Şimdi Ara

AVENSİS 1,6 Elegant 2005 model alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar, size birkaç sorum olacak, başlıktan da anlaşıldığı üzere 2005 model 1,6 elegant Avensis almaya karar verdim ama hala emin değilim. Şu anda 2007 1,5 dCı Symbol kullanıyorum. Yakıt ve performans açısından mükemmel bir araç. Ama konfor, güvenlik, sürüş keyfi, donanım kelimelerinin anlamını bilmiyorum bu araba sayesinde Sorularım şunlar;

1- 2007 Model dizel bir aracın üstüne 7-8 bin lira verip 2005 model lpg li araç almak akıl işi midir?

2- Genel olarak şehir içinde kullanıyorum ama muğlalıyım küçük şehir olduğu için trafik olmuyor. Ayrıca agresif kullanan biri değilim gayet sakin kullanıyorum. Yakıt ortalamam ş.içi - ş.dışı karışık symbolde 4,8 lt. yaklaşık 20-21 kuruşa denk geliyor. Avensiste daha fazla olacağının farkındayım ama arasında uçurum olur mu? ocağıma incir ağacı diker mi?

3- Elmayla armut kıyaslanmaz tabi ama; symbol 1,5 dCı motorla en dik yokuşlarda bile gayet iyi performans gösteriyor kullananlar bilir. Avensiste 1,6 motorda biraz performans sorunundan bahsediyorlar. Ne kadar doğrudur? Gerçi performans benim için geri planda kalıyor, yolda ralli yapan biri değilim ama yokuşlarda falan aşırı bir boğulma olmasını da istemem tabi.

4-http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005.model.toyota-awansis.1.6.motor.2016.muayeneli.en-fulu-187050005/detay

Ege bölgesinde bütçeme en uygun olanı bu. Fakat tramer kaydına baktım, üç adet kazası görünüyor. Bir tanesi 1600 küsür liralık, diğerlerinin değeri yazmıyor, ayrıca full boyalı. Boya benim için sıkıntı değil, ayrıca küçük çaplı kazaları da sorun etmem motorunda ve yürüyeninde sorun yoksa (bütçemden dolayı) Ustaya göstermeden tabi ki bişey diyemeyiz ama "araçta sorun yoksa eğer" genel olarak görüşlerinizi alabilir miyim?

• Düşündüğünüz aracın 2006 modelini kullanıyorum.
    1-Bence akıl işidir.
    2-Benim aracımda LPG li.25 kr. dan fazla yakmazsınız.50 lt. gaz ile 500 km. civarı yol gidiyorum.
    3-Avensis sakin kullanıcılar için rahat bir otomobil. Kalkışlarda falan ağırlığını çok fazla hissetmezsiniz. Performans konusu cüssesinden dolayı bence biraz abartılıyor. Rampalara devirli girerseniz çok fazla sorun yaşatmıyor.
    4-Ben ilandaki aracı almam. Rengini siyah oluşu (çizik, toz çok gösterir), km. yüksek, komple boyalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6

Düşündüğünüz aracın 2006 modelini kullanıyorum.
    1-Bence akıl işidir.
    2-Benim aracımda LPG li.25 kr. dan fazla yakmazsınız.50 lt. gaz ile 500 km. civarı yol gidiyorum.
    3-Avensis sakin kullanıcılar için rahat bir otomobil. Kalkışlarda falan ağırlığını çok fazla hissetmezsiniz. Performans konusu cüssesinden dolayı bence biraz abartılıyor. Rampalara devirli girerseniz çok fazla sorun yaşatmıyor.
    4-Ben ilandaki aracı almam. Rengini siyah oluşu (çizik, toz çok gösterir), km. yüksek, komple boyalı.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Arabanın rengi açıkçası en son dikkate alacağım şey. Çünkü bu arabalar piyasada çok bulunan arabalar değil, yeter ki avensis olsun rengi hiç önemli değil km yüksek ama daha düşügünü bulmak zor hele bu fiyatlara bulmak çok zor. İlandaki arabanın 3 adet kazası görünüyor o yüzden soğudum bu arabadan. Başka ilanlara bakıyorum şimdilik. Bulursam yine fikrinizi almak isterim.

• Performans açısından sizi biraz üzer belki 900 kg lük dizel bir aracın verdiğini size vermez özelliklede araç tam doluyken çekiş epeyi düşecektir ama bu araca bi kere bindiniz mı clio yu görmek dahi istemeyeceksiniz emin olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Aslında megane 2 bakıyodum cliodan sonra gayet konforlu geldi ayrıca motoru performansı yakıtı hemen hemen aynı olduğu için aklımda soru işareti kalmayacaktı. Ama avensisi gördükten sonra clio ya değil megane a bile araba denmez sadece fotoğraflardan ve yorumlardan anladığım kadarıyla
  • Bi sorum daha var aslında. Bu arabaların gerçek piyasası kaç lira? İkinci el araba sitelerinde fiyatlar genelde yüksek ve çok dalgalı oluyor. Hemen hemen aynı özelliklere sahip bir araç 25 bin tl de olabiliyor 35 bin tl de olabiliyor.

max 140 bin km de, önemli kazası bulumayan lpg li 2004-2006 model avensis 1,6 eleganta en fazla kaç para verilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.