Bildirim
AVEA WEB SİTESİNDEN MMS Mesajlara Bakma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aveanın web sistesine girdikten sonra yukarıda avea bi dünya yazıyo ona tıkla, sol tarafda ki avea bi dünya seçeneklerinin altında mesaj yazıyo ona tıkla, sonrada oradan MMS i seç, gelen sayfada MMS Mesajlarım yazıyo ona tıkla.. Ayrıca 2 gün içersinde bakılmayan MMS mesajları siliniyomuş haberin olsun.. -
Söylediğin Şekilde mmslere ulaştım. yardımın için teşekkürler. -
Banada gelmişti, iyi oldu bu açıklama. -
tesekkürler benim işimede yaradı -
cooookkkk saol cok işime yaradı telin mms ayarları yapılı deilmis o yüzden bakamıyodum netten bakdım pc yede kaydettim -
yha arkadaşlar bna bugn mms mesajı geldi bnm tel açmadı dha sonra şfre glmiş galiba bn yine aweadan msj die okumadan sldm sanırm burdan bakcam ama şfre istedi için bakamıorm şfresiz grlmio mu bi yardm edn yhaa -
quote:
Orijinalden alıntı: rebel lover
yha arkadaşlar bna bugn mms mesajı geldi bnm tel açmadı dha sonra şfre glmiş galiba bn yine aweadan msj die okumadan sldm sanırm burdan bakcam ama şfre istedi için bakamıorm şfresiz grlmio mu bi yardm edn yhaa
PELETON adlı üyenin dediğini yapmayı denemelisin yani Aveanın web sistesine girdikten sonra yukarıda avea bi dünya yazıyo ona tıkla, sol tarafda ki avea bi dünya seçeneklerinin altında mesaj yazıyo ona tıkla, sonrada oradan MMS i seç, gelen sayfada MMS Mesajlarım yazıyo ona tıkla.. Ayrıca 2 gün içersinde bakılmayan MMS mesajları siliniyomuş haberin olsun.. -
2008 in konusu patlak vermiş. -
Evet değişmiş menüler sanırım, avea bi dünyaya giriyoruz, mesajlar altından mms i tıklıyoruz yine, sonra ayarlar kısmını tıklıyoruz orada çıkıyor mendebur MMS mesajlarım :)
baya bi aradımda arkadaşlar bilgilendireyim dedim -
sağolasın serginho bende baya bir uğraşıyordum bulmak için senin sayende bulduk valla :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hat resetleme nedir
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- bimcell vergi borcu öğrenme
- sim kart seri numarasından telefon numarası öğrenme
- türk telekom arama engelleme kaldırma kodu
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telsiz kullanım ücreti 2025
- özel numara bulma
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X