Şimdi Ara

avea (turk telekom) hediye internet sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tl yükleme ile 1gb hediye internet hattıma yüklendi fakat mobil veriyi açmama rağmen internette bir hareket olmuyor.. sanırım bu sorun "peket olmadan veri transfer engeli" sorunundan kaynaklanıyor. zira paket olmadığında "paketiniz olmadığı için internete ulaşamıyorsunuz" mesajı gelir.

gelelim zurnanın "zort" dediği yere,, hattım da tl yüklü,, veri transferini manuel olarak açarsam öncelikle hediye internetten mi kullanmaya başlar yoksa Tl den sömürmeye mi??

cvplar için teşekkürler..

• Bu kadar urkek olma hediye net paketin varmış daha ne paketten duşecwk o zaman paketi kullanamayacaksan neden paket yapıyorlar

Turkcell mi sandınn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

sağol kardeşim, zira daha önce böyle bir olay olmuştu aşırı şekilde liraları tüketiyordu o yüzden sormak istedim, tekrar teşekkürler.

bana da 1GB hediye geldi lira yükleyince ve şu an onu kullanıyorum hiçbir sorun yok.
    &amp;quot;bir umut mudur yaşamak&amp;quot;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.