Bir hevesle geçiyim dedim ama bu çekmeme sorunu beni soğuttu. Hemen diğer operatörüme geri döneceğim, liralarım bitsinde. Bu nasıl birşeydir böyle. Diğer hatlarımın çektiği yerde bu hat çekmiyor, onu da geçtim, dışarıya çıkıyorsun kapalı bir yerden (otopark, alt kat vs) şebekenin kendine gelmesi 5 dakika... Kapatıp açmadan gelmiyor bile. Sıkıcı bir durum. İyi hoş tarife ama bu şekilde hiç çekilmez, belirtmek istedim. Saygılar.
ucuz mal işte bende avea kullanıyorum ama işin gerçeği bu o reklamlardaki %100 memnuniyet garantisi fasa fiso reklam işte inanmamak gerek.bide reklamlarında turkcelle dalga geçiyorlar sen nere turkcell nere bende vodafone hatta var turkcell den bile iyi diyebilirim hem tarife hemde çekim gücü olarak avea yı boşver.
Her 3 operatörü de kullanmışlığım var. Sadece Avea da çekmeme sorunu yaşadım. İzmir Bornova nın orta göbeği Ata durağına 50 metre mesafe de Avea ile konuşmak neredeyse imkansız. Konuşurken kesilir, telefon çalarken kesilir tam bir işkence. Nasıl oluyorda % 98-99 kapsama alanımız var diyorlar anlamış değilim doğrusu.
avea kullanmak pek mantıklı değil vodafone ve avea ile tarife ve fiyatlandırma konusunda ciddi fark yok o yüzden vodafone gibi iyi çeken bir operatör varken avea kullanıpda sıkıntı çekmek mantıksız geliyor bana istisnalar hariç tabii ki.
Tarifelerde nasıl fark yok, 19 liraya 500 dakika konuşma 1000 sms ve 1gb net paketi veriyor. Sırf bunun için geçmiştim, hele bir bitsin bu ay sıkıntı devam ederse eski operatörüme dönerim.
Vodafone da Türkcell kadar kaliteli.Vodafone kampanyalarına da bakmanızı öneririm.
evet Vodafone kapsama kalitesi konusunda turkcell ve avea dan daha iyi. hepsini uzun süreler kullandım şu an vodafone dayım turkcell in ve avea nın cekmedigi her yerde full çekiyor