Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sormak istediğim bir şey var. 4.1.2 rom için root gerekli mi? Eğer cevap evetse rom yapıldıktan sonra root kaldırılabilir mi? Neden derseniz digiturk play almayı düşünüyorum ve intouch2 den maçları izlemek istiyorum bu program aracılığıyla. Ancak yapılan yorumlarda bazı rootlu cihazlarda "rootlu cihazlarda hizmet vermemekteyiz" gibi bir uyarı ile karşılaştıkları yazılmış. Bu arada telefon için hala kararsızım yarın almayı düşünüyorum fikriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

arkadaşlar no root screenshot ile root yapmadan ekran görüntüsü almanız mümkün aşağıda linkler var ilk olarak programı kuruyoruz kurduktan sonra ayarlar geliştirme den usb hata ayıklamayı açıyoruz daha sonra telefonu bilgisayara tekrar bağlayıp zte ve diğer programın kurulumlarını yapıyoruz masaüstüne android simgesi gelecek screen shout enabler kurulduktan sonra daha sonra onu açıyoruz bu arada telefon hala bilgisayara usb hata ayıklama açık olarak bağlı olmak zorunda telefonu program telefonu gördükten sonra enabled diyoruz ve kullanmaya başlıyoruz bu arada telefonda ki adımlarıda izliyoruz o sırada 1-2 bir şey çıkabilir kendi telefonumdan aldığım ekran görüntüleri jpg uzantılı olduğu için kalitesiz ama png olarak seçerseniz daha kaliteli olur sizlere göstermek için jpg uzantılı aldım

görüntüler:

http://imgim.com/1369929700000.jpg
    http://imgim.com/1369930612496.jpg
    http://imgim.com/1369930685347.jpg

no root screenshot it full >http://dosya.co/download.php?id=51A773D41
    zte blade driver >http://dosya.co/download.php?id=51A773D51
    screen shout enabler >http://dosya.co/download.php?id=51A7744F1

Programın kendisi öyle. Yapcak bişe yok.

Telefon nasıl diye soran arkadaşa gelirsek, telefon 1ghz işlemcili ve 4.0.4 roma sahip. Ne kadar kötü olabilir ki? Ha birde kim ne derse desin root ve roma ben gerek duymuyorum Bu arada Abzurtmen inTouch ile ilgili bişe paylaş demiştin istersen aksesuar paylaşayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

arkadaşlar no root screenshot ile root yapmadan ekran görüntüsü almanız mümkün aşağıda linkler var ilk olarak programı kuruyoruz kurduktan sonra ayarlar geliştirme den usb hata ayıklamayı açıyoruz daha sonra telefonu bilgisayara tekrar bağlayıp zte ve diğer programın kurulumlarını yapıyoruz masaüstüne android simgesi gelecek screen shout enabler kurulduktan sonra daha sonra onu açıyoruz bu arada telefon hala bilgisayara usb hata ayıklama açık olarak bağlı olmak zorunda telefonu program telefonu gördükten sonra enabled diyoruz ve kullanmaya başlıyoruz bu arada telefonda ki adımlarıda izliyoruz o sırada 1-2 bir şey çıkabilir kendi telefonumdan aldığım ekran görüntüleri jpg uzantılı olduğu için kalitesiz ama png olarak seçerseniz daha kaliteli olur sizlere göstermek için jpg uzantılı aldım

görüntüler:

http://imgim.com/1369929700000.jpg
    http://imgim.com/1369930612496.jpg
    http://imgim.com/1369930685347.jpg

no root screenshot it full >http://dosya.co/download.php?id=51A773D41
    zte blade driver >http://dosya.co/download.php?id=51A773D51
    screen shout enabler >http://dosya.co/download.php?id=51A7744F1

Programın kendisi öyle. Yapcak bişe yok.

Telefon nasıl diye soran arkadaşa gelirsek, telefon 1ghz işlemcili ve 4.0.4 roma sahip. Ne kadar kötü olabilir ki? Ha birde kim ne derse desin root ve roma ben gerek duymuyorum Bu arada Abzurtmen inTouch ile ilgili bişe paylaş demiştin istersen aksesuar paylaşayım

olur dostum fark yapmaz ben zaten kapağı kırdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: orkkun

Merhaba arkadaşlar. Benim sormak istediğim bir şey var. 4.1.2 rom için root gerekli mi? Eğer cevap evetse rom yapıldıktan sonra root kaldırılabilir mi? Neden derseniz digiturk play almayı düşünüyorum ve intouch2 den maçları izlemek istiyorum bu program aracılığıyla. Ancak yapılan yorumlarda bazı rootlu cihazlarda "rootlu cihazlarda hizmet vermemekteyiz" gibi bir uyarı ile karşılaştıkları yazılmış. Bu arada telefon için hala kararsızım yarın almayı düşünüyorum fikriniz nedir?

Arkadaşlar tatminkar bi cevap alamadım lütfen yardımcı olun
  • dostum ne beklediğine ne aradığına bağlı sen neler yapıp neler yapmak istemiyorsun onları söyle öyle yardımcı olalım gel gelelim pişman olacağını hiç sanmıyorum intouch 2 den
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Benim sormak istediğim bir şey var. 4.1.2 rom için root gerekli mi? Eğer cevap evetse rom yapıldıktan sonra root kaldırılabilir mi? Neden derseniz digiturk play almayı düşünüyorum ve intouch2 den maçları izlemek istiyorum bu program aracılığıyla. Ancak yapılan yorumlarda bazı rootlu cihazlarda "rootlu cihazlarda hizmet vermemekteyiz" gibi bir uyarı ile karşılaştıkları yazılmış. Bu arada telefon için hala kararsızım yarın almayı düşünüyorum fikriniz nedir?

Telefonun Android kullanımı gayet akkıcı, kullanırken ellerinden kayıyor gibi. Root veya rom ile arttırılabilir bu hız, ama bence gereksiz. Unutmayın ki root ve rom risktir ve bu riski ben veya başkası üstlenmez ve telefonu rom atamayıp bayiiye "Rom atamadım telefon bozuldu" derseniz sizi geri gönderirler. Telefon gayet güzel root ve roma gerek yok, digiturk ünüzü rahat rahat izlersiniz bu telefonda.

• Avea inTouch 2 imza ;

Kod olarak çekebilirsiniz :

[b][center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_68738537/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68832255][image]https://store.donanimhaber.com/01/2a/ac/012aac83a52a705055373e3f8acbc097.png[/image] 
    Avea [color=#CC0000][i]in[/i][/color]Touch 2 kullanıcıları kulübü[/link][/center][/b]

Diğeri ile hemen hemen aynı yapmaya çalıştınm. Önceki telefonda da bir imza vardı bundada. Böyle olmayacak imzayı çeşitlendirmeye çalışacağım bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 30 Mayıs 2013; 21:14:30 >

• quote:

quote:

quote:

Telefonun Android kullanımı gayet akkıcı, kullanırken ellerinden kayıyor gibi. Root veya rom ile arttırılabilir bu hız, ama bence gereksiz. Unutmayın ki root ve rom risktir ve bu riski ben veya başkası üstlenmez ve telefonu rom atamayıp bayiiye "Rom atamadım telefon bozuldu" derseniz sizi geri gönderirler. Telefon gayet güzel root ve roma gerek yok, digiturk ünüzü rahat rahat izlersiniz bu telefonda.

Aslında rom istememin tek sebebi 4.1.2 olması. Peki 4.1.2 ile 4.0.4 arasında çok fark var mı? Hatta 4.1.2 nin telefonu yavaşlatabileceğini bile duymuştum. Son olarak root olmadan rom atılamıyor mu? Çok fark yoksa rom atmayıveririm. Telefondan beklentim android uygulamalarını çalıştırabilmek, internette gezinmek video izlemek bazen de oyun oynamak. Bir de 720p video oynatma özelliği var mı acaba? Tabi diğer telefonlarda da yoktur bu belki kusura bakmayın biraz acemiyim bu konuda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında rom istememin tek sebebi 4.1.2 olması. Peki 4.1.2 ile 4.0.4 arasında çok fark var mı? Hatta 4.1.2 nin telefonu yavaşlatabileceğini bile duymuştum. Son olarak root olmadan rom atılamıyor mu? Çok fark yoksa rom atmayıveririm. Telefondan beklentim android uygulamalarını çalıştırabilmek, internette gezinmek video izlemek bazen de oyun oynamak. Bir de 720p video oynatma özelliği var mı acaba? Tabi diğer telefonlarda da yoktur bu belki kusura bakmayın biraz acemiyim bu konuda.

Öncelikle 4.0.4 internette bulunan uygulamaların %99.99 unu açarsınız. Yazdıklarınızın hepsini yaparsınız. 4.1.2 farkına gelirsek, fazla fark var ama telefon zaten iyi durumda ise, istediklerinizi veriyo ise neden rom atasınız ki? Root atılmadan rom atılmıyor diye biliyorum ama emin değilim bi araştırırım.

• Peki avea nın 4.0.4 ü zteninkinden daha mı kötü? Zte nin 4.0.4 üne geçmek için de root gerekli midir?
  • quote:

Peki avea nın 4.0.4 ü zteninkinden daha mı kötü? Zte nin 4.0.4 üne geçmek için de root gerekli midir?

Root gereklidir. Güzellik görecelidir, ZTE ninki Türkçe değil mesela?
  • quote:

quote:

Peki avea nın 4.0.4 ü zteninkinden daha mı kötü? Zte nin 4.0.4 üne geçmek için de root gerekli midir?

Odin isimli programda root gerek yok gibisinden bilgiler var nette?
  • quote:

quote:

Daha mı kötü derken telefonun daha seri çalışması ve kasmamasını kastediyordum.
  • quote:

quote:

quote:

Ben gerekli diye biliyorum. Bence telefon size uygun geliyorsa alın, root rom konusuna fazla kafa yormayın. Sizin için Avea'nın kendi yazılımı yeterlidir emin olun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben gerekli diye biliyorum. Bence telefon size uygun geliyorsa alın, root rom konusuna fazla kafa yormayın. Sizin için Avea'nın kendi yazılımı yeterlidir emin olun

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bayiye yarın geleceğini söylemişlerdi yarın gidip alırım kısmetse. Bu konuyu da sürekli takip edeceğim. Listeye şimdiden ekleyebilirsiniz. Fdh ye de sadece sizin konunuz için üye olmuştum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bayiye yarın geleceğini söylemişlerdi yarın gidip alırım kısmetse. Bu konuyu da sürekli takip edeceğim. Listeye şimdiden ekleyebilirsiniz. Fdh ye de sadece sizin konunuz için üye olmuştum.

Listeyi düzenli olarak toplu halde güncelliyorum. Takip ettiğiniz için teşekkürler

• Peki romdan sonra unroot olayı var mı?
  • yarın bu telefonu almaya gidicemde aklımda hala sorular var çevreden çok tepki aldım avea turkcell den telefonmu alınır diye git temiz 2.el diyen bile oldu yani alanlardan cevap bekliyorum verdiğiniz paraya değdimi
  • yaw 450 liraya sıfır telefon alıyon daha düşünüyon al sen bunu al :Dhttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-ace-s5830i-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsams5830&categoryId=371946

telefon canavar gibi abi rom'da var rootta bi gramda derdim sıkıntım yok ekranda jalatin herhangi bi koruyucu bile yok ona ramen cizilmedi telefonu hor kullanan adamım ben bana bile geliyosa herkese gelir

ayrıntıya takılırsan 1000 lira para harcarsın olur biter .

• Mrb arkadaşlar öncelikle kendi deneyimlerimi yazacagım tlf avea yazılımla bir hafta kullandım hızı beni tatmin etmedi gereksiz kasmalar internetde donmalar vs.sonra root yaptım zte blade3 orjinal romu kullandım bir hafta ondada avea yazılımı kadar olmasada hızı ve stabilizitesi beni yine çok tatmin etmedi şimdi ise cm10 4.1.2 kullanıyorum bu msj tlf dan yazıyorum bir haftadırda bu romu kullanıyorum sanki tlf galaxsy s2 inanın bukadar idda ediyorum çünkü birlikte çalıştıgımız arkadasta s2 var o bile inanamıyor bu tlf dan böyle bir performans herzaman derim donanımdan çok yazılım önemli çünkü bir ay öncesine kadar lg p880 4x hd kullanıyordum 4 çekirdek 1gb ram düşünün bu tlf uçması lazım bu donanımla ama içler acısı tövbe ettim birdaha lg ye girin forma bu bahsettigim tlf herkes isyan ediyor çünkü tlf yazılımsız bir hiç yani anlayacagınız gidipde tlf lara okadar para vermek gerçekden yazık şuan kullandıgım cm10 çok stabil ve hızlı inanın lg de bu performansı hiç bir zaman alamadım tlf dan anlayan arkadaşlar rot ve room yapsınlar düşünmeden çünkü gerçekten çok fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.