Şimdi Ara

Avea seç tarifesi cehennem sıcağı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
10.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi birbirinden kötü al birini vur ötekine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aradım böyle kampanya olmadıklarını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin084

bende aradım böyle kampanya olmadıklarını söyledi

müsteri hizmetlerine nasıl ulaştınız. Menüde dolaşmaktan bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

Güzel kampanyaymış keşke haberim olsaydı da geçseydim :)

Benden önce cevaplanmış zaten:)

1 yıl boyunca faturalı hatta kalma taahhüdüyle faturasız hattan faturalı hatta geçenlereydi.

heryöne 500dk+5000sms+ 1 GB kullanımdan sonra yavaşlayan sınırsız internet.
  • çok basit kampanyalar ve tarifeler tuşluyorsun sonra bekle en son müşteri hizmetleri diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

quote:

Orijinalden alıntı: gezgin084

bende aradım böyle kampanya olmadıklarını söyledi

müsteri hizmetlerine nasıl ulaştınız. Menüde dolaşmaktan bıktım.

Müşteri temsilcisi ile konuşmak için kısa yol: 2 - 2 - 0

• yuh arkadaş

bugün kardeşimin hattı taşıyacaktım işe bak
  • demin mh aradim kampayayi sordum devam ediyor dedi. bunlarin birbirlerinden haberleri yokmu arkadas zaten hatti 30ekimde almisim bir gunden.. hatti kapatip yeni hat alacaktim bi netice olmali kampanya varmi yokmu

• Benimde arkadaşım bu hatta geçicekti avea bayisine sorduğunda her yöne 500 dk her yöne 5000 sms ve sınırsız internet 40 lira ama tahattüt verirseniz aylık 20 liraya geliyor demiş, böyle birşey var mı bilgisi olan var mı ?
  • BUgün avea ya tasıdım hattımı SEC500. Malatya Temsilcisi müşteri hizmetlerini kendi aradı ve sitedeki yazanı okudum.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC500500Paketi adresinde ki
    "Eğer Avea faturalıya yeni geçtiyseniz, size özel kampanyamızla paketten ayda sadece 1 TL’ye yararlanabilirsiniz"

müşteri hizmetleri önce kişisel bilgileri aldı ve size dönülecek dedi. Sonra beni beklemeye bir üstünü aradı. Sizin hakkınız dedi ve kayıt dahi almadı. Malatya bayine eğer geçmezse ne olur dedim. Ses kayıtları var şikayet edersiniz yine olur dedi. Bende geçtim

Sonuç şu. 500dk Taahhüt verirsem (ben sms ile yapacakmısım) 20tl vermezsem 25 tl

500sms 500Mb +1 TL

• quote:

BUgün avea ya tasıdım hattımı SEC500. Malatya Temsilcisi müşteri hizmetlerini kendi aradı ve sitedeki yazanı okudum.

"Eğer Avea faturalıya yeni geçtiyseniz, size özel kampanyamızla paketten ayda sadece 1 TL’ye yararlanabilirsiniz"

müşteri hizmetleri önce kişisel bilgileri aldı ve size dönülecek dedi. Sonra beni beklemeye bir üstünü aradı. Sizin hakkınız dedi ve kayıt dahi almadı. Malatya bayine eğer geçmezse ne olur dedim. Ses kayıtları var şikayet edersiniz yine olur dedi. Bende geçtim

Sonuç şu. 500dk Taahhüt verirsem (ben sms ile yapacakmısım) 20tl vermezsem 25 tl

500sms 500Mb +1 TL

Normali 1 gb değil miydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

quote:

BUgün avea ya tasıdım hattımı SEC500. Malatya Temsilcisi müşteri hizmetlerini kendi aradı ve sitedeki yazanı okudum.

500sms 500Mb +1 TL

Normali 1 gb değil miydi ?

paketler var istediğini seçiyorsun

arkadaş 500 SMS + 500 MB seçmiş

• quote:

500sms 500Mb +1 TL

Sitede bir şey yazmıyor ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: act02

demin mh aradim kampayayi sordum devam ediyor dedi. bunlarin birbirlerinden haberleri yokmu arkadas zaten hatti 30ekimde almisim bir gunden.. hatti kapatip yeni hat alacaktim bi netice olmali kampanya varmi yokmu

bu +1 tl kampanyası mı devam ediyormuş ben de geçen dh avea sayfasına yazmıştım bugün aradılar böyle bi kampanya yok linki de attım dedim verdiğiniz linki de düzelteceğiz bu durumu bilidirdik dediler
  • arkadaşlar önceki mesajlarda da yazdığım gibi konuyla başından beri ilgileniyorum.

son bilgileri paylaşayım..

-bakın bahsettiğimiz kampanyanın adı "+1 TL ye faturalı seç kampanyasıydı" yani bunun dışındaki kampanyalarla karıştırmayınız,bahsi geçen kampanya cumartesi günü başlayıp pazartesi günü geri çekilmiştir.

-avea müşteri hizmetlerinin ve avea bayiilerinin konuyla ilgili bilgileri yok yani bu kanallardan kampanyaya geçirelim şeklindeki teklifleri kabul ederseniz yanlış tarifeye geçersiniz bilesiniz.

bu konuyu avea desteğe yazdım ve avea genel müdürlüğüyle görüştüm.

kampanyayı hatalı olarak duyurduklarını ve bu amaçla geri çektiklerini belirttiler.

kampanyanın önümüzdeki günlerde farklı detaylarla yeniden başlayacağı bildirildi.

kampanyanın tekrar başlayıp başlamayacağını zaman gösterecek tabii burada önemli olan yeni kampanya detayları olacak..

açıkcası avea ya zaten ön yargılıydım,bu olayda tuzu biberi oldu

bu arada arkadaşlar,hepinizin önünde facebook,twiiter ve BTK kanalları varken oralara yazacağınız bir mesajla daha çok kişi daha çok ses getireceğinden sonuçlar da daha olumlu olabilir.
    yani şurada iki-üç kişinin yazmasıyla şikayetiyle olmaz bu işler...

bakın yukarıda gaggag@ nickli arkadaş BTK ya yazılacak dilekçe örneğini bile paylaşmışken hala burada boş boş o kaçtı bu bitti şeklinde yazanlara daha da söyleyecek sözüm yok..

hak verilmez alınır demişler ama bunun yeri sadece burada yazmak değildir.başımıza ne geliyorsa millet olarak hala birlik olmayı öğrenemediğimizden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Kasım 2012; 19:14:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

500sms 500Mb +1 TL

Sitede bir şey yazmıyor ki ?

linki tıklayın orda +1 tl lafını görürsünüz

• avea ya destek hattından mail attım geriş dönüş olmadı btk ya şikayette bulundum bakalım ne çıkıcak
  • müşteri hizmetleri elemanlarının haberi olanda var olmayan da
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar önceki mesajlarda da yazdığım gibi konuyla başından beri ilgileniyorum.

son bilgileri paylaşayım..

-bakın bahsettiğimiz kampanyanın adı "+1 TL ye faturalı seç kampanyasıydı" yani bunun dışındaki kampanyalarla karıştırmayınız,bahsi geçen kampanya cumartesi günü başlayıp pazartesi günü geri çekilmiştir.

-avea müşteri hizmetlerinin ve avea bayiilerinin konuyla ilgili bilgileri yok yani bu kanallardan kampanyaya geçirelim şeklindeki teklifleri kabul ederseniz yanlış tarifeye geçersiniz bilesiniz.

bu konuyu avea desteğe yazdım ve avea genel müdürlüğüyle görüştüm.

kampanyayı hatalı olarak duyurduklarını ve bu amaçla geri çektiklerini belirttiler.

kampanyanın önümüzdeki günlerde farklı detaylarla yeniden başlayacağı bildirildi.

kampanyanın tekrar başlayıp başlamayacağını zaman gösterecek tabii burada önemli olan yeni kampanya detayları olacak..

açıkcası avea ya zaten ön yargılıydım,bu olayda tuzu biberi oldu

bu arada arkadaşlar,hepinizin önünde facebook,twiiter ve BTK kanalları varken oralara yazacağınız bir mesajla daha çok kişi daha çok ses getireceğinden sonuçlar da daha olumlu olabilir.
    yani şurada iki-üç kişinin yazmasıyla şikayetiyle olmaz bu işler...

bakın yukarıda gaggag@ nickli arkadaş BTK ya yazılacak dilekçe örneğini bile paylaşmışken hala burada boş boş o kaçtı bu bitti şeklinde yazanlara daha da söyleyecek sözüm yok..

hak verilmez alınır demişler ama bunun yeri sadece burada yazmak değildir.başımıza ne geliyorsa millet olarak hala birlik olmayı öğrenemediğimizden geliyor.

eyvallah hocam, sakalımız yok ki sözümüz dinlensin

internet sitesinden kampanya duyurulmuşsa iş bitmiştir

tek taraflı olarak kampanyayı bitirdik diyemezler

burada mızmızlanmaktansa BTK.'ya bir şikayet formu göndermek daha faydalı olur, en azından kaybedeceğiniz birşey yok........

• bu telefondaki interneti pc de kullanabiliyormuyuz..kullanabiliyorsak basit bi islemlemi, teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.