Şimdi Ara

Avea seç tarifesi cehennem sıcağı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
2
Favori
10.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yone 500dk+1000 sms+1gb 3g internet vergi dahil 21 lira 20 kurus oduyorum 3g hizinin pingi yavas olsa da bundan hesapli tarife olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Her yone 500dk+1000 sms+1gb 3g internet vergi dahil 21 lira 20 kurus oduyorum 3g hizinin pingi yavas olsa da bundan hesapli tarife olmaz

Hocam bu kampanyanin tekrar gelme ihtimali varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

quote:

Her yone 500dk+1000 sms+1gb 3g internet vergi dahil 21 lira 20 kurus oduyorum 3g hizinin pingi yavas olsa da bundan hesapli tarife olmaz

Bilemem ki
    S.E.Ç sadece Faturalılara özeldi sonra Faturasız hatlar da geçilebilir oldu dolayısı ile
    S.E.Ç varken AVEA Her yone 500dk+1000 sms+1gb 3g li paket 20 liraya tekrar vermez.
    Ben de ki de 12 ay geçerli zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Bilemem ki
    S.E.Ç sadece Faturalılara özeldi sonra Faturasız hatlar da geçilebilir oldu dolayısı ile
    S.E.Ç varken AVEA Her yone 500dk+1000 sms+1gb 3g li paket 20 liraya tekrar vermez.
    Ben de ki de 12 ay geçerli zaten.

12 ay değil
    Yükleme yaptığınız müddetçe paketiniz otomatik olarak yenilenecek!!!!
    İsterseniz 12 değil 120 ay kullanabilirsiniz

• quote:

quote:

olur .. her yone 500dk+her yone 2000sms+sınırsınz 2gb kotaya kadar 3g hızında 2gb sonrası 128kbps ye düşen internet =22.5 TL ödüyorum..
    (tabi sizinki gibi benim tarifenin de zamanı geçti sadece olmaz yazmışsınız diye yazdım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş ben ne çok pra ödüyomuşum yahu..

500 dk heryöne avea kamu ile sınırsız 1 gb net ve 100 sm heryöne 32 tl .. bunun daha uygunu varsa banada söyelyinde bende geçeyimm ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 22 Kasım 2012; 15:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaş ben ne çok pra ödüyomuşum yahu..

500 dk heryöne avea kamu ile sınırsız 1 gb net ve 100 sm heryöne 32 tl .. bunun daha uygunu varsa banada söyelyinde bende geçeyimm ..

ar işte yukarida yazdim ama senin tarifen dahil abone alımı bitti..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaş ben ne çok pra ödüyomuşum yahu..

ar işte yukarida yazdim ama senin tarifen dahil abone alımı bitti..

e ozaman su an gecebileceğimiz bir tarife yokmu ki ? daha uygun
  • Yahu vodafone 10 tl ye sınırsız bet kullanıyorum 100 mb tan sonra o kadar yavaşlıyor ki çok berbat.benim için onemli olan sadece internet hizi.avea da faturasiz hatlara en ucuz internet paketi ne kadar?

• Her Yöne 2000 SMS + Her Yöne 500 Dakika + Sınırsız İnternet (2 GB kotasını aşınca hız 128 Kilobite düşüyor) Bu pakete 30 TL ödüyorum AVEA faturalı'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plus19

Her Yöne 2000 SMS + Her Yöne 500 Dakika + Sınırsız İnternet (2 GB kotasını aşınca hız 128 Kilobite düşüyor) Bu pakete 30 TL ödüyorum AVEA faturalı'da.

Hocam senin tarife şuan yok galiba olsa hemen bende geçerim sen ne zamandır bu tarifeyi kullanıyorsun ?
  • Arkadaşlar herkes dakika, sms haklarını yazıyor iyi güzel de bir de tarifesinin yeni abone alımına açık mı değil mi olduğunu, açıksa nasıl bir paket olduğunu, tarife ismini falan yazsa daha iyi olacak.
    Böyle yarış yaparcasına ben şu kadar dakikaya, bu kadar sms'e bunu ödüyorum yazıp sonra insanlar sorunca ama benim ki abone alımına kapandı yazmanın hangi kullanıcıya yararı var anlamadım.
    Madem paylaşım yapacaksınız Avea'ya geçmeyi düşünen -benim gibi- forumdaşalara bir yararınız dokunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaveRick

Arkadaşlar herkes dakika, sms haklarını yazıyor iyi güzel de bir de tarifesinin yeni abone alımına açık mı değil mi olduğunu, açıksa nasıl bir paket olduğunu, tarife ismini falan yazsa daha iyi olacak.
    Böyle yarış yaparcasına ben şu kadar dakikaya, bu kadar sms'e bunu ödüyorum yazıp sonra insanlar sorunca ama benim ki abone alımına kapandı yazmanın hangi kullanıcıya yararı var anlamadım.
    Madem paylaşım yapacaksınız Avea'ya geçmeyi düşünen -benim gibi- forumdaşalara bir yararınız dokunsun

begen butunu olsa begenirdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

quote:

Arkadaşlar herkes dakika, sms haklarını yazıyor iyi güzel de bir de tarifesinin yeni abone alımına açık mı değil mi olduğunu, açıksa nasıl bir paket olduğunu, tarife ismini falan yazsa daha iyi olacak.

begen butunu olsa begenirdim :)

Forum yönetimine söyleyelim facebook gibi beğen butonu eklesinler

• 20tl 500dk+10tl sınırsız int. avea sec tarifesi. halen alım yapılıyor.
  • quote:

Ağzınıza sağlık , sonunda adam gibi bir yorum gelmiş...
  • Seç 500 tarifesine dün geçmişim oldu, az önce de 1tl mesaj ve internet olayından yararlanayım dedim. Aveada linki bulamayınca dhye geldim, forumda yazılanları okuyunca tam aveayı banlayacaktımki. Neyse müşteri hizmetlerini aradım biz yardımcı olalım dediler ve 500dakika konuşma 20tl (1 yıl taahhütle)+1tlye 500sms ve 500mb internet işlemini yaptılar. Anında "Degerli musterimiz, SEC 500 500 Paketiniz ayda 10 TL'ye hattiniza tanimlanmistir. Gule gule kullanmaya baslayabilirsiniz" diye mesaj geldi, mesaj sistem tarafından otomatik geliyormuş ama faturaya 1 tl olarak yansıyacakmış bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegoatANKARA

Seç 500 tarifesine dün geçmişim oldu, az önce de 1tl mesaj ve internet olayından yararlanayım dedim. Aveada linki bulamayınca dhye geldim, forumda yazılanları okuyunca tam aveayı banlayacaktımki. Neyse müşteri hizmetlerini aradım biz yardımcı olalım dediler ve 500dakika konuşma 20tl (1 yıl taahhütle)+1tlye 500sms ve 500mb internet işlemini yaptılar. Anında "Degerli musterimiz, SEC 500 500 Paketiniz ayda 10 TL'ye hattiniza tanimlanmistir. Gule gule kullanmaya baslayabilirsiniz" diye mesaj geldi, mesaj sistem tarafından otomatik geliyormuş ama faturaya 1 tl olarak yansıyacakmış bilginize

Pek bilgim yok ondan soruyorum.bu kampanya faturasizdada olurmu acaba??

• faturasız hatlarda da seç tarifesi var
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC500Paketi
    ama 1tlye mesaj-internet paketi için birşey yazmamışlar mhden öğrenebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegoatANKARA

faturasız hatlarda da seç tarifesi var
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC500Paketi
    ama 1tlye mesaj-internet paketi için birşey yazmamışlar mhden öğrenebilirsin

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC500500Paketi

sanırım sadece bu kampanyayı 1 tlye veriyorlar

5000 mesaj veya sınırsız interneti kapatmışlar onlar 10 tl

yalnız kampanya detayı çalışmıyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.