Şimdi Ara

Avea ya numara taşıma en az kaç kontör yüklemek gerek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea ya numara taşıma en az kaç kontör yüklemek gerek ? arakdaslar şimdi ben vodafone hattımı aveaya taşımak istiyorum ancakmesela aveadan vodafone a gecerken hediye dakikaları kullanabilmek için 50 kontor yuklemek yeterli oluyordu 6 ay boyunca 50 50 yukledim ... şimdi de avea ya yada turkcell e gecmek istiyorum ama hangisi 50 oluyor bilmiyorum yada en az kjac gerekiyor?? bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim??

• bildiğim kadaıyla en az 100
  • aveaya da turkcelle de vodafone'a da geçsen farketmiyor, artık hepsinde en az 100kontur yuklemen gerekiyor, 3üde artık aynı
  • Evet arkadaşım 50 kontor olayını yanlızca vodafon yapmıştı, ama o da kısa bir süreliğine. Artık tüm hatlar 100'den aşağısı kurtarmaz abi diyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERSENBAY -- 24 Şubat 2010; 3:51:02 >
  • Bakınız,belki laf kalabalığı yapacağım ama sakata gelmeyin diye yazacağım.

Avea dan vodafone ye geçtim daha önce diyorsunuz,daha önce avea ya aynı hatla gelip bedava heryöne dakika kazandınızmı kampanyalardan birinden.

Kazandınızsa,bir daha kazanamıyorsunuz.Yani daha önce heryöne 1500 dakika kampanyası yada daha önceki 1200 dakika kampanyasından yararlanan,bedava dakikalarımd süremde bitti diyerek,aradan 1 yıl geçmeden aynı operatörde tekrar kampanyadan yararlanamaz.

Yani aveadan daha önce heryöne bedava dakika kampanyasına katıldınızsa,o sürenin üzerinden 1 yıl geçmeden benzeri kampanyadan yararlanamıyorsunuz.

Yok yararlanmadınızsa sorun yok zaten.Şu an bütün operatörlerde geçişten sonra bedava dakika gelmesi için,önce kayıt olmak gerekiyor,sonra da
    en az 100 kontör yüklemek gerekiyor.

Avea yönüne geçmeden önce tarifelere dikkat edin,her tarifesi numara taşımadan yararlanamıyor,bazı tarifeleri yararlanamaz yani.

Sonra avea bayisinde çalışanla kavga edersiniz bir gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 24 Şubat 2010; 6:27:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.