Şimdi Ara

Avea - Ulusoy %50 İndirim ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
7.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ucard olmadan %20 indirim yapıyor.

%50 indirimden yararlanmam için Ucard numarasını ve şifresini tek kullanım için verebilecek arkadaş var mı?

U-Card ile alakası yok. Seçtiğin seferdeki araçtan 4 kişi bu kampanyadan yararlanmış. 4 kişi tamamlanırsa diğer kampanyalılar %20 indirimli binebiliyor.
    Yani ertesi günü seçsen belki %50 alırsın. Tabi kota dolmadıysa.

Emin misiniz hocam? Benim anladığım herhangi bir şekilde alınması kaydıyla dört biletin satılmış olması durumu kastedilen. Siz beşinci sırada satın alıyorsanız sizden önceki dört biletin kampanya ile alınıp alınmadığı önemli değil gibi duruyor. En son bir otobüste denedim: Toplam beş bilet satılmış, görünen indirim %20. Bu alınan beş biletten dördünün kampanya ile satın alınmış olma ihtimali ne kadar kuvvetli?

Herhangi bir şekilde beşinci veya daha sonrası bilet alarak %50'den faydalanan oldu mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: na9n

quote:

quote:

Ucard olmadan %20 indirim yapıyor.

%50 indirimden yararlanmam için Ucard numarasını ve şifresini tek kullanım için verebilecek arkadaş var mı?

U-Card ile alakası yok. Seçtiğin seferdeki araçtan 4 kişi bu kampanyadan yararlanmış. 4 kişi tamamlanırsa diğer kampanyalılar %20 indirimli binebiliyor.
    Yani ertesi günü seçsen belki %50 alırsın. Tabi kota dolmadıysa.

Emin misiniz hocam? Benim anladığım herhangi bir şekilde alınması kaydıyla dört biletin satılmış olması durumu kastedilen. Siz beşinci sırada satın alıyorsanız sizden önceki dört biletin kampanya ile alınıp alınmadığı önemli değil gibi duruyor. En son bir otobüste denedim: Toplam beş bilet satılmış, görünen indirim %20. Bu alınan beş biletten dördünün kampanya ile satın alınmış olma ihtimali ne kadar kuvvetli?

Herhangi bir şekilde beşinci veya daha sonrası bilet alarak %50'den faydalanan oldu mu arkadaşlar?

Net bir bilgim yok. Okuduğum ve anladığım kadarıyla öyle. Arkadaşın sorunuda tam bu sorunu ifade ettiği için bu ihtimal kuvvetleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ben mesaj gönderdim, kontörde düştü ama cevap olarak ne gelen oldu ne de gelen...Var mıdır acaba benden başka deneyen?

Merhaba;

Bildiriminiz ile ilgili sizinle görüşmek ve detaylı inceleme yapabilmek için iletişim bilgilerinizihttp://bit.ly/FDH_Avea linkinden iletmenizi rica ederiz.Teşekkürler”

Bilginize Sunarız.
  • ÖNEMLİ !!!!

Arkadaşlar Avea'nın sayfasında belirtilmemesine rağmen Ulusoy'un kampanyayla ilgili sayfasında aynen şöyle bir ibare var:

''Kampanya kapsamında alınmış olan biletlerin iptali veya açık bilete dönüştürülmesi mümkün değildir. Tarih ve sefer değişikliği yapılamayacaktır.''

Özel nedenlerden dolayı seyahate gidememe durumum ortaya çıktı ve sabah kampanya ile aldığım bileti iade almadılar, ileri tarihli boş bilet talebim de geri çevrildi..

Müşteri Hizmetleri laubali bir ağızla 'Kampanya koşullarını okuyup kabul etmişsiniz hala niye itiraz ediyorsunuz paranız yandı' diyor.

Avea'nın sayfasında yazmadığını söylediğimde 'Bileti Ulusoy'dan alıyorsunuz bizim sayfamızdaki bilgi geçerlidir' diyor.

Haram zıkkım olsun..
  • Geçmiş olsun. Yapacak birşey yok maalesef. Keşke okusaydınız diyeceğim ama Avea sayfasında yoktu diyeceksiniz vesselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ben mesaj gönderdim, kontörde düştü ama cevap olarak ne gelen oldu ne de gelen...Var mıdır acaba benden başka deneyen?

Merhaba;

Bildiriminiz ile ilgili sizinle görüşmek ve detaylı inceleme yapabilmek için iletişim bilgilerinizihttp://bit.ly/FDH_Avea linkinden iletmenizi rica ederiz.Teşekkürler”

Bilginize Sunarız.

İlgi ve alakanız takdire şayan...teşekkürler...hemen gönderdim durumla ilgili bilgiyi verdiğiniz linkten.

• quote:

ÖNEMLİ !!!!

Arkadaşlar Avea'nın sayfasında belirtilmemesine rağmen Ulusoy'un kampanyayla ilgili sayfasında aynen şöyle bir ibare var:

''Kampanya kapsamında alınmış olan biletlerin iptali veya açık bilete dönüştürülmesi mümkün değildir. Tarih ve sefer değişikliği yapılamayacaktır.''

Özel nedenlerden dolayı seyahate gidememe durumum ortaya çıktı ve sabah kampanya ile aldığım bileti iade almadılar, ileri tarihli boş bilet talebim de geri çevrildi..

Müşteri Hizmetleri laubali bir ağızla 'Kampanya koşullarını okuyup kabul etmişsiniz hala niye itiraz ediyorsunuz paranız yandı' diyor.

Avea'nın sayfasında yazmadığını söylediğimde 'Bileti Ulusoy'dan alıyorsunuz bizim sayfamızdaki bilgi geçerlidir' diyor.

Haram zıkkım olsun..

bileti burda satmayı deneyin en azından ihtiyacı olan birisine

• zonguldak dahil değilmiş
  • Arkadaşlar bu şifreyi nereye yazıyoruz ? İletişim bilgilerinin olduğu yerde avea logusu falan çıkmadı
  • aldığımız biletler ile yolcuğumuzu yaptık, ilk alaka on numara,
    ikramlarda bir o kadar güzeldi.. haber veren arkadaşa teşekkür ederim..
    50 liralık bir avantajımız oldu ve memnun kalmakta cabası..
  • Diğer otobüs firmalarında da kampanyalar var. Hangisi cazip geliyorsa artık.

quote:

Ulusoy :http://forum.donanimhaber.com/m_54613472/tm.htm
    Metro :http://forum.donanimhaber.com/m_55060358/tm.htm
    Nilüfer :http://forum.donanimhaber.com/m_54936179/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 30 Kasım 2011; 16:19:44 >

• arkadaşlar bitti mi bu kampanya bahsedilen telefon numarasının yazılı olduğu yerde avea logosu çıkmıyor bitmiş olabilir mi kampanya
  • bu kampanya ile 2 sefer samsun ankara arası gidip geldim .Her ikisinde de ilk 4 koltuğu yakaladım.Bir gidiş geliş tekli koltuklarda 42 tl ye mal oldu .Çok memnun kaldım umarım tekrarlanır.İhtiyacı olana super kampanya idi.
  • Devam ediyor olması lazım ama avea butonu çıkmıyor.
  • Ankara-İstanbul yok mu arkadaşlar? Hiçbir şey çıkmıyor
  • Pamukkaledede kampanya var 31 aralığa kadar donus bileti 2 tl diye bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

Pamukkaledede kampanya var 31 aralığa kadar donus bileti 2 tl diye bilginize..

Eksik olma arkadaşım ama dönüş biletine ihtiyacım yok. Gideceğim, bir daha dönmeyeceğim bu memlekete
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Eksik olma arkadaşım ama dönüş biletine ihtiyacım yok. Gideceğim, bir daha dönmeyeceğim bu memlekete

Dostum eyvallah ta ben ihtiyacı olanları bilgilendirmek istedim...senle alakası ne anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dostum eyvallah ta ben ihtiyacı olanları bilgilendirmek istedim...senle alakası ne anlayamadım

Bence ayrı konu açsaydın daha iyi olurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ayrı konu açsaydın daha iyi olurdu

Konusu var dostum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.