Şimdi Ara

Avea - Ulusoy %50 İndirim ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
7.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlar zaten %35 daha fazlaymış. ben 20 tl ye metroyla manisaya gidiyorum bursadan.
    ulusoyda 30 tl ymiş
  • birçok farklı firmayı denedikten sonra hepsinin işe yaramaz olduğunu fark ettim, benim için tek firma var şu anda o da kamilkoç. Koltuk arası mesafe süper, koltuklar çok rahat ve tek koltuk da gitme şansı. Yolda açık büfe servis veriliyor muavinler de çok kibar. Her yere kamilkoç ile gidiyorum
  • varanın gold edition seferlerindeki otobüsün üstüne otobüs tanımam... koltulkar arası mesafe neredeyse 2 katı...
  • ulusoy çok dandik olmuş ya. ben yıllardan sonra edirneye giderken kullandım. Muavinler adam gibi konuşmayı bilmiyor. Biz söylemesek havalandırmayı açmıyor. İkram yapmıyor.

Ben de uzun zamandır kullandığım kamil koç u tek geçerim..
  • ulusoyla karabuke gittim yanımızdan geçen butun adı sanı duyulmamış dandık fırmaların otobuslerinde tvli koltuk vardı bır bızde yoktu
  • ben bu sıralar en çok pamukkaleyi beğeniyorum çok iyi duruma geldiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

fiyatlar zaten %35 daha fazlaymış. ben 20 tl ye metroyla manisaya gidiyorum bursadan.
    ulusoyda 30 tl ymiş

Kısa mesafelerde fiyat farkı çok olmayabilir. Çünkü en azından bir taban fiyat belirlenmiştir.
    Uzun mesafelerde ciddi farklar olabiliyor.

Mersin-İstanbul arası biletler u-card ile 57 TL.
    %50 indirim ile 28,5 TL yapar ki buradaki diğer Mersin firmalarını sayarsam gerçekten ciddi fark var.
    Bilet fiyatları min. 55 TL'den başlıyor. Sadece bir tane 40 ya da 45 TL olan var onda da 2 tüplü TV var. Eski tip yani, koltuk arkası yok.
  • Harika kampanya olmuş 4 adet bilet aldım
  • bana mesaj gelmedi gönderdim de. Kodu gelmeyen var mı başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Harika kampanya olmuş 4 adet bilet aldım

Kod nereye giriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhkrc

quote:

Kod nereye giriliyor?

korner12 o işi kampanya 16Kasım itibariyle başlamasına rağmen nasıl becermiş çokçok meraklar içerisindeyim ama sanırım bi tane sazanımız oldu bu konuda da. o da korner-şut ve gol oldu sanırsam
  • Konuyla ilgili bazı izlenimlerimi belirteyim:

* Ulusoy çağrı merkezi ile görüştüm, kampanyayı doğruladılar.
    * Kampanya şu an itibari ile geçerli sanıyorum. Zira U Card ile giriş yaptım, yeri seçtim, telefonunuzun yazdığı yerin kenarında avea logosu buşunuyor, oraya tıkladığınızda yeni bir seçenek açılıyor. İşlem oradan gerçekleşiyor.
    * Seçeneğin olduğu kısım açılınca kodu girmeniz gerekiyor. Telefon numarası kodu aldığınız numara olmalı yoksa sistem reddediyor işlemi. Giriş diyorsunuz...
    * Her seferde avea logosu çıkmadı. Belki bana denk geldi. Bilemiyorum.
    * Doluya yakın otobüslerde %20 düşüyor. İndirim liste fiyatı üzerinden de hesaplanıyor, U Card fiyatı üzerinden de.
    * 8-10 yerin dolu olduğu otobüste de %20 indirim gösterdi. Ancak, bomboş bir otobüste de denedim %50 inidirim oldu.
    * Garip gelen bir noktası var kampanyanın. İlk dört bilet için %50 diyor. Yani x seferi için ben bilgileri girene kadar, birisi gider de 4 kişilik bilet alırsa -terminalden dahi- benim bilet beşinci ve %50'yi kaçıran bilet oluyor sanıyorum. Zira bu kampanyayı ilk deneyenlerden biriyim sanırım ve 8-10 yeri dolmuş otobüste benden önce dört kampanyalı bilet alınmış olasılığı zayıf.

Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.

Ed.:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi na9n -- 15 Kasım 2011; 12:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

quote:

Kod nereye giriliyor?

korner12 o işi kampanya 16Kasım itibariyle başlamasına rağmen nasıl becermiş çokçok meraklar içerisindeyim ama sanırım bi tane sazanımız oldu bu konuda da. o da korner-şut ve gol oldu sanırsam

Aldığım biletleri göstereyim istersen sana

• yahu tam ulusoydan bilet alıcaz, ttiğinize bakın.. kimse memnunum dememiş.. ama ne olursa olsun, metro kadar da kötü değildir bence

edit: şu vision otobüslerine binen oldu mu? sanırım volvo üretimiymiş.. konforu, rahatlığı, koltuk aralığı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 15 Kasım 2011; 12:47:40 >
  • bence süper kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Payne

şifre nereye giriliyor peki?

İletişim bilgileri yazan yere cep telini gir yanında avea logosu ve kampanyaya katıl butonu beliriyor oradan kodunu giriyorsun
    ben istanbul-giresun biletini ucard ve avea sayesinde 74 tlden 44tl indirimle 30 tl ye aldım
  • quote:

quote:

quote:

Kod nereye giriliyor?

Kampanya 15 kasım - 30 aralık tarihleri arasında diyor.Almış olabilir.

• Şuanda siteye erişelimiyor...Sanırım bu sistemle ilgili güncelleme yapıyorlar..!
  • quote:

Şuanda siteye erişelimiyor...Sanırım bu sistemle ilgili güncelleme yapıyorlar..!

Sorun yok, girebiliyorum.
  • tamam avea eklenmiş yarı fiyatına alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.