Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
332.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukakgun

Arkadaşlar bende bu tarifedeyim, az önce avea dan sms geldi, 10 nisandan itibaren ibb cep trafik uygulaması mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirelecektir diyor bu ne demek acaba ?

Telefonunuzda İBB Trafik uygulaması var sanırım,
    ücretsiz kullanıyorsanız 10 nisandan sonra ücretli olacak diyor.
  • Arkadaşlar bu avea'nın tarifesine geçeceğim ama çevremde 25 yaşında altında kimse yok tc'sini kullanabileceğim. T.c No verebilecek var mı acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

Avea'dan gelen mesajı aktarıyorum,

"Arkadaşını Avea'ya getir Genç Paketli yap, arkadaşınla beraber Genç Paket ücretinde 2 ay 10 TL indirim kazan.Tek yapman gereken arkadaşının nosunu 5303'e göndermek."

Kişiye özel de olabilir belki...
    "Arkadaşını Avea'ya getir Genç Paketli yap, arkadaşınla beraber Genç Paket ücretinde 2 ay 10 TL indirim kazan.Tek yapman gereken arkadaşının nosunu 5303'e göndermek."

bu kampanya bitti. Daha önce bir kaç telefon numarası göndermiştim. Bugun taşınıyor numaradan biri. Bakalım indirim gelicekmi.

bugun bir numarayı kaydetmeye calıstıgımda kampanya bitti mesajı veriyor..
  • Turkcell'in o tarifesinde internet yok ki, ne yapayım ben onu En kral tarife BU tarife..

Bunun Faturalı kralı da yeni nesil tarife
  • en az 1gb inter paketi koyulmayan paketler iş yapmaz artık çoğu kişi mobile internete geçmeye başladı netten film dizi gibi şeyler indirmesem evdeki ttneti iptal edicem ama aylık 40-50 gb kullanıyorum
  • Bende bu tarifeye geçtim arkadaşlar, fakat başka hattan geçmediğim için, tek farkı sadece avealılarla 1000 dk :/
  • arkadaşlar ben bu tarifeyi kullanıyorum gerçekten güzel bir tarife vodafone da buna yakın harcamalaara 45 tl veriyordum. Asıl bomba geçen gün patladı avea bu tarifeyi süreli bir tarife olarak koymuştu sanırsam o süresize çevirmişler
  • ben arkadaşlar yer yöne 500 geçtim.500 dk ,2000 sms ve sınırsız ınternet.30 tl.tahhaüt vermedim.6 ay 30 tl sonra 35 tl. cep tlf sony ericsson k530i .tlf dan modem ıle netbook ve notebooktan bağlantı kurup ınternete giriyorum ve hız süper .ttnet iptal ettim.nette email .haber vs.. işler için giriyorum ve cocuklarım ders yapıyor.bence süper bir tarife.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offhcu -- 11 Nisan 2012; 16:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bende bu tarifeye geçtim arkadaşlar, fakat başka hattan geçmediğim için, tek farkı sadece avealılarla 1000 dk :/

O zaman geçmemişseniz Katlayan Tarifeye geçin derim. 30 TL yüklemenize her yöne 90 TL veriyor(225 dakika).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Turkcell'in o tarifesinde internet yok ki, ne yapayım ben onu En kral tarife BU tarife..

Bunun Faturalı kralı da yeni nesil tarife

Türkcel 5 kb idare ediyor :D
  • mh ile gorustum paket iptal olmadigi surece 500 dk devamsuresiz olarak , iptal ederde tekrar uye olursak 1000dk avea ici olcakmis.
  • Ben turkcelldeyim aveanın bu paketine geçmek istiyorum bu paket iptal mi oldu aveanın sitesinde göremiyorumda?
  • Ben tarifeye geçeli 10 gün oldu, iş yerinde hiç çekmiyor, bir çağrı gelse bir mesaj gelse dışarı çıkmak zorunda kalıyorum, ben tekrar eski operatörüme geçecem, peki geri dönüş için herhangi bir süre sınırlaması var, İstediğim zaman dönüş oluyor mu?
  • buna benzer bi şey türkcell de yaptı yeni sanırım yıldız paket mi de adı, 400dk ve 2000 sms bu pakete geçemeyenler düşünebilirler.
  • bu paketın kalan dakıka msj ve ınternet bakıyesı kalan 1991 den ogrenılıyor fakat hangı tarıhte paketın bıtecegını nerden ogrenebılırız.
  • 1 senem doldu ve mesaj geldi bu tarifeye devam edebilirsiniz yazıyordu. 500dk heryöne+1000sms+1gb internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

bu paketın kalan dakıka msj ve ınternet bakıyesı kalan 1991 den ogrenılıyor fakat hangı tarıhte paketın bıtecegını nerden ogrenebılırız.

tütsü yakıp , kendini aveyaya yakın hisset odaklan şaka şaka , 9333 ü ara orda bir tarih sölüo aşağı yukarı 1 ileri 1 geri civarıdır tahmini . tabi kontr o zmana yüklediysen ama daha önce msj geliyor o msjı bir sonraki ay için sakla not et yada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ben tarifeye geçeli 10 gün oldu, iş yerinde hiç çekmiyor, bir çağrı gelse bir mesaj gelse dışarı çıkmak zorunda kalıyorum, ben tekrar eski operatörüme geçecem, peki geri dönüş için herhangi bir süre sınırlaması var, İstediğim zaman dönüş oluyor mu?

istediğiniz zaman geri dönüş olur. Yeni hat alımlarında sadece 3 ay bekleme zorunluluğu var. Ben de ne yazık ki 3 ay bekledikten sonra hattımı taşıyabildim.

Yukarıda bir arkadaş "yok öyle bir şey" demiş de; "var öyle bir şey arkadaşım" Canlı şahidim. 3 ay eli kolu bağlı tcell de bekledim ve nihayetinde 13 senelik hattımı kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

bu paketın kalan dakıka msj ve ınternet bakıyesı kalan 1991 den ogrenılıyor fakat hangı tarıhte paketın bıtecegını nerden ogrenebılırız.

tütsü yakıp , kendini aveyaya yakın hisset odaklan şaka şaka , 9333 ü ara orda bir tarih sölüo aşağı yukarı 1 ileri 1 geri civarıdır tahmini . tabi kontr o zmana yüklediysen ama daha önce msj geliyor o msjı bir sonraki ay için sakla not et yada

arkadasım boş boş konuşma bızde bılıyoruz not etmeyı.bır yolu varsa bılıyosan yaz bılmıyosan boş yorumlar yapma.
    kendın soluyosun kontoru o zaman yukledıysen 9333 ten ogren dıye.bana belkı transfer geldı kontor yada 50 tl yukledım kontorum var.genc paket nezaman yenılencek onu bılmek ıstıyorum.ve forumda bılen vardır dıye soruyorum ukala ınsan aramıyorum bılen ınsan arıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

arkadasım boş boş konuşma bızde bılıyoruz not etmeyı.bır yolu varsa bılıyosan yaz bılmıyosan boş yorumlar yapma.
    kendın soluyosun kontoru o zaman yukledıysen 9333 ten ogren dıye.bana belkı transfer geldı kontor yada 50 tl yukledım kontorum var.genc paket nezaman yenılencek onu bılmek ıstıyorum.ve forumda bılen vardır dıye soruyorum ukala ınsan aramıyorum bılen ınsan arıyorum.

O zaman cevap : Öğrenilmiyorrr . hee birde 50 tl yüklediysen anlamı yok tarihi araştırman için . müş. hizmetlerini ara bence . 555

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.