Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr_zehir

arkadaşlar seç tarifesindekiler taahüt iptal ederek mesaj yoluyla referans numarası gösterebiliyorsunuz ama önce taahütü iptal etmek gerekiyor müşteri hizmetleri kanalıyla seç 1000 tarifemi taahhut iptali yaparak kamu mega tarifesine mesaj yoluyla referans olunabilir şekle getirdim mesajla referansımı bulup tarifeye geçtim bu arada referansla tarifeye geçenler kesinlikle referans olamiyorlar

hocam sec tarifemin sözleşmesi bitti. Mega icin suan ne yapmalıyım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu refarans olacan bir Allahin sevgili kulu

• 28.80 TL geldi yarısı avantajlı kurum tarifesi yarısı mega kamu tarifesi

• fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    bir tane referans bulup numarasını 10 haneli olacak şekilde 6008e gönder referansla tarifrye geçen birisi olmayacak direk egm kimliğiyle hat açılmış biri olacak karşı tarafa mesaj gidecek onaylarsa anında geçmiş oluyorsun sonrasında SOZ yaz 5555e gönder tarife ücretin 35 tlden 27 tlye düşsün 1 yıl taahhüt vermiş oluyorsun
  • bir ümit referans olabilecek varsa bi haber ederse çok memnun olurum.
  • tarıfe ıcın netı bıraz yavas gıbı geldı hız testınde 1 mbps cıktı musterı hızmetlerını aradım 1- 8 arasında olması dogal dedı,kapadım tekrar olctum 4 e cıkmıs su an 4 altına dusmuyor tesadufmu oldu ayarmı cektıler bılemıyorum ama ne olduysa oldu ıyı oldu
    not1:128kb baglantı cıldırtır :)
    not2: ayarlar mobıl aglar sebeke seceneklerınden yalnızca WCDMA secersenız daha hızlı nete baglanıyor telefon gorusmelerınızde yalnızca GSM sıkkıyla daha net cekıyor
  • Beyler bana bi yardım edin. Referans ile ayni tarifedeyim değişmiyor dedi musteri hızmetleri referans da kamu 300 sadece konuşma paketinde. Diğer hattı yaptık bu hatta olmaz diyorlar. Napabiliriz. .

• Arkadaşlar uzun zamandır tarifeye seç 500den geçiş yapamıyordum ve sonunda müşteri hizmetleri aracılığı ile geçiş yaptım. Bize de nasip olmuş oldu 27 tl ye.

İnternet yavaş denmiş bende telefondan bir hız tesiti yaptım. İnternet çok çok hızlı arkadaşlar.Buyrun resim.

• Arkadaşlar referens olabilecek arkadaş var mı ?
  • referans olacak bir arkadaş aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Avea musteri hizmetlerinin kafa güzel valla. Ben ve ablam bi referans bu tarifeyi yapalim dedik. Referans kamu 300de ben kamu megaya geçerken ablamin hattı kamu 300e geçti. Müşteri Hizmetleri hatalı işlem yapılmış olmaz diyor yapmıyor ablamin hattını Kamu megali. Ne yapmam lazim yardım ey DH halki .

işin çok kolay hocam online işlemlerden aradıgın tarih ve saate bak.ses kayıtlarının incelenmesini iste.olay once avea online işlmelerden müşteri hizmetleirne yaz yapmazlarsa şikayetvar.coma yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 2 Ağustos 2013; 18:50:49 >
  • mantıklı referans teklifleri pm atsın.
  • Referans konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa PM ile ulaşırsa sevinirim.
  • Arkadaşlar size bir şey den bahsedeceğim ama bir çok soruyla karşılaşabilirim ben olabildiğince yanıtlayayım. Bugün bir avea bayisine giderek kamu mega tarifesi varmış bizde kamu çalışanıyız ama egm tanıdığımız felan yok dedik. Hattımızı sordu avea faturasız tarifede olduğumuzu söyledik. Eğer faturasız sanız biz buradan her şeyi hallederiz dedi ve bilgilerimizi aldı.

2 saat geçmeden az önce mesaj geldi kamu mega ya geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye.

İkimizin hattı da faturasız avea hattıydı. Bunun harici herhangi bir belge vermedik. Çalışan eleman kamu kimlik fotokopisi ve nüfus cüzdan fotokopilerini de aldı ayrıca.

Bu site sayesinde bir çok fırsattan yararlandım umarım bir çok kişi yararlanır da az da olsa katkım olur.

• Referans olabilecek bir kişi mevcutmudur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahütten nihayet kurtuldum. Referans olabilecek varsa bu tarifeye geçmek istiyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Arkadaşlar size bir şey den bahsedeceğim ama bir çok soruyla karşılaşabilirim ben olabildiğince yanıtlayayım. Bugün bir avea bayisine giderek kamu mega tarifesi varmış bizde kamu çalışanıyız ama egm tanıdığımız felan yok dedik. Hattımızı sordu avea faturasız tarifede olduğumuzu söyledik. Eğer faturasız sanız biz buradan her şeyi hallederiz dedi ve bilgilerimizi aldı.

2 saat geçmeden az önce mesaj geldi kamu mega ya geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye.

İkimizin hattı da faturasız avea hattıydı. Bunun harici herhangi bir belge vermedik. Çalışan eleman kamu kimlik fotokopisi ve nüfus cüzdan fotokopilerini de aldı ayrıca.

Bu site sayesinde bir çok fırsattan yararlandım umarım bir çok kişi yararlanır da az da olsa katkım olur.

hayırlı olsun.. nerede yaptınız bu işi?

• Referans arıyorum pm lutfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Ah çorbacılar ah devir sizlere kaldı ..

kullanmis olduğun tabire dikkat edersin iyi olur.cunku bircok arkadaşımıza referans olundu. bu forumdan faydalanip bu tabirleri kullanmaniz hiç yakisik olmuyor.saygilar

• Yerine göre değişiyor haliyle internet hızı. 15 mbit download - 1.50 mbit upload hızı var mesela şuan evde. Bana yetiyor..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.