Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.174
Cevap
47
Favori
318.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu filme gitmeyi düşünmüyordum ama baktım 2D var hemen aldım biletleri 3d vs hoşlanmıyanlar için form İstanbul da 2D var arkadaşlar haberiniz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis


    Sinemada herkes Gamora gittiğinde mal gibi kaldı. Benim en üzüldüğüm yer Peter'ın Stark'a ölmek istemiyorum dediği andı. Ulan birde Stark ölecek diye içim gitti. Stark reyis adamın dibidir
    stark a birşey olmaz korkma. kendisi marvel sinematik evreninin maskotu, ekran yüzü

  • Çizgi romanlar yada mcu da olsun evrenin yarısını yok etmesi. tamamne nüfus odaklı. zaten taşlar olmadan daha dogrusu taşlardan haberi olmadan öncede bu işi yapıyordu arkadaş.

  • . Ölenlerin yerine diğer boyutlardan kahramanları çağıracaklar öyle savaşacaklar yani Marvel sinematik evreni ne başka boyutlardan Kahraman gelecek





    Multi Universe dedikleri olaya geçiş yapacaklar bence parti 2 den sonra

    Onlar Tahanos dan taşları Aldıkları zaman da bütün
    ölen herkesi geri getirecekler
    ama diğer Evrenler içinde kapı açılmış olacak Oradaki kahramanlarla da bağlantılı olarak gelecek 10 yılda filmler yapmaya devam edecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 28 Nisan 2018; 10:57:11 >

  • İlk sorunun cevabı, Thanos bunu yapmasının sebebinin sınırlı kaynakların bir yerden sonra yetersiz kalması ve kendi gezegeninin yıkımından bahsetmişti. Yıldızlar galaksiler ölmedi. Bir tek canlı türleri etkilendi.
    İkinci sorunun cevabı ise tam olarak sizin bahsettiğiniz gibi olmayabilir. Çünkü Age of Ultron’da Iron Man’in gördüğü o kehaneti en sona koydular. Onu ayrıca karakter gelişimi adına işlerler diye düşünüyorum. Genel olarak ölmeyen tüm karakterler üzerinde ki etkisini işlerler.
    Ben Shuri ve Iron Man’in bir araya geldiği bir sahne görmek istiyorum. Shuri bayağı havalı icatlar yapıyor. Tony kıskanabilir bile. O da zırhı görünce sana bir Vibranyum takviyesi yapalım falan dese...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >





  • şimdi bazıları şunu diyor; filmin sonunda şu şu karakter ölüyor ama seneye filmi çıkıcak o ölmez. bunu herkes biliyor zaten filmi o yönde izlersen olaya bakma, kırmızı pazartesi adlı kitaptaki olay da öyle kahramının ölüceği baştan biliniyor ama kimse birşey yapamıyor. multi universe geçiş olursa ilerde f4 ile x-men vs görebiliriz gibime geliyor hatta deadpool bile bence.
  • Kısa ve net bir soru, Imax olarak izlemeye değermi yani o kadar para vermeye. (Görüntü boyutu filan yazmayın şimdi bana, Filmden bahsediyorum)

  • İzledi herkes. Bu filmi tek başına baz alırsan kötü karakter filmin sonunda amacına ulaşıyor. Sonraki filmler de ölenlerin geri döneceğini herkes az çok biliyor ama sonuçta şuan bu filmi baz alırsak kötüler kazandı.

    Kötü karakterin amacı neydi evrenin yarısını öldürmek. Başardı mı başardı. İyilerin amacı neydi buna engel olmak peki olabildiler mi hayır olamadılar. Sonuç olarak kazanan kim kötüler. Sonraki filmler şuan bizi ilgilendirmez. Daha çıkmamış filmleri baz alarak bu film hakkında yorum yapacak halimiz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Nisan 2018; 10:55:48 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Ben öyle düşünmüyorum. Sonuçta dr strange in ne gördüğünü bilemiyoruz demi. Belki de thanosun kaybetmesi için kazanması gerekiyordu.Yani aslında kazandı gibi gösterildi. Ve ölenlerin geri gelicek olması bende hiç duygusal etki bırakmadı. Bak mesela tony steve felan ölseydi. O zaman geri gelmeyebilirlerdi. Ben bu karakterlerin ölmesinin sebebini 2. filmde daha az karakter işlenmesi diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba netflix dizi evreni nasıl etkilenecek bu filmden? Bu filmde olanlar öyle geçiştirilecek şeyler değil çünkü.

  • THOR'un yeni baltasıyla Wakanda'ya giriş yaptığı sahnede tüyleri diken diken olan ve "aha şimdi s...tınız." diye düşünen sadece ben değilimdir. Şu sinematik evrende tüm kahramanların güçlerinin abartısız ve dengeli bir şekilde kullanıldığı tek filmdi herhalde. Hulk hariç. Marvel CGI'dan kısıp tasarruf mu yapmış bilmiyorum ama HULK'u hiç göremedik abi. Gıcık oldum.

    Şimdi o mesaj Captain Marvel'a ulaşacak mı yoksa Captain Marvel'da yok olan insanlık arasında yerini çoktan almış mıdır bunlar muamma. Ayrıca bildiğim ve gördüğüm kadarıyla taşlar eldivenle beraber tek tek yandı. Olmayan taşlarla zamanı geri almak, gerçekliği değiştirmek falan nasıl mümkün olabilecek? Düşündürücü...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hfbroken


    Ben öyle düşünmüyorum. Sonuçta dr strange in ne gördüğünü bilemiyoruz demi. Belki de thanosun kaybetmesi için kazanması gerekiyordu.Yani aslında kazandı gibi gösterildi. Ve ölenlerin geri gelicek olması bende hiç duygusal etki bırakmadı. Bak mesela tony steve felan ölseydi. O zaman geri gelmeyebilirlerdi. Ben bu karakterlerin ölmesinin sebebini 2. filmde daha az karakter işlenmesi diye düşünüyorum.
    Zaten
    filmin sonunda onca adamın ölmesinin sebebi bence 2. Part da belli majör karakterler ile mağlup edilecek olması sebebiyle
    başka değil Tony stark
    yaşıyordu
    çünkü
    part 2 de ultron benzeri İS taşlarının Gücünü emecek robotu tasarlayacak
    Tahanos öyle etkisiz hale getirilecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 28 Nisan 2018; 11:16:39 >





  • Onu bende merak ediyorum tabi onlarda hayatta ise.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi şöyle bir şey yazmış


    Ant Man movie happens just before Infinity war and when Ant man and Wasp come out of Quantum Realm , they find 50% people dead. They then team up with Clint and find Captain Marvel and finally meet up with others in avengers 4 where they re group to kick Thanos's ass.



    captain marvel'ı arayacak dediği kısım hariç katılıyorum.captain marvel onları bulacak gibime geliyor benim




  • Avenged Sevenfold. kullanıcısına yanıt

    Mantıklı. Muhtemelen kuantum boyutunda olunca etkilenmediler. Hatta filmin sonu, IW'un başı olacak gibi geliyor. Belli ki kendi düşmanlarını alt ettikten sonra da dünyanın değiştiğini fark ederler ve kalanları bulmaya çalışacaklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avengers infinity War part 2 de beta ray Bill görülebilir karakter başlangıcı için
  • İş çıkışı arkadaşlarla gideriz biz 3-4 kişi 18:30 - 19:00 gibi seanslar varsa daha bakmadık haftaya gideriz büyük ihtimal ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Galaxy 3.film gelecek.


    Gamora geri döndürülebilir.Bu olayı Thanos yaparsa daha iyi olur mesela.Zamanı aldık geri Gamora geldi geri şeklinde değil .
    zaten Thanos
    Gamaroyi oldurdugu icin pisman oldu. Evrenin yarisini yok ettiginde
    mutlu olacagini saniyordu ama olmadi.
  • Herşey tamam da
    Doctor Strange'in ekürisi şişko adam Wong nerede? Doctor'la beraber zaman taşı çalınınca "hadi benim rolüm bitti" diyip çıktı resmen.
  • Galena kullanıcısına yanıt

    Mutlu olacağını söylemedi ki. Zor kararları büyük insanlar verir dedi. O ruh taşını alabilmek için kızını öldürmesi de tamamıyla bunu kanıtlıyordu. Evrenin dengesini her şeyden önde tuttuğu için. Sonucun böyle olacağını o da biliyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.