Şimdi Ara

Avea Web işlemleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca süredir Aveanın internet hizmetlerini kullanmıyordum..HEP KAFAMDA yetersiz olduğu düşüncesi vardı..

Dün sms atarken dikkatimi çekti oldukça güzel internet işlemleri sunuyor..

Adres değişikliklerinden tarife değişiklikliğine,logo yüklemden başkasına kontör yüklemeye kadar herşey var..

Bilmiyordum açıkcası..

Tebrikler AVEA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 1 Nisan 2007; 5:16:32 >

• ama sitesi çok yavaş çalışıyor..bir şey indirirken nedense açılmıyor
  • merak ediyorum acaba bu operator servislerinin sitelerinden kontor yükleyebileceğimiz gün gelecek mi diye
    ben genelde internet üzerinden kontor yüklüyorum ama memnun değilim

operatorler de kontor üzerinden satıs yaparlarmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

merak ediyorum acaba bu operator servislerinin sitelerinden kontor yükleyebileceğimiz gün gelecek mi diye
    ben genelde internet üzerinden kontor yüklüyorum ama memnun değilim

operatorler de kontor üzerinden satıs yaparlarmı acaba

operatörlerin kontör satışı yapmamaları benimde garibime gidiyor ancak otomatik kontör yükleme talimatları fln oluyor o şekilde ufak bi çözüm bulunmuş ama kesinlikle yeterli değil. Bankaların internet bankacılığı sayfalarından yapılan yüklemelerde hep 250 kontörden başladığından kontörlü müşteriler için zor oluyordur..

Benim anlamadığım 535 hazır kart ile başlayan bu kontörlü çılgınlığının bu derece büyümüş olması. Faturalı hem daha ucuz hemde daha rahat iken neden kontörlü kullanılır ki? ..

• Faturalı daha ucuz değil. Bu bir yanılgı. Cep saatin, ceğ öğrencinin yada mobil öğrencinin faturalı olanı yok.

Turkcell dede kontör yükleyince gelen hediye kontörleri hesaplarsan aynı paraya geliyor. Faturalıda konuşma ücreti şu diyorlar ama faturada bir dünya ek vergi ödüyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Faturalı daha ucuz değil. Bu bir yanılgı. Cep saatin, ceğ öğrencinin yada mobil öğrencinin faturalı olanı yok.

Turkcell dede kontör yükleyince gelen hediye kontörleri hesaplarsan aynı paraya geliyor. Faturalıda konuşma ücreti şu diyorlar ama faturada bir dünya ek vergi ödüyorsun.

Kısmen 2mizinde dediği doğru.. Geleyim kısmen dememin detaylarına. Ben mobilöğrenciyken, 3-5 tane mobilöğrenci arkadaşım vardı, kalanı ya öğretmen hattı yada diğer şebekelerdendi, faturalı hepsibire geçtim çok daha az ödüyorum şuan örneğin. Yani biraz kullanım alışkanlıkları ile ilgili, aradığınız çoğunlukla mobilörenciyse tabiiki mobilöğrenci avantajlıdır.

Cepöğrenci yada mobilöğrencinin faturalısının olmaması çok kötü bi durum, bunu kampuscell ile sadece Turkcell sunuyor. :(

Benim demek istediğim şey, faturalının kontör yükleme uğraşları vs. olmaması.. Ayrıca kontörde de her seferinde ÖİV vs. dahil ücreti ödüyorsunuz, Faturalıda onun detayını da görüyorsunuz ek bi vergi yok yani ;)

• benim için mobil ögrenci cok iyi cevrem mobil ögrenci kaynıyor zaten diğer operatorlerde olan arkadasları da arada gözden cıkarıyorum oluyor bitiyor

su kontor konusunda bi an önce kendi online kontor yükleme sistemine gecmeleri lazım otamatik ödeme talimatıyla olmuyor bu işler ben istediğim zaman gecenin bi yarısı dısarı cıkıp kontor almak zorunda kalacagıma avea daki online işlem menüsünden kredi kartı bilgilerimi girerek kontor yüklemek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oparatörlr kredi kartı ile siteleriden kontrö yükletiyorlar..Neden olmuyor dediniz..Bunu sadece avea yapmıyor sanırım..Onuda bankadan yüklersiniz..100 ontör yükleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Oparatörlr kredi kartı ile siteleriden kontrö yükletiyorlar..Neden olmuyor dediniz..Bunu sadece avea yapmıyor sanırım..Onuda bankadan yüklersiniz..100 ontör yükleniyor

kısa bi zaman öncesine kadar turkcellde de yoktu bildiğim kadarıyla daha dogrusu bu kredi kartı ile kontor yüklemenin mazisi o kadar geniş değil ben avea yı kastediyorum daha cok adamlar kontor yüklemene izin veriyorlar ama kontorkart varsa elinde onu da bi maharet gibi öne getiriyorlar elimde kart olsam niye avea nın sitesine girip te yükleyeyim ararım 9333 ü ya da simservisle yüklerim olay biter

bazı bankalar saglıyor kontor yüklemeyi ama yeterli değil bütün bankaların operatörler için kontor hizmeti vermeleri lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

kontorkart varsa elinde onu da bi maharet gibi öne getiriyorlar elimde kart olsam niye avea nın sitesine girip te yükleyeyim ararım 9333 ü ya da simservisle yüklerim olay biter

Sanırım telefondan başkasına yükleme yapamıyorsun..Ben buradan kız arkadaşıma çok kontör göndermiştim
  • AVEA nin web uzerinden sms gonderebilme ozelligi şu anki operatörlerin arasında en iyisi. İlk sms ucretli, fakat eğer hediye sms iniz var ise, ilk mesajı avea ya doğru gönderirseniz, onuda hediyeden dusuyor. Geriye kalan 10 sms hakkinizi her yone kullanabilirsiniz.
  • tek numara servisini unutmayalım..

telefon numaranız@tn.avea.com.tr uzantılı mail adresi..internetten istediğiniz numaraya faks çekebiliyorsunuz..harika bir sistem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

AVEA nin web uzerinden sms gonderebilme ozelligi şu anki operatörlerin arasında en iyisi. İlk sms ucretli, fakat eğer hediye sms iniz var ise, ilk mesajı avea ya doğru gönderirseniz, onuda hediyeden dusuyor. Geriye kalan 10 sms hakkinizi her yone kullanabilirsiniz.

Bende bir akıllı kendimi sanrdım..

Önce avealıya Sonra tüm oparatörlere..

Avea bunu görmüyormu yoksa sistemlerimi yetersiz kalıyor anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atahandl

tek numara servisini unutmayalım..

telefon numaranız@tn.avea.com.tr uzantılı mail adresi..internetten istediğiniz numaraya faks çekebiliyorsunuz..harika bir sistem.

Ben bunu bilmiyorum..Bu ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.