Şimdi Ara

AVERMEDİA TRİNİTY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
16.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam inşallah çözersin kartı ben çözemedim gitti özellikle kanalları kırmayı deneyip bilgi verirsen çok memnun olurum incelemende başarılar
  • Kart bugün elime geçmişti hala daha kullanımı çözmeye çalışıyorum ve büyük oranda hem kartı hem de kullanılan her türlü programın çalışma mantığını kavradım.. şuan için tek sorun kumandanın ek programlarda çalışmıyor oluşu onun da zahmetli bir çözümü var.. boş bi zamanımda incelemesini yazıcam kart gerçekten harika ancak yanında gelen programı (aver media center) kullanımı kolay gibi gözükse de fazla kaliteli değil. Ek dvb programlarıyla harika işler çıkarıyor. Beklentimden yüksek çıktı kalitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Kart bugün elime geçmişti hala daha kullanımı çözmeye çalışıyorum ve büyük oranda hem kartı hem de kullanılan her türlü programın çalışma mantığını kavradım.. şuan için tek sorun kumandanın ek programlarda çalışmıyor oluşu onun da zahmetli bir çözümü var.. boş bi zamanımda incelemesini yazıcam kart gerçekten harika ancak yanında gelen programı (aver media center) kullanımı kolay gibi gözükse de fazla kaliteli değil. Ek dvb programlarıyla harika işler çıkarıyor. Beklentimden yüksek çıktı kalitesi.

peki hocam kanal şifresi kırabildiğinde haber verebilirmisin vplug la baya bi denedim olmadı yaw

• vplugla yapmıyorum onu ben de yapamadım trial bir program ücretli bu yüzden softcam olayına girmedim wincsc card sharing fıstık gibi çalışıyor ve yetiyor
  • hocam o dediğin benim için geçerli değil o zaman çünkü evde internet yok
  • ramazandan sonra softcam olaylarına da gircem ben seni haberdar ederim
  • eyvallah ya çok iii olur hocam
  • Bende avermedia trinity almayı düşünüyorum,bu başlığı okuyana kadar emin gibiydim.Ama bahsettiğiniz konular kafamda soru işaretleri oluşturdu.Almadan önce size birkaç sorum olcak;

(işlemcim e7200 core2 duo 2.55)
    1.İşlemci kullanımı rahatsız edici derecede yüksekmi?
    2.İşlemci kullanımı sadece kendi programındamı yüksek yoksa diğer programlarda yüksekmi?
    3.Analog tv kullanımında da işlemci kullanımı yükseliyormu?
    (işlemciyle ilgili kısım bu kadar :))
    4.Dvb-t tunerini deneme fırsatınız oldumu? Ekstradan anten gerekiyormu yoksa karasal yayın anteniyle izlenebiliyormu?
    5.Şifre çözme konusunda ne durumdasınız?
    6.Isınma v.s. gibi sorunlar varmı genel olarak memnunmusunuz?

Şimdiden çok teşekkürler.
  • 1 - 2 - 3. işlemci kullanımından rahatsız olmadım hiç ancak kullanılan programa göre çok değişiyor progdvb de benim pcyi kanal ararken ve kanal atlarken kilitleyebiliyor. Kendi programı windows 7 de çok sakat diyebilirim ve windows 7 olmasa bile kendi programının kullanım rahatlığı kolaylığı yok fıtık olursun sinirlenirsin ne bu diye. analog yayınlar dijitalden az işlemci harcıyor.

4- ben normal bina anteniyle izledim. ayrıca ufak antenler var fazla olmasa da o da işe yarıyor en azından trt de :d
    5- şifre çözme konusunda sorun yok softcam denemedim ama kart paylaşımı babalar gibi çalışıyor tabiki ek programlarla
    6- ısınma problemi yok genel olarak memnunum kendi programı sağlam olsa daha çok memnun olcaktım zira ek programlarda kumanda kullanamıyoruz.
  • yaşadığım sorunları bir bir izah etmişsiniz fakat şu softcam olayına bir girerseniz çok daha iyi olucak ben girdim sabah akşam onla uğraştım yine yok yine yok
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler,şu durumda tek sorun kumanda olarak gözüküyor.Ben de bilgisayarı cep telefonundan kumanda ettiğim için o sorunda pek önemli değil.Eğer gerekliyse sizede tavsiye ederim "Puppet Master" isminde bir program; symbian, java, smartphone ve pocket pc ler ile uyumlu ayrıca bluetooth veya gprs üzerinden bağlanabiliyor.
  • Bu kartı kullanan arkadaşlara özenle soruyorum,,Acaba National Geoghraphic ve Discovery kanallarını izleyebiliyormuyuz??Çünkü bu kartı almayı düşünüyorum ama en önemsediğim kanallar bunlar ve işte Cnbce felan
    Ne dersiniz önerirmisiniz??
  • evet hocam softcam i ve puliginleri deneyebildinizmi
  • softcam pluginlerinin hepsi ücretli ve malesef bende hiç bir işe yaramadı. Özellikle key çevirme işlemi gibi karışık bir olay var ve ben bunu çözemedim. Ayrıca bu pluginlerin çözebildiği kanal sayısı oldukça sınırlı hotbird de 4 - 5 kadar kanal çözebiliyor gerisi yok-muş. Araştırmalarım ve denemelerim bu durumda.. card sharing en sağlamı eğer sağlam bir netiniz varsa pinginiz düşükse card sharing bir numara aksi halde o da işkence :) denemelerim devam edecek umarım çözerim. Card sharing de discovery vb güzel kanallara rastlamadım hiç genelde hep malum kanallar , futbol ve normal filmler için card sharing paylaşılıyor. Daha elle tutulur bişeyler başarabilirsem paylaşıcam zaten şu kumandayı da halledemedim bi türlü.
  • eyvallah hocam hızlı cevabın için
  • Bu karttan ben de aldım. Acaba softcam konusunda bir gelişme var mı?
  • malesef beklemedeyiz hocam yaygınlaşmamış kart daha herhalde :(
  • Bende bu karttan almayı düşünüyorum. Fakat birkaç sorum olacak?

Ne kadTürkçe Kullanım Kılavuzu çıktı mı kutudan? Varsa pdf dosyasını yükleyebilir misiniz nette bulamadım.
    Ne kadar güç çektiğini merak ediyorum? (HTPC sistem de kullanacağım 200w)
    Çalışırken işlemci gücü kaçlarda seyrediyor?
    Kumandası ProgDVB ile çalışıyor mu, kendi programı haricinde?
  • Arkadaşlar sonunda bozuk olan kartım yerine yeni Avermedia Trinity tv kartım geldi.Tek kelime ile mükemmel.Prog dvb 4.92 ile turksat kanalları sorunsuz.Hotbird ise çok fazla kanal bulamadı.Dvb Viewer 4.0 pro ile hem Turksat hem hotbird sorunusuz çalıştı.Ayrıca Prog DVb 6.21 std 32 bit ile yine sorunsuz Turksat çalıştı ama yine hotbird çok kanal bulamadı.64 bit olanı ise kartı tanımıyor.Son çıkan 6.23 ise kanal bulmakta zorluk çekiyor.Kumandasını kurdum oda çalışıyor.Winlirc ile.Kanal geçişleri fena sayılmaz iyi genelde.Ayrıca kayıt yaptım biraz çok iyiydi HD kayıt yaparken harika bir cihaz.Ayrcıa birçok plugin sorunsuz çalışmakta.Biraz Mtv HD seyretme imkanım oldu tek kelime ile MÜKEMMEL.

Sistemin yan panelde ve imzamda yazıyor.Şuan hiçbir şikayetim yok.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Arkadaşlar sonunda bozuk olan kartım yerine yeni Avermedia Trinity tv kartım geldi.Tek kelime ile mükemmel.Prog dvb 4.92 ile turksat kanalları sorunsuz.Hotbird ise çok fazla kanal bulamadı.Dvb Viewer 4.0 pro ile hem Turksat hem hotbird sorunusuz çalıştı.Ayrıca Prog DVb 6.21 std 32 bit ile yine sorunsuz Turksat çalıştı ama yine hotbird çok kanal bulamadı.64 bit olanı ise kartı tanımıyor.Son çıkan 6.23 ise kanal bulmakta zorluk çekiyor.Kumandasını kurdum oda çalışıyor.Winlirc ile.Kanal geçişleri fena sayılmaz iyi genelde.Ayrıca kayıt yaptım biraz çok iyiydi HD kayıt yaparken harika bir cihaz.Ayrcıa birçok plugin sorunsuz çalışmakta.Biraz Mtv HD seyretme imkanım oldu tek kelime ile MÜKEMMEL.

Sistemin yan panelde ve imzamda yazıyor.Şuan hiçbir şikayetim yok.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

hocam öncelikle eyvallah sonunda biri bu kartı çözdü diyebilicez galiba
    şimdi benim bir kaç sorum olucak maddeler halinde;

1)kendi yazılımını kullanıyor musun?
    2)plugin le kanal çözmek için hangi programı kullanıyorsun mesela vplug gibi
    3) kumanda olayıyla bende çok uğraştım ama bir türlü halledemedim bu konudada yardımcı olabilirmisin

şimdilik bu kadar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.