Şimdi Ara

Turkcell numarasina mesaj atamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 0543 Vodafone kullanicisiyim.Hattimdan 08.03.2011 tarihi itibariyle surekli mesajlastigim Turkcell numarasina mesaj atamamaya basladim.Dun sabah yolladigim mesajlar gitmedi henuz ve az once ekranda zamanasimina ugradi diye bilgi mesaji cikti.Fakat yine iki gundur baska numaralara;operatorlere mesaj atabiliyorum.
    Bu sorunun bir cozumu var midir?

• Guncel..
  • mesaj merkezi nosunau bir kontrol et.mesajlar menusunden..

Orijinalden alıntı: asi_genc6134
    Mesaj gönderdiğin turkcel numarası kapalı yada kapsama alanı dışındadır

Aksine.O bana mesaj atabiliyor ama ben ona yine yollayamiyorum.

Bu arada mesaj merkezi numarasi da dogru..
  • karşı tarafın msj ayarlarıyla alakalı bir durum olabilir mi bazı teller engelleme koyuyor farketmeden bloke etmiş olabilir...
  • bazen bende de oluyor bir saat sürdükten sonra düzeliyor. sanırım vodafona özgü bir sorun bu. mesela bu sorun olduğunda, yaptığım denemeler sonucunda vodafone numaralarına mesaj giderken sadece turkcell numaralarına gitmiyor.
    bu sorunu turkcellde yaşasaydım durumu bildirirdim, çünkü sorunu çözeceklerine inanırım. ama vodafonda gel de durumu anlat, bir sürü laf salatasından adamı deli ederler. o yüzden vodonun müş. temsilcilerine hiç bulaşmıyorum.
  • Tek bir Turkcell numarasına mı ileti gönderemiyorsunuz, yoksa hiçbir Turkcell numarasına mı? Bölgenizde aynı sorunu yaşayan başka birileri var mı? Genel sorun ise bölgenizde Vodafone ile Turkcell MSC santralleri arasındaki iletişimde sorun olabilir. Yok sadece size mahsus ise cihazınızla ilgili bir şey de olabilir, karşı cihaz ile ilgili de olabilir, hizmet aldığınız baz istasyonunda tutulan geçici bilgileriniz ile de ilgili olabilir. Şebeke kaynaklı ise farklı bir baz istasyonuna geçmeniz durumunda ya da birkaç gün içinde düzelebilir. Müşteri hizmetlerine durumu bildirmekte fayda var.

Sadece tek bir Turkcell no'suna mesaj atamıyorum.Onun haricinde diğer 3 operatöre de mesaj gidiyor.Karşı tarafın da mesaj ayarları vs. kontrol edildi;herhangi bir sorun yok.Keza telefonlar da öyle;sorunsuz..

Ama 2 gündür baş gösterdi bu sorun.

Bakalım artık düzelecek mi kendiliğinden...
  • sadece o turkcell numarasına mesaj atamıyorsunuz.başka bi kullanıcı turkcell numarasına mesaj attıgında iletilior mu onu bi kontrol edin.telefon operatörlerinin sms engelleme servisleri var.engellemede siz herkese sms atarsınız ama size kimseden sms gelmez.karşı taraf engelleme yapmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bascil -- 10 Mart 2011; 14:48:17 >

çok yüksek ihtimalle sorun sizde değil karşı tarafta
    mesaj kutusu dolu olduğu için smsler kendisine iletilemiyor.

o numara muhtemelen kimseden mesaj alamıyordur şu anda. telefonunaki mesajlardan bir kısmını silip bir süre bekleyin.
    sorun düzelecektir.
  • Sorun düzelir gibi oldu.10 mesaj atıyorsam 8'i gidiyor şimdilik..
  • İYİ GÜNLER DÜN BENDEDE AYNI SORUN OLDU VE HALA DÜZELMEDİ TURKCELL HATTIM VAR VE YURTDISNDA NİŞANLIMA DEVAMLI MSJ ATIYORUM ONUNDA TURKCELL O BANA YURTDISINDAN CVP ATIYO NEYSE.. ŞİMDİ BEN BÜTÜN TURKCELLİLERE ATIYORUM HATTA YURTDISINDAKİ BAŞKA TURKCELLİYEDE ATIYORUM AMA NİŞANLIMA GİTMİYO AMA VODAFONDAN ATINCA GİDİYO ANLAMADIM GİTTTİ SORUN NE OLABİLR LÜTFEN ACİL YARDIM..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.