri alıyorum açılıyor program bir işlemcimi %/100 kullanıyor program başka bişey yapamıyorum pc de hemen kitleniyor windows7 kullanıyorum ondan stabil çalışmıyor olabilir vista 32 bit kullanmayı düşünüyorum
    kalite olarak harika bu arada
    sorunuz olursa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsay -- 19 Ağustos 2009; 15:24:36 >
  • madem konu açılmışken bende aklımdan geçenleri söyleyeyim..
    laptop pc lere bağlanabilen HD yayınları alabilen ve mümkünse 1000 lerce kanalı yayınlayan ve bunları istediğimiz zaman kaydedebileceğimiz ve laptobu HDMI ile LCD tv ye bağlayıp mükemmle bir görüntüyle izleyebileceğimiz bir TV Kartı varmıdır piyasada?? gerçekten çok merak ediyorum ve varsa kesinlikle almayı düşünüyorum..
    Bu konuda bilgisi olan varmı acaba..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecimax

madem konu açılmışken bende aklımdan geçenleri söyleyeyim..
    laptop pc lere bağlanabilen HD yayınları alabilen ve mümkünse 1000 lerce kanalı yayınlayan ve bunları istediğimiz zaman kaydedebileceğimiz ve laptobu HDMI ile LCD tv ye bağlayıp mükemmle bir görüntüyle izleyebileceğimiz bir TV Kartı varmıdır piyasada?? gerçekten çok merak ediyorum ve varsa kesinlikle almayı düşünüyorum..
    Bu konuda bilgisi olan varmı acaba..?

bu konu beni aşar
  • Trinity kartı salı veya çarşamba günü alıyorum. Doğru düzgün hiç bir kullanıcı yorumu yok ve doğru düzgün inceleme de yok ancak kafaya koydum ben bunu alıcam incelemesini de yapıcam..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.