Şimdi Ara

Avea seç tarifesi cehennem sıcağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
2
Favori
10.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaggag

Eğer silinen linkte kampanyanın 15 Aralık'a kadar devam edeceği yazılmış ise;

BTK.'ya şikayette bulunun, sonuç alacağınızı tahmin ediyorum................

ama web sayfasının cıktısı lazım oda kimsede yok
  • boyle dengesiz operator mu olur. altinda kalkamayacagin sozleri niye verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

Eğer silinen linkte kampanyanın 15 Aralık'a kadar devam edeceği yazılmış ise;

BTK.'ya şikayette bulunun, sonuç alacağınızı tahmin ediyorum................

ama web sayfasının cıktısı lazım oda kimsede yok

çıktı falan lazım değil

sadece derdinizi BTK'ya yazarsanız % 99 sonuç alırsınız

BTK.'ya mesajınızdan itibaren ortalama 1 hafta içinde Avea size geri dönüş yapacaktır....

çıktı-mıktı gerekli değil............
  • ARKADAŞLAR...

Az önce aradılar , 4 gün önce twitterdan kampanya linkini ve kampanya detaylarını @aveadestek ve @avea 'ya atmıştım... beni bu +1 TL kampanyasına geçirin çünkü tüm şartlarını sağlıyorum diye...

Aradılar ilk telefonda böyle birşey yok uydurmayın dediler kibarca ... bende sinirlendim ve ekran görüntüsü ile forumdaki kampanya detaylı bilgilerini foruma ve twitter ile şikayetvar.com 'a anlatacağım dedim.... kapattık....

10.dk sonra aynı SELİM BEY avea twitter ve sosyal medyadaki yazılara cevap veren kişi....

Reklam merkezine sormuş ... evet kabul etmişler böyle bir durum olduğunu... kampanyayı lansmanı yapılmadan internete koyduklarını sonra çektiklerini... kampanya başlangıç tarihinin 1 kasım diye verilmesi bizim bu ısrarc tavrımızı ve faturamızın kesilmeden evvel +1 TL muhabbeti ile kesilmesini istediğimi söyledim... hatalı olduklarını kabl etti avea... dahada bişey demedim....

Ama avea lafım sana... +1 TL kampanyası hayata geçseydi ÇOŞTURAN TARİFE OLURDU SEÇ TARİFESİ :))

Neyse kısmet değilmiş... önümüzdeki kampanyalara bakacaz... avea kulakların hep çınlayacak :) kendine sövdürmeden bir günün geçsin be yahu ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonuc yok o zaman bu kampanyada biter
  • Bu ne şimdi böyle? Böyle saçma sapan şey olur mu? BTK'ya şikayet edelim bunları. Gerçekten BTK'ya email atarak durumu açıklayalım. Ben de tam 1 hafta içinde geçecektim bu tarifeye.
  • bu tarife bizim 20 TL ye 500dk+5000sms+sınırsız internetten daha mı uygundu?
  • Az önce konu ile ilgili müşteri hiz. aradım.Konu ile kendilerine bilgi verdim,avea sitesinde güncelleme yaplıyor dedi,ve S.E.Ç tarifesine ilaveten +1 tl ile kampanyasının devam ettiğini söyledi.Zaten bu kampanyadan faydalanmak için 2 hattımı taşıdığımı söyledim,kampanya 01kasım-15aralık tarihlerinde geçerliymiş.Yani son durum budur arkadaşlar,ben 2hattımı taşıdım bu kampanyadan faydalanmak için umarım sıkıntı yaşamam...
  • tahminim avea'nın içinde Turkcell'in ajanları var. böyle abuk subuk işler yapıtırıp avea'nın müşteri kaybetmesini sağlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris347

ARKADAŞLAR...

Az önce aradılar , 4 gün önce twitterdan kampanya linkini ve kampanya detaylarını @aveadestek ve @avea 'ya atmıştım... beni bu +1 TL kampanyasına geçirin çünkü tüm şartlarını sağlıyorum diye...

Aradılar ilk telefonda böyle birşey yok uydurmayın dediler kibarca ... bende sinirlendim ve ekran görüntüsü ile forumdaki kampanya detaylı bilgilerini foruma ve twitter ile şikayetvar.com 'a anlatacağım dedim.... kapattık....

10.dk sonra aynı SELİM BEY avea twitter ve sosyal medyadaki yazılara cevap veren kişi....

Reklam merkezine sormuş ... evet kabul etmişler böyle bir durum olduğunu... kampanyayı lansmanı yapılmadan internete koyduklarını sonra çektiklerini... kampanya başlangıç tarihinin 1 kasım diye verilmesi bizim bu ısrarc tavrımızı ve faturamızın kesilmeden evvel +1 TL muhabbeti ile kesilmesini istediğimi söyledim... hatalı olduklarını kabl etti avea... dahada bişey demedim....

Ama avea lafım sana... +1 TL kampanyası hayata geçseydi ÇOŞTURAN TARİFE OLURDU SEÇ TARİFESİ :))

Neyse kısmet değilmiş... önümüzdeki kampanyalara bakacaz... avea kulakların hep çınlayacak :) kendine sövdürmeden bir günün geçsin be yahu ;)

lansmanı yapılmadan internete koyduk ne demek ya...anlayan beri gelsin

yahu aklım almıyor bu kadar tv ye radyoya reklam için milyonlar harcayan bir operatör böyle nasıl yönetiliyor...

ben yazdım bir kaç yere sizde yazın arkadaşlar buradan okumayın sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

bu tarife bizim 20 TL ye 500dk+5000sms+sınırsız internetten daha mı uygundu?

20tl ye böyle bir tarife mi var ? tarifenin adı nedir ?
  • Avea internet sitesinde " Kampanya, 1 Kasım – 15 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerlidir. " demişse iş bitmiştir.....

Kampanyanın siteden kaldırılması hiçbir şeyi değiştirmez, 15 Aralık 2012 tarihine kadar bu kampanyadan yararlanabilirsiniz

Avea size " Yararlanamazsın " ya da " Yok böyle birşey " vs. der ise yapmanız gereken tek şey, BTK.'ya şikayet formu gönderip;

" Aveanın ...... kampanyası olduğunu, bunu internet sitesinde duyurduğunu, kampanyanın 15 Aralık 2012 tarihine kadar devam edeceğinin siteden ilan edildiğini, kendinizin kampanya koşullarını taşıdığınızı, kampanyadan yararlanmak için Aveaya başvurduğunuzu, kampanya koşullarını taşıdığınız halde kampanyadan faydalanmanıza izin vermeye aveadan şikayetçi olduğunu, gerekenin yapılmasını talep ettiğinizi vs.............." söyleyin

Aaaah avea aaaah!!!!

Yine bir kampanya!!!!! Yine eline - yüzüne bulaştırdığın bir kampanya!!!! Yine koskocaman bir fiyasko!!!! Yine, yeni, yeniden koca bir rezalet daha!!!!

Bu kaçıncı rezalet avea!!!

Aveada son sözü söyleyen adam ben olacaktım ki, bu kampanyayı siteye ekleyen, sonra da kaldıran, bu işte sorumluluğu olan adamların hepsini nasıl kapının önüne koyardım!!!

Anlaşılan Avea'nın üst düzey sorumluları derin bir uykuda, bize de " İyi uykular. " demek düşer bu durumda!!!!

Bu kafayla Aveanın 3.lükten kurtulması mümkün değil, Kırk fırın ekmek yese bu kafayla yine kurtulamaz 3.lükten.............

Robert Bosch der ki; " İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim. Verdiğim sözlere ve ürünlerime duyulan güven benim için her zaman kısa vadeli kazançlardan daha önemli olmuştur."

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

quote:

Alıntıları Göster
    :@ pardon karıştırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvan eti Yiyen -- 20 Kasım 2012; 1:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

quote:

quote:

yıkılan paket idi, fakat çok oldu biteli

Bende yıkılan paket kullanıyorum ama 500dk 1000sms 1gb internet diye geçiyor paketim, ayrıca başka yıkılan paket mi vardı ?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşın bahsettiği faturasız avealılara faturalıya geçme kampanyası 500 dakika + 5000 sms + sınırsız internet

senin bahsettiğin yıkılan paket ; 500 dakika + 1000 sms + 1 gb internet..............
  • Güzel kampanyaymış keşke haberim olsaydı da geçseydim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yıkılan paket kullanıyorum ama 500dk 1000sms 1gb internet diye geçiyor paketim, ayrıca başka yıkılan paket mi vardı ?

yok hocam o faturasız avealılara faturalıya geçme kampanyası 500 dakika + 5000 sms + sınırsız internet = 20 TL. idi

yıkılan paket senin dediğin gibi; 500 dakika + 1000 sms + 1 gb internet..............

• Şimdi bitti mi devam mı ?
  • quote:

:@ pardon karıştırmışım

Eee ne dert ediyorsun ki, dibi tutmaz ;)
  • aveanın ipiyle kuyuya inilmez..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.