Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
332.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

mesaj sayisi onemli dgl. Sadece aylik 79 kr.

Hocam peki bu numara taşıyana 1800 dk vs. gibi kampanyalar var bunlardan yararlanabilir miyim acaba?Mesela her yöne 600 dk hediye kampanyası var numara taşıyanlara.Buna katılabilir miyim?

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/heryone600_fsiz.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.heryone600

1800 dk lık olana artık katılamazsın çünkü avealı oldun. Eğer her yöne 600 dk veren (aylık 50 dk yani) numara taşıma kampanyasına kayıtlıysanız her yöne 500 dklık olan paketi alamazsınız, aveaiçi 100 dk olanı alabilirsiniz. Ona göre birini tercih edin. Aveaiçi bin dk + her yön bin sms + 1gb net ile her yön 500 + her yön bin sms + 1gb net farklı paketlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Bir de bu avea içi 1000 dk ile her yöne 500 dk olması aynı anda mı oluyor yoksa ikisi farklı tarife mi?

Yok ikisi de aynı paket, aynı fiyat; tek farkı no. taşıyarak gelenler 500 dk. her yöne yararlanırken, mevcut faturasız avealılar sadece 1000 dk. her yöne olanını kullanabiliyor.

Tek farkı bu. geri kalan 1000 SMS her yöne ve 1 GB internet aynı. Fiyatı da aynı. ikisi ayrı tarife değil.
  • bu tarifeye dahil olmak için tc mizi 1991 gönderiyoruz ve otomatik 500 dadika 1000 sms ve 1gb internet dahil oluyor değilmi. bide bu sms göndermeden öncemi 20 tl yükleyelim sonramı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K2Co3

bu tarifeye dahil olmak için tc mizi 1991 gönderiyoruz ve otomatik 500 dadika 1000 sms ve 1gb internet dahil oluyor değilmi. bide bu sms göndermeden öncemi 20 tl yükleyelim sonramı ?

önce 20tl yukle, ardından tc gönder.
  • numara taşıma sırasında baharda yükle kazan tarifesin seçsek ardından 20 tl yüklemeye 6 ay boyunca heryöne 300 dakika ve heryöne 500 dakika olan genç paketten alınırmı? alınırsa güzel bir kombinasyon: 20 tl ye heryöne 800 dakika 1 GB net ve 1000 sms nerdeyse turkcellin gold tarifelerine eşit olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

numara taşıma sırasında baharda yükle kazan tarifesin seçsek ardından 20 tl yüklemeye 6 ay boyunca heryöne 300 dakika ve heryöne 500 dakika olan genç paketten alınırmı? alınırsa güzel bir kombinasyon: 20 tl ye heryöne 800 dakika 1 GB net ve 1000 sms nerdeyse turkcellin gold tarifelerine eşit olacak.

Böyle oluyor mu ki?
    Tadından yenmez o zaman
  • aveadestek ekibine mail attım konu hakkında uzman bir müşteri temsilcisinden bilgi almak istiyorum diye. bakalım ne cevap gelicek katlayan tarife gibi muaf tutmasınlar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

numara taşıma sırasında baharda yükle kazan tarifesin seçsek ardından 20 tl yüklemeye 6 ay boyunca heryöne 300 dakika ve heryöne 500 dakika olan genç paketten alınırmı? alınırsa güzel bir kombinasyon: 20 tl ye heryöne 800 dakika 1 GB net ve 1000 sms nerdeyse turkcellin gold tarifelerine eşit olacak.

isterseniz bedava sinirsiz net, sms, dakika versinler, nasil? :D
    tarife detaylarinda nt icin olan genc paket alinamaz diyor. Avealilar icin olan genc paket i alabilirsiniz
  • evet şu madde galiba:
    "Baharda Yükle Kazan Tarifesi'ndeki müşteriler, Avea'nın numara taşıma kampanyalarından, dakika içeren paketlerinden, aran-kazan kampanyalarından ve Lira Paylaş servisinden faydalanamazlar."
  • merhaba bizde bir hattı bu tarifeyegeçirdik turkcellen.Bakiye sorgulama yaptığımızda 507 dakikanız kaldı şeklinde bir mesaj alıyoruz 500 dakikadan nasıl 507 dakika kalıyor.Ayrıca birde hesabınızda 1.56 tl bakiyeniz ve 3.3 tl de bişey kaldı diyor bunlar nedir acaba bir sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

bu tarifeye dahil olmak için tc mizi 1991 gönderiyoruz ve otomatik 500 dadika 1000 sms ve 1gb internet dahil oluyor değilmi. bide bu sms göndermeden öncemi 20 tl yükleyelim sonramı ?

5yüz yazıp 1991 e göndermemi şöylemişler. hat benim üstüme değilde avea ya taşındı bu 5yüz yazıp 1991 e göndermem 500 dakika için mi ?
  • quote:

quote:

quote:

5yüz yazıp 1991 e göndermemi şöylemişler. hat benim üstüme değilde avea ya taşındı bu 5yüz yazıp 1991 e göndermem 500 dakika için mi ?

hayır telefonu kullanan kişinin kaydı için.. onu yolladıktan sonra bi mesaj geliyo ona 5yuz die cevaplıosun o 500dk için..

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

quote:

quote:

hayır telefonu kullanan kişinin kaydı için.. onu yolladıktan sonra bi mesaj geliyo ona 5yuz die cevaplıosun o 500dk için..

sadece tc yazıp 1991 gönderim 20 tl varken gelen sms de 5yuz yazıp gonderımcem

• Bu tarifeye geçmek için daha önce şart koşulan son 3 ay içinde Avea'lı olmamak şartı hâlâ aranıyor mu?

1-2 ay önce Avea'ya geçip ama kampanyadan yararlanmayan sonrasında Turkcell'e dönen hat Avea'ya geçse bu kampanyadan yararlanabilir mi?
  • avea benim gibi öz abonelerine uvey evlat muamelesi yaptıgı için kendi numaramla bu tarifeye gecmiyorum.
    onun yerine teknosanın hediye verdigi turkcell wınn data hattını aveaya tasıyıp sesli olarak actırıp bu tafiye gecmeyi dusunuyorum.ne dersiniz???tavsiye edermisiniz??20tl yukleyip konusma-sms-net olan en iyi bileşim bu sanırım??

teoride mumkun sanırım ama bi sorun var oda 25 yaş altı tc no :(
    ekleme;birde aklıma şu takılıyor,hani kont yukleyince vergi olarak kesilen 1,2tl 20tl yukleyip 19tlsiyle bu paketi almamıza engel degil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 18 Nisan 2012; 21:41:58 >
  • Bu pakete geçmeyi düşünüyorum fakat avea'nin çekim gücü malum Acaba sizde de öyle mi? Bazen 2 çubuğa düşüyor bazen full oluyor Not: Şu an ki hattım Vodafone
  • bugün gectim hattım acıldı suan memnunum cekme sorunu yok dedıklerı gıbı
  • bugunki fırtınada aveada görüşmede problem yasaadım.
    turkcellde 2 kez görüşme kesilmişti. hareket halindeydim ama bahane bu dğeilde fırtınadan dolayı olabilir.
    aveada eminönunde 3g yazmasına rağmen internet bağlantısı kuramamıstım. sonrasında problem olmadı.

1 aylık dönemim 1 haftaya bitiyor. 20tl atayım bakalım yutucakmı 20yi
  • Bu tarifede kotaya nasil bakiliyor ? Web islemlerinden girince kullanim detayinda kb olarak gosteriyor onlari kim mb ye cevirip toplayacak da bakacak her gun. Var mi mesaj olayi falan daha kolay ?
  • Kalan yaz 1991 gonder kalan bakiye icin
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.