Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar spotify alamazmiyiz kredi kartından başka yöntem yokmu 2 aylık alsak spotify çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tl ye uygulama alıp geri ödeme yaparsam 20 tl hesapta mı kalıyor ?
  • Arkadaşlar birisi şu soruyu cevaplayabilir mi?
    Ödeme yaparken direk para mı çekmiyor? Yoksa önce çekip sonra iade mi ediyor? Hattımda 15 TL var 19 liralık şeyi bedava almak için hesabımda 19 lira mı olması lazım? Daha önceden kredi kartı ile google playde harcama yapanlar da faydalanabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCloud

beyler ben önceden mobil ödemeyle alışveriş yapmıştım, ben şimdi faydalanamıyor muyum :(

faydalanamıyormuşum.
    başka deneyecek varsa denemesin.

eğer mobil ödeme opsiyonunu daha önceden kullandıysanız geri ödeme alamıyorsunuz ahali.
    bari bi faydam dokunsun :)
  • Batumatu kullanıcısına yanıt
    ödemeyi senin bakiyenden çekiyor.
    sonra da bakiyene iade ediyor.
    yani 19 liralık bir ürün almak için hesabında 19 lira bulunması gerekiyor ki ödemeyi yapabilesin.

giden 19 lira sonra sana iade ediliyor dostum.
  • Mobilodeme kayit yazdim, micropaymenttan mesaj geldi acilmistir diye. hatta 21tl var. herseyi duzgun yaptim. 15tl lik birsey alacagim "Mobil odeme kapalidir" diye mesaj aliyorum. mobil odemeyi daha once online islemlerden kapatmistim, bi cakisma mi yapti acaba... ayni durumda olup da cozum bulan var mi?

edit: yarim saat kadar sonra islemi yapabildim. sizde de ayni problem olursa biraz bekleyip yeniden deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 13 Eylül 2015; 23:49:47 >
  • Bim cell ile alabilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

pttcell 12tl smsblocker aldım, iade oldu

bimcelle mi gıcık bu avea
  • Başka hatlardan aynı hesaba alım oluyor mu

• torque pro programını nasıl alacağım diyordum ilaç gibi geldi haber verene tesekkurler
  • arkadaşlar 2 farklı zamanda 10 +10 liralık program aldım ilk aldığım iade edilmiştir diye msj geldi ancak diğerine msj gelmedi acaba tek seferde 20 ye kadarmı 2. ye bir indirim yuokmu acaba bilgisi olan varmı ona göre iade edeyim olmassa
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    İlk ve tek seferde 20.
    20 yi tek seferde ve sadece ilk alisverisinizde kullanabiliyorsunuz.

• deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    http://www.avea.com.tr/web/ServisDuyurulari/AveaMobilOdemeGoogleplay20TLhediye?ServisDuyurulari

burada yazdıgına göre sadece ilk alısveriş. bu arada sim kartı değiştirsek olmuyor galiba çünkü ilk avea mobil ödemenizde diyor. kullanıcıyı değiştirmeden deneyen yoktur değil mi sadece sim kartı değiştiren
  • Arkadaşlar spotify premium google playdan alınamıyor kendi sitesine yönlendiriyor bu yüzden maalesef bu kampanyayla alamayız. Yazık oldu keşke ios için de geçerli olsaydı
  • bende ödeme yöntemlerinde sadece kredi veya banka kartı ekle,paypal hesabı ekle,kod kullan seçenekleri var
  • Bimcell olmuyor mu hâlâ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alekto4 kullanıcısına yanıt
    Sygic kendi sitesinden satıyor google play üzerinden satmıyor bu sebeple indirim yok zaten 20 tl üstün de ise olmuyor muş sygic de iyi para 20 euro

• Arkadaşlar az once locus pro adli navigasyon satin aldim. 17.46 tl. Avea mobil odeme ile aldim. Fakat iade olmadi
    Gelen msjda mobil ödeme ile faturanizdan tahsis edilmiştir diyor. Ilginc. Bunda bir hinlik var. Aciklamada ilk defa avea mobil odeme ile google play store alisverisi yapan gibi bir ifade yaziyor. Kelime oyunu yapılmış gibi.yani daha onceden mobil odeme yaptiysan hattinla iade falan yok. Dikkat derim. Sabah arayacam müşteri hizmetlerini. Bakalım ne diyecekler? Yazarim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeefe20 -- 14 Eylül 2015; 1:56:46 >
  • efeefe20 E kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi hinlik falan yapmamislar.

Acik acik yaziyor

Kampanya Detayı
    Kampanyadan ilk defa Avea Mobil Ödeme ile Google Play Store üzerinden 20TL’ye kadar harcama yapan kullanıcılar faydalanacaktır.
    Kampanya tarihi 07.09.2015 (saat 00:00) - 07.10.2015 (saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya Google Play üzerinden tek seferlik en fazla 20TL tutarında uygulama satın alımları ve uygulama içi harcamalar için geçerlidir.
    Bir müşteri kampanyadan sadece bir kere faydalanabilecektir.
    Kampanyadan faydalanarak ücretsiz olarak Google Play Store'dan Avea Mobil Ödeme ile satın alınan ürün iade edilse bile müşteri kampanyadan faydalanmış sayılır.
    Kampanya koşullarına göre 20TL’lik ücretsiz kullanıma hak kazanan müşterilerin kullanım hakkı anlık olarak verilecek olup kampanya dahilindeki alışverişinden ücret alınmayacaktır.

Dikkatli okumamissiniz

• Ben Avea mobil işlemle 0 tl değerinde kitap almıştım. Ücretsiz yazmıyordu yani ve doğrudan indirmedi. 0(sıfır) tl'yi avea mobil ödemeyle ödedim gibi oldu. Ne olcak şimdi yararlanamayacak mıyım bu kampanyadan ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.