Şimdi Ara

Aveadan Bomba kapali hattina kontor yukleyene 100knt hediye (sasirdim!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar olay su ben hattımı kullanmıyordum yurt dısında oldugum icin geldigimde 50 knt yukledim hattımı actırmak icin birde baktım 100 knt hediye geldi sonradan ogrendim hattı actırmak icin kac kotor yuklersen 100 knt hediye veriyolarmıs böyle bi durumunuz varsa kaçırmayın bu fırsatı derim haberiniz olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin_n -- 23 Ocak 2008; 13:36:51 >

• bitane kapattırmıştım ama şimdi kim bilir nerelerde pf..
  • bana da geldi aynı mesaj.

31 ocağa kadar kontör yükle 100 kontör hediye kazan diye.

bana her zaman yolluyor zaten. yani mesajın gelmesini bekliyordum.

yedekte bi tane avea var. 4-5 ayda bir kontör yüklüyorum. bazen 100 bazen 250 hediye kontör veriyor.
  • dün mesajları okuduktan sonra bende de bi avea hat vardi, hemen açtım bana da 100 knt geldi uzun zamandır avea hattı olup da yüklemiyenlere duyurulur
  • hat açtırmak noluyor? bende bi avea hat vardı şimdi taktığımda avea yazısı bile gelmiyor hatta telefon açılınca sim kaydı bulunamadı diyor. bu sim hala kurtarılabilir mi?
  • bende de 3 ayı dolmuş arama yapmaya bir hat var acaba yüklesem kontör gelirmi :) bide acaba 100mu yüklesem 50 mi :)
  • yani sim kartı telefona taktım, bi süre sonra mesaj geldi, 31 Ocak'a kadar yükle 100 kontor kazan falan yaziyodu, 100 knt yukledim 100 de kazandım baya iyi. 50'ye de vardir belki..mesajda bi şey yazmiyo bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde avea hattım kapalı 50 kontür yüklesem gelirmi acaba?
  • arkadaşlar 50 kontör yükleyince bişey vermiyor diye biliyorum. ama en doğru cevap müşteri hizmetleri
  • avea kontürlü mü ?? kalsın..
    19 kontürümü tırtıkladılar aradım müşteri hizmetlerini hiç bir şey yapamayız edasıyla konuştular.Kapattıracam dedim kontör yüklemeyin o kendi kapanır dedi..
    Şimdi ise bir eğitim hattım var ayda 80 saat civarı (yazın 120 saat) konuşup bu hattan bir mesaj dahi göndermemeye gayret ediyorum ki sabit ücretin dışında bişeyler ödemeyim
    Msj için vodafone hattımı kullanıyorum..
  • bende yaklaşım 4-5 aydır yüklemioyorum..kesin gelir mi sizce? çok ii olur bu yaw :D
  • kesin geliyor arkadaslar 50 kontor yüklesenizde geliyo 100 knt
  • bende sadece sms ,için avea kullanıyorum 3 ay bi aşın hattım ende deneyecem bakalım olacak mı :D :D
  • Bu 100 kontör Her Yöne mi ve KULLANMAYINCA SİLİNİYOR MU ???
  • fuckulteli arkadaşın sorusunun cevabını ben de bekliyorum..bi de başka bi soru..bu kampanya 31 ocağa kadar mı?o tarihten sonra yüklesek oluo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Bu 100 kontör Her Yöne mi ve KULLANMAYINCA SİLİNİYOR MU ???

31 ocağa kadar yükleme yapmak zorundasınız.

hediye 100 kontör heryöne kullanılıyor ama transfer edilemiyor.

30 günde falan silinmiyor.
  • Arkadaşlar bence bu kadar çok sevinmeyin avea 100 kontör verdiyse geri 200 kontör olarak alacaktır ahanda buraya yazıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

hat açtırmak noluyor? bende bi avea hat vardı şimdi taktığımda avea yazısı bile gelmiyor hatta telefon açılınca sim kaydı bulunamadı diyor. bu sim hala kurtarılabilir mi?

buna cevap yok mu? öldü mü o sim kart en azından bunu diyin.
  • quote:

quote:

hat açtırmak noluyor? bende bi avea hat vardı şimdi taktığımda avea yazısı bile gelmiyor hatta telefon açılınca sim kaydı bulunamadı diyor. bu sim hala kurtarılabilir mi?

buna cevap yok mu? öldü mü o sim kart en azından bunu diyin.

kontör yükleme işleminden 7 ay sonra hat kapanıyor.

bu 7 aylık süreyi takiben 6 ay içinde 14,90 ytl ödeme yaparsan hattı tekrar açıyor avea.

• bi arkadaşın da öyle olmuştu 3 ay falan yüklememişti sonra 100 kontor falan gelmişti hatta 250 gelmişti galiba:) , güzel bir uygulama sanki :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.