Şimdi Ara

avea websitesini yeniledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.avea.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

www.avea.com.tr

yeni oldugundan olsa gerek biraz karisik geldi bana... Bakalim ilerleyen zamanlarda nasil gelecek...

Ve hala mobil site yok :( mobil operatorun mobil sitesinin olmamasi cok garip... Mobil site yapmak cok zor birsey mi yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 13 Eylül 2012; 22:56:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

www.avea.com.tr

Daha karisik olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site ceoten girersen mobil acilio :)

• aveada gelisme var gibi. Guzel olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

www.avea.com.tr

yeni oldugundan olsa gerek biraz karisik geldi bana... Bakalim ilerleyen zamanlarda nasil gelecek...

Ve hala mobil site yok :( mobil operatorun mobil sitesinin olmamasi cok garip... Mobil site yapmak cok zor birsey mi yahu...

Site sabah 9:30 suların da ben sitedeyken değişti. Mobil versiyona çeviriyorlar fakat daha tam olarak stabil değil takılmalar ve daha sonra deneyin gibi şeyler var. Üzerinde tahminimce hala çalışıyorlar. İlerleyen zamanlarda isteyen mobil isteyen orijinal siteyi görüntüleye bilecektir.

• ben beğendim, güzel olmuş. Biraz eksiklikler var ama düzelir zamanla, birazcık karışık doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  avea websitesini yeniledi

Mobil sitesi cok.cok.iyi olmus..

• dunya devi(!) vdfnun mobil sitesi ne zaman olacak acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 14 Eylül 2012; 14:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

www.avea.com.tr

Hem avea'nın hem de turkcell'in mobil açılıyor cepten girince. vodafone'u bilmiyorum.

• ben opera dan giriyorum normal sayfa aciliyor :(

• O değilde taraftar hatları için online işlemleri yenilememişler.

Bilenler vardır taraftar hattınız varsa online işlemlere girince sayfa o renge bürünüyor. Beşiktaş için siyah-beyaz, Trabzonspor için bordo-mavi gibi.
    Bizim online işlemler hala eskisi gibi ve bazı ikonlarda eksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

O değilde taraftar hatları için online işlemleri yenilememişler.

Bilenler vardır taraftar hattınız varsa online işlemlere girince sayfa o renge bürünüyor. Beşiktaş için siyah-beyaz, Trabzonspor için bordo-mavi gibi.
    Bizim online işlemler hala eskisi gibi ve bazı ikonlarda eksik

• şu internet paketi yeni mi? biraz pahalı geldi de

"Paket Bilgisi

Şimdi Özgür Paket ile internet keyfinin sınırlarını kaldırdık. Ayda sadece 49TL’ye paketten faydalanmak için 444 1 500’ü arayabilir, kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylar
    Paket Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    Özgür Paket kullanan bireysel faturalı müşteriler başka bir cepten internet paketi satın alabilirler. Bu durumda öncelik olarak paket kapsamındaki internet kullanım hakkı, sonrasında tarifeler kapsamında internet kullanım hakkı düşecektir.
    Internet kullanım avantajları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
    Özgür paket yurt içinde Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.
    Özgür paket kapsamında, her fatura döneminde 2 GB’ın üzerindeki yurt içi cepten internet kullanımları için internet erişim hızı 128 Kbps'a inecek olup internet erişimi bu hızla devam edecektir."

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

dunya devi(!) vdfnun mobil sitesi ne zaman olacak acaba

yabancı firmalar web site yapmayı hiç beceremiyor bakınız apple microsoft vodafone media markt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.