Şimdi Ara

Nilüfer Turizm'de Dönüş Bileti 3 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nilüfer geç bile kaldı .. hatta müşteri hizmetlerine mail bile yollamıştım kampanya neden yapmıyorsunuz diye:)
  • eskisi gibi değiller fiyat olarak ta hizmet olarak ta.Açık ara anadolu turizm önde hizmet ve yenilikçilik olarak
  • edirne neden kapsamdısı cozemedım

1yılda bıletler 10 lıradan 25e fırladı...

bide kampanya kapsamı dısında bırakmıslar :(

firmadan çok memnun olsamda
    bu hareketi yakıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

edirne neden kapsamdısı cozemedım

1yılda bıletler 10 lıradan 25e fırladı...

bide kampanya kapsamı dısında bırakmıslar :(

firmadan çok memnun olsamda
    bu hareketi yakıştıramadım

aynen..Edirne fiyatları uçmuş durumda..3 firma arası anlaşma var.
  • 2 ÜYELİK BURSA ANKARA İKİ KİŞİ 70 TL YE MAL ETTİM TEŞEKKÜRLER HABER VEREN İÇİN
    AMAN SİZ SİZ OLUN YANLIŞ ALMAYIN BEN BU SEBEPLE ÇOK UGRAŞTIM..
  • geç bile kalınsa en iyi servis elemanları ve araçlarına sahipler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edirne neden hariç
    bu istanbul-edirne arası fiyatları nolucak ya eskiden ne güzel canım sıkıldıkça eve giderdim git-gel 20 tl di şimdi bir bilet 25 tl gidiş dönüş 50 tl ye denk geliyo
  • Bende Ankara'ya 43 TLye gidip geldim
  • edirnenin dahil olmamasının nedeni edirnedeki yerel firmaların otobüs taşlama, yakmaya varan mafyalıklarıymış. yine de bence büyük bir yanlış edirneye uygulamamaları.

nilüferden bilet alırken 2 kere düşünüyorum artık.
  • arkadaşlar edirne fiyatlar uçtu haklısınız.ailecek yapılacak seyehatlerde taksi tercih edin gidiş geliş daha rahat ve hızlı olacaktır fiyat olarak uçurum yok.özellikle günü birlik seyehatlerde uygun fiyatlar çıkıyo
  • Edirne fiyatları niye böyle oldu ya, harbiden önceden 10 liraydı gidiş gelişe 20 tl veriyorduk. şimdi gidiş geliş 50 lira. çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condorblackfoal -- 4 Aralık 2011; 12:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayfim

edirnenin dahil olmamasının nedeni edirnedeki yerel firmaların otobüs taşlama, yakmaya varan mafyalıklarıymış. yine de bence büyük bir yanlış edirneye uygulamamaları.

nilüferden bilet alırken 2 kere düşünüyorum artık.

kamilkoç ta rahat hatlarla çorlu ya gidiyordu, rahat hat biletleri istanbul seyahatın normal biletlerindende ucuzdu hatta, ne olduysa seferleri kaldırmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

edirne neden hariç
    bu istanbul-edirne arası fiyatları nolucak ya eskiden ne güzel canım sıkıldıkça eve giderdim git-gel 20 tl di şimdi bir bilet 25 tl gidiş dönüş 50 tl ye denk geliyo

+22
    o kadar okudum okudum Edirne hariç
  • arabayla gidip geliyorum dizel araç gidiş dönüş 80 tl yakıyor. otobüs bileti gidiş dönüş 50. yorum sizin.
  • edirneye böyle yapmaları gerçekten ayılık çünkü daha ucuz olan bolu kırklareli gibi hatlarda geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

Edirne'de yaşayan insanlara resmen "sen gelme ulan ayı!" muamelesi çekmiş adamlar

edırnede yasayanın pek ısı olmuyo
    ogrencıler mecburen bınıyo
    :(

mecburıyetler boyle somuruluyo :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

Edirne'de yaşayan insanlara resmen "sen gelme ulan ayı!" muamelesi çekmiş adamlar

edırnede yasayanın pek ısı olmuyo
    ogrencıler mecburen bınıyo
    :(

mecburıyetler boyle somuruluyo :(

pek işi olmasa o kadar sefer olur mu hiç. bokunu çıkarıyolar ulusoy da metro da kampanyalardan kartlardan edirne seferlerini hep muaf tutmakta
  • konuyu hortlatmayaydın iyiydi.
    yeni kampanya var sandım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.