Şimdi Ara

Avea Yeni nesil tarifeler, Sınırsız internete data hattı isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea Yeni nesil tarifeler, Sınırsız internete data hattı isteyenler bu başlığa destek verin.
    Hem bilgisayardan hem cepten internetimizi kullananılım. Talep etmeksek vermezler.
    Hadi başlığa destek.

• aynen kardeşim çok iyi olur bir data kartı verseler ama nerde
  • bende destek veriyorum
  • Bende veriyorum
  • +1
  • peki arkadaşlar ne yapabilriz bu konuda nasıl isteyebiliriz aveadan ben sordu yok diye geçiştirdiler
  • Bende destekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam destek!
  • destek
  • destekliyorum
  • Artık gelsin Aveadestek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

Artık gelsin Aveadestek

Merhaba,

İletişim bilgilerinizihttp://bit.ly/FDH_Avea sekmesinden iletmeniz durumunda, konu hakkında inceleme yaparak size geri dönüş yapmak isteriz.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destek versek de aveanın çok takacağını sanmıyorum.
  • ne demek bu sınırsız internete data hattı?bunlar yakında bu tarifeyi kaldırır siz hala data hattı istiyorsunuz
  • M.H ile görüştüm internetiniz sınırsız bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz data hakkınız var dediler.

Özellikle sordum film indirip istediğim herşeyi yapabilir miyim diye evet bilgisayarınıza modem olarak tanıtacağınız telefonunuz var ise yapabilirsiniz dediler...
  • biLgin0733 @
    o zaten bilinen birşey değilmi ?konuyu açan arkadaş bunu demek istememiştir heralde
    data hattı jet modem ile kullanılır normalde benim bildiğim.yani bu tarifeyi kullananlara, ses hattından hariç, bir data hattı verecekler jet modemde kullansın diye ben bunu anladım buda neredeyse imkansız bir şey.avea'nın altyapısı çöker 2-3 ay içinde neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

biLgin0733 @
    o zaten bilinen birşey değilmi ?konuyu açan arkadaş bunu demek istememiştir heralde
    data hattı jet modem ile kullanılır normalde benim bildiğim.yani bu tarifeyi kullananlara, ses hattından hariç, bir data hattı verecekler jet modemde kullansın diye ben bunu anladım buda neredeyse imkansız bir şey.avea'nın altyapısı çöker 2-3 ay içinde neredeyse

ne alaka altyapinin cokmesi?
  • android telefonu olanlar ve sınırsız net avea tarifesi olanlar...telofondan wireless oluşturun pc den dilediğiniz zaman kullanın...android telefonu olanlar için data hattına gerek yok....
  • haydi arkadaşlar destek.
  • a"]Hep destek tam destek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.