Şimdi Ara

AVEA'NIN MMS PAKEDİ NOLDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an nedenini bilmiyorum ama paket görünmüyor bugünden beri. nolduğunuda anlamış değilim

quote:

Avea yeni bir kampanya başlattı arkadaşlar mms kullanımını yaygınlaştırmak için.50 mms'lik paket işte detayları:

MMS, yazılı mesajlarınıza ses ve resim gibi zengin içerikler ekleyerek iletişim kurmanızı sağlayan servistir. MMS ayarlarınız yüklü durumda iken yazılı mesajlarınıza resim, ses veya video ekleyerek MMS gönderebilirsiniz.1 MMS 3 standart SMS / 6 kontör ile ücretlendirilir.Dilerseniz 50 MMS'lik MMS paketi satın alabilirsiniz.MMS Paketi 5,94 YTL / 39 Kontör'dür.Paket içinde kalan MMS sayısını sorgulama işlemi 1 standart SMS / 2 Kontördür.

bence gayet iyi üstelik zaman sınırlaması yok 1 hafta ,1 ay değil.
    aktif edebilmek için siteden online işlemlere girmeniz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 6 Eylül 2008; 14:53:16 >

• 100 yapsalarmış en azından birşeye benzermiş
  • Dikkat et elinde patlamasın turkcell de 3 ay bedava kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 4 Eylül 2008; 22:10:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevrekaa

100 yapsalarmış en azından birşeye benzermiş

Olay şu ne kadar veriyorlarsa daha fazlası istenecek.
    Turkcell bedava veriyordu tabi ben hiçbirine katılamadım.
  • quote:

iiy olrmuş hiç yoktan iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

iiy olrmuş hiç yoktan iyidir

öylede.Turkcell bedava verirken atmıyodum
  • quote:

öylede.Turkcell bedava verirken atmıyodum

çok acil bişi olacak ki şuanki kullanılan çoğu tellerde bluetooth mevcut ücretsiz yollamak varken yanında deil msn var çoğu evde internet var bazı yerlerdede gerekiyor uzaktaki kişiye yolllamak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 az olmuş, 100 olsa değerdi diyeceğim ama, bu aralar avea kullanmadığım için, benim icin gereksiz.

Paylaşım için teşekkürler.
  • :D bendede avea var,20 gun once turkcell aldım,hemen 15 gun bedava mms diye mesaj geldi,bide sadece turkcell e mms atmaya izin veriyor tabi çakal :) şimdi biçok kişiye mms yolladım ama çok azı mms alabildi,zira ben 98 den beri cep tel kullanırım,şu mms çıktığından beri mms ayarım bile yoktur,sırf turkcell bedava diye mms ayarımı yaptım ki biçok kişininde mms le alakası olmadığı gibi,mms alabilen telefonlarında çok yaygın olmadığını düşünürsek,mms bence gereksiz birşey...ha mms şöyle güzel oldu,arkadaşımın doğum gunu vardı,kalp içinde kendi fotom,elimdede çiçek foto çekip,happy birtday şarkısını ekledim ve gönderdim güzel oldu :D ama çok ender durumlar işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: csungu

:D bendede avea var,20 gun once turkcell aldım,hemen 15 gun bedava mms diye mesaj geldi,bide sadece turkcell e mms atmaya izin veriyor tabi çakal :) şimdi biçok kişiye mms yolladım ama çok azı mms alabildi,zira ben 98 den beri cep tel kullanırım,şu mms çıktığından beri mms ayarım bile yoktur,sırf turkcell bedava diye mms ayarımı yaptım ki biçok kişininde mms le alakası olmadığı gibi,mms alabilen telefonlarında çok yaygın olmadığını düşünürsek,mms bence gereksiz birşey...ha mms şöyle güzel oldu,arkadaşımın doğum gunu vardı,kalp içinde kendi fotom,elimdede çiçek foto çekip,happy birtday şarkısını ekledim ve gönderdim güzel oldu :D ama çok ender durumlar işte...

mms alabilen telefon çok yaygın değilmi?
    mms almayan telefon kaldımıki

• bız turkcellde para vermıyoruzkı ama
  • valla 4 aydır turkcell mms i bedava kullandım belki bu ayda kullanırım yaklaşık 8000 gönderdim..yani TURKCELL le bağlan hayata
  • Benim açıkçası mms göndermeye hiç ihtiyacım olmuyor. Sizin neden oluyor anlayamadım.
  • boşver ya mmsi kim kullanıyor ki! ben bu zamana kadar 1 kez merak ettiğimden attım o kadar başka mmsle işim olmadı... msn var mms ne gere var ki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3D Surveyor

Benim açıkçası mms göndermeye hiç ihtiyacım olmuyor. Sizin neden oluyor anlayamadım.

aynen benimde hiç ihtiyacım olmuyor
  • Yahu kimse iyi tarafından bakmıyor; amma da sert eleştirmişsiniz.

Ben Avea kullanıyorum ve Turkcell'de MMS atacak kimsem yoktu. HEr ay bedavam vardı 2 tane zar zor attım. Alamadım da cihazımın ayarı yoktu. Avea'da ayar var, parayla göndermiştim..

Süresiz 50 adet 39 kontör ise tanesi 1 kontör'den az yapıyor, gayet kullanılası, doğum günlerinde 50 arkadaşınıza birer MMS gönderseniz felan fena mı olur, süresizmiş hemde.. Bence gayet güzel.

Ama Avea websitesinde bilgi bulamadım arkadaşlar?
  • Aslında evet alacaksın duracak :) Hoş olmuş..

Ama keşke MMS 1 kontör deseydi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Ama Avea websitesinde bilgi bulamadım arkadaşlar?

Dostum online işlemlerde rastladım bende.Online işlemere gir orda paketleri tıkla orda yazıyor
    anasayfada göremedim bende zaten çok yeni 2 günmü ne oluyor kampanya çıkalı
  • turkcellin mms ten sonra bu pek cazip gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

mms alabilen telefon çok yaygın değilmi?
    mms almayan telefon kaldımıki

İki telefonum var (SE w700i & Nokia 3100) ikiside MMS alıyor ancak aynı işlevi görmüyor.

Bi sorum olacak 1 MMS'te gönderilebilen maximum veri miktarı nedir? Her operatörde aynı mıdır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.