Şimdi Ara

avea yok yok tarifesi YENI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yokyok.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.yokyok
    fiyatı bayagı iyi gibi ama faturalılardan gecişlere yine kapalı olan bir tarife

• Evet tam bana göre tarife ama faturali hattan geçiş yok yine.Şuan kamu 300plus kullanıyorum bugün ikiz 500 paketi 1yıl ücretsiz teklif ettiler kabul ettim bende.
  • nasıl ücretisz teklif ettiler hocam avea mı aradı sizi? yoksa siz tarife değiştirmek için mi aradınız avea yı
  • Güzel tarife olmuş.

Mobil imza almasıda Turkcell gibi kolay olsa düşünürüm belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 7 Şubat 2012; 0:02:38 >
  • süper tarife olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

nasıl ücretisz teklif ettiler hocam avea mı aradı sizi? yoksa siz tarife değiştirmek için mi aradınız avea yı

Bende daha önce ikiz 250 paket vardı onu iptal etmiştim.Çevremde herkes bir şekilde indirimli tarife felan kullanıyor.Bende şikayetvara avea müşteri ayrımı yapıyor diye yazdım.Müşteri hizmetleri aradı klasik ışte kullanım alışkanlığına göre sistem belirliyo felan dedim bende hiç üstelemedim iyi o zaman sorun değil bende yeni tarife inceliyorum izin günümde hattımı taşımak için dedim.Biranda müşteri hizmetleri ben o zaman not alıyorum arkadaşlar dönüş yapsın dedi.Hemen birgün sonra aradılar tarife indirimi olmaz ama ikiz250yi bir yıl ücretsiz verelim dediler.Bende yetmiyor dedim tamam o zaman ikiz 500olsun dedi bende kabul ettim.Hatta tarifeden memnunmusunuz diye sordu başta ona gorede bir teklif yapacaktı ben yeterli dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightjedi80x -- 7 Şubat 2012; 9:08:12 >

• Güzel tarifeymiş yahu Her yöne 1.000 dakika, her yöne 1.000 SMS ve 2 GB cepten internet içinde, ayda sadece 44 TL! Tam bana hitap ediyor.

Ama mevcut Avea kullanıcılar için durum kötü:

06.02.2012 tarihi ve sonrasında Avea'nın faturalı ya da faturasız tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında tekrar Avea'ya taşıyarak Yok Yok Tarifesi'ne kayıt olan müşterilerden bir kereye mahsus KDV, ÖİV dahil 30 TL Tarife Kayıt Ücreti alınacak ve ilk faturalarına yansıtılacaktır.

06.02.2012 tarihi ve sonrasında Avea'nın faturalı tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapan sonrasında tekrar faturalıya geçerek Yok Yok Tarifesi'ne kayıt olan müşterilerden bir kereye mahsus KDV, ÖİV dahil 30 Tarife Kayıt Ücreti alınacak ve ilk faturalarına yansıtılacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcellde 70 -80 tlye devam edin nabacanız kalitesiz avea ucuz et yahni
  • mevcut aboneye yok, dışardan gelene var, avea bu tutumunu ne zaman değiştirecek bilmiyorum
  • Bu miktarların yarısını yarı fiyatına yapsa süper olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Bu miktarların yarısını yarı fiyatına yapsa süper olurdu

tadından yenmezdi şerefszm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

faturasız genç paket 19 tl ise dediğiniz mümkün ama avea yapmıyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

faturasız genç paket 19 tl ise dediğiniz mümkün ama avea yapmıyor işte

evet kastım oydu..yap şunu aveaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Güzel tarifeymiş yahu Her yöne 1.000 dakika, her yöne 1.000 SMS ve 2 GB cepten internet içinde, ayda sadece 44 TL! Tam bana hitap ediyor.

Ama mevcut Avea kullanıcılar için durum kötü:

06.02.2012 tarihi ve sonrasında Avea'nın faturalı ya da faturasız tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında tekrar Avea'ya taşıyarak Yok Yok Tarifesi'ne kayıt olan müşterilerden bir kereye mahsus KDV, ÖİV dahil 30 TL Tarife Kayıt Ücreti alınacak ve ilk faturalarına yansıtılacaktır.

06.02.2012 tarihi ve sonrasında Avea'nın faturalı tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapan sonrasında tekrar faturalıya geçerek Yok Yok Tarifesi'ne kayıt olan müşterilerden bir kereye mahsus KDV, ÖİV dahil 30 Tarife Kayıt Ücreti alınacak ve ilk faturalarına yansıtılacaktır.

kendi müşterisinden 30 lira alması...

• Sadece bu tarife için Türksel'den Avea'ya geçtim. Özelliklede internetin 2 gb olması ve fiyatı(44 TL) aklımı çeldi. Şimdilik her şey yolunda
  • bende yeni hat aldım. vodafone da 41 tl ödüyordum. cepnet içindeydi ve rezalet bir interneti vardı. şimdi 2 gb internet ve nokia 303'üm var :)
  • sözleşme kafamı karıştırdı

ilk 12 ay kredi kartı yok hizmet faturası bilmem ne

2. yıl fraklı ???

eskiden aveadan saglam kazık yedigim için endişe ediyorum geçmeye yoksa tarife süper

bir de sözleşmedeki ücretleri değiştiririm kısmı olmasa? o zaman neyin sözleşmesi yapılıyor ki? sen kafana göre ücreti değiştirebilrisen

mahkemeler defalarca iptal etti halen daha sözleşmeleri böyle hazırlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

bende yeni hat aldım. vodafone da 41 tl ödüyordum. cepnet içindeydi ve rezalet bir interneti vardı. şimdi 2 gb internet ve nokia 303'üm var :)

nokia 303 nasıl birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

bende yeni hat aldım. vodafone da 41 tl ödüyordum. cepnet içindeydi ve rezalet bir interneti vardı. şimdi 2 gb internet ve nokia 303'üm var :)

nokia 303 nasıl birşey

ben de merak ediyorum..
  • Arkadaşlar ben geçen hafta pazar başvurup, turkcell'den 17 şubat Cuma günü Avea yokyok tarifesine geçtim. Şimdilik her şey iyi hoşta SMS'le kalan bakiyeleri kontrol ettiğimde 26.02.2012'ye kadar kullanabileceğiniz şu kadar dakika ve mb var falan diyor. Fatura kesim tarihi 26 Şubat olmuş yani, ne alakaysa? Fatura kesim tarihini bana sormadılar. 26'sına kadar interneti hallederim de, o kadar dakikaya yazık olacak. Ne yapmam gerekiyor? Fatura kesim tarihini değiştirebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 19 Şubat 2012; 13:20:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.