Şimdi Ara

Avea'ya Faturalama Hakkında BTK tarafından Soruşturma Açılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu web sitesinden yayınlanan Kurul Kararına göre Faturalama işlemleriyle ilgili Avea A.Ş. hakkında SORUŞTURMA başlatılmıştır.

KARAR :

Avea İletişim Hizmetleri AŞ’den hizmet alan abonelerin faturalama
    işlemlerinde meydana gelen hatanın kapsamı ve tüketicilere olan etkileri, söz konusu faturalama hatalarının hangi hizmetleri ve aboneleri etkilediği,
    internet paketlerinin aktivasyonu ile hattın aktivasyonunun farklı
    zamanlarda yapılıp yapılmadığı ile bu durumun tüketici mağduriyetine
    sebebiyet verecek nitelikte olup olmadığı, 29.09.2010 tarih ve
    2010/DK-10/564 sayılı “Kullanım miktarı sınırlı hizmetler” konulu Kurul Kararı çerçevesinde tüketicilere gerekli bildirimin yapılıp yapılmadığı
    hususlarının ve ilgili diğer konuların detaylı bir şekilde
    incelenebilmesini teminen “Elektronik Haberleşme Kanunu”nun 4, 6, 12, 52 ve
    59 uncu maddeleri, Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları
    Yönetmeliğinin 5 inci maddesi ve Telekomünikasyon Kurumunun Denetim
    Çalışmalarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 13 üncü maddesi çerçevesinde Avea İletişim Hizmetleri AŞ hakkında soruşturma açılması ve ilgili birim olarak Tüketici Hakları Dairesi Başkanlığının görevlendirilmesine karar verilmiştir.

• aveanında faturalı problemi bu internet ve sms paketi alımında sıkıntı oluyor ve fazla faturalar geliyor. doğru bir dava.
  • insallah buyuk bi ceza alirda akli basina gelir aveanin
  • Usulsüz düzenlenen abonelik işlemleri ve faturalar hakkında bakalım ne yapılacak?
  • Bugün ayın 22 si fatura kesim tarihi. Faturalı Sms paketimi iptal edemiyorum. Avea'nın niyeyse tüm servisleri ayın 22 sinde bozuldu. Ayın 23 ü gece 00:00 da niyeyse mucizevi şekilde düzelir. Bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Bugün ayın 22 si fatura kesim tarihi. Faturalı Sms paketimi iptal edemiyorum. Avea'nın niyeyse tüm servisleri ayın 22 sinde bozuldu. Ayın 23 ü gece 00:00 da niyeyse mucizevi şekilde düzelir. Bu nedir ya

Paketinizi daha önce iptal ettirin,fatura kesilene kadar kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Bugün ayın 22 si fatura kesim tarihi. Faturalı Sms paketimi iptal edemiyorum. Avea'nın niyeyse tüm servisleri ayın 22 sinde bozuldu. Ayın 23 ü gece 00:00 da niyeyse mucizevi şekilde düzelir. Bu nedir ya

Paketinizi daha önce iptal ettirin,fatura kesilene kadar kullanabilirsiniz.

Teşekkürler. Bu arada yolladığım iptal mesajlarına saçma sapan cevaplar gelse de galiba iptal edilmiş. Kalan sms gözükmüyor. Hallet bunları avea artık. İyisin hoşsunda bu tip şeyler can sıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne güzel bir haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 24 Kasım 2011; 2:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

http://forum.donanimhaber.com/m_54934799/tm.htm

Tebrik ediyorum,cezaların devamını diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.