Şimdi Ara

Avea Online işlemler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilhassa fatura sorgulamak.. ve diğer işlemler ücrete tabimidir.

• çoğu işlm ücretsiz ama fatura sorgulamak ücretli diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 1 Mayıs 2008; 16:02:13 >
  • hem faturalı hat kullanıosun hemde sorgulamak için ayrıca ücret ödüyosun,en iyisi kntrlü hat ya yemisim faturayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe_ -- 3 Mayıs 2008; 20:41:20 >
  • Sorgulattığın işlemi cebine göderdikleri için ücretli diye biliyorum bende.
  • Aveanın sana gonderdigi her mesaj ucretli, sadece bu msj ucretsizdir die yazıyosa ucretsiz oluyo. Faturanı detaylı yaparak gorebilirsin, banada geliyo her ay extradan 2-3 ytl fazla, Portavea adında bi suru msj atıyolar, yok mac sonucları yok fatura bilgisi, sıkıldım aradım musteri hizmetlerini sallayan yok biri oburune yonlendiriyo oburu digerine, kimse yardımcıda olmadı. Annacagın halen kızgınım, Yarın avea akdeniz bolge mudurlugunu arıyacam bakalım onlar ne dicek....
  • Bunun için ücret almaları çok saçma. Ulan faturasını da mı parayla öğrenecek bu millet. SMS'le olsa tamam katma değerli hizmet dersin zor da olsa kabullenirsin ama online işlem merkezinden bile sms gönderttirerek ve doğal olarak ücret alarak bu işi beceriyorsa o operatörün yaptığı şark kurnazlığından başka bir şey değildir benim gözümde.

Turkcell'de online işlemden fatura ve güncel tutarı, fatura detaylarını incelemek, süper şifre almak tamamen beleş. Evet şimdi reklamları izlediniz.
  • bakalım ilk fatura bir kaç gün sonra gelir o zaman neler var görürüz ve ondan sonra başlarız şikayetlere galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.