Şimdi Ara

Avea Veri kullanımı rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam faturasız hattıma bakiye yükledikten sonra(35 Tl) ,2 ay bakiye yüklemediğim için telsiz vergisi kesintisi yapıldı iki kere sonra tarifemi yenilemek için gereken kodu 3g açık ararken patır patır 1gb'ı geçen (peşpeşe 400mb,600mb,40mb şeklinde) veri indirmesi ücretlendirmesi yapıldı.5 dakika bile durmamışımdır,malum tüm bakiye uçup gitti.

Mobil veri kullanımına bakıyorum 3mb gözüküyor bugün için,sadece Chrome 'u kullandım.

Müşteri hizmetlerini aradım,durumu izah ettim. İndirmişsinizdir dendi. Soruyorum ne kadar sürede hangi kaynaktan gözükmüyor cevabını aldım.

Hakkımı nasıl arayabilirim? Sinirden hattı söküp attım, dolandırılmış gibi hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paketsiz kullanımlarda ücretlendirme pahalıdır hata olduğunu sanmıyorum. Sadece mb-kb birimleri karmaşası yaşamış olabilirsiniz 1gb kullanım olmadıysa.
    Ayrıca müşteri hizmetleri hangi sitelere baglandigimizi göremez gizlilik açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 20 Nisan 2015; 21:47:19 >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    5 dakika içinde 30 liralık ücret kesti.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Genel Müdürlükle yaptığım görüşmede tarifesiz 100kb veri kullanımı 1 lira olarak esas almışlar.56kb-dial up zamanında bile Türk Telekom böyle hırsızlık yapmamıştı.

Dünkü basın toplantısında yaşanan siyasal olay da tuz biber oldu hat değişmeye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.