Bildirim
AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (47. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar intouch2 için koruyucu kap ve jelatini nasıl temin edebiliriz ? İnternette zte blade3 olarak oldukça güzel tasarımlı koruyucular var lakin ülkemizde henüz yok sanırım her yerden sordum gelecek diyorlar sadece. -
İn touch 1 den sonra şirket telefonu almaya tövbe ettim.bir kere sizi bağlıyorlar taahhüt ile.telefondan bıksanız bile tahhüt size yapışıyor.ikincisi telefon malzeme kalitesi berbat.plastiği kalitesiz.ve son olarak içine toz kaçmaya başladı.dokunmatik bir telefona toz kaçmasıda ne oluyor anlamış değilim.ben pişman oldum.ama tabiiki zevkler tartışılmaz.(in touch 2 nasıldır bilmiyorum ama şahsen güzel bişeyde beklemiyorum) -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-avea-in-touch-2-kilif-rubber-kapak-plus2-film-pluskargo-125995418/detay/
kılıf arıyanlara böyle bişiy bulduk ama işine yararsa sipariş edersiniz şahsen silikon kılıf arıyorum ben -
malzeme kalitesi standart ekran canlı parlaklık iyi galaxy ace düşünüyodum 2si arasında kıyaslama yapıp intouch2yi aldım root + rom var şuan cihazda vodafone hat ile kullanıyorum
bi sorun sıkıntım olmadı henüz romuda aveanın andik gundik şeylerini istemediğim icin attım sadece rootlayıp da kaldırılabiliyor ama orjinal rom şarj süresi düşük şuanki romla full wifi 10 saat 5 saat civarı mobil data dolaşım acık vaziyette tam günü cıkartıyor 3 saat müzik 2 saattim oyun + geriye kalan tüm zaman face twit whatsapp viber online
1 ghz işlemcisi kullanılabilir 309 mb ram gayet yeterli
++
face twit whatsapp viber online iken bosta 120 mb ram war ve sms delisi vatandaşlardan biriyim :))
samsungla değerlendirirsem üst modeli wonder olur
ZTE ilerki zamanda pazar payını yükseltcek emin olabilirsiniz. -
Jelatin isteyen arkadaşlar, şu an sadece internetten temin ediliyor. Yakında gelir Türkiye'ye. Malzeme kalitesi iki telefonunda çok güzeldi bu lafı eleştiririm ben. inTouch 1 hala sapasağlam annem kullanıyor inTouch2 yi ise gözümün önünde arkadaş yere düşürdü hiçbişe olmadı. Bu arada özel mesaj atanlar konuyu okuyun, sorularınızı buradan sorun. CEVAP VERMİYORUM! -
quote:
Orijinalden alıntı: onur.mertt2
malzeme kalitesi standart ekran canlı parlaklık iyi galaxy ace düşünüyodum 2si arasında kıyaslama yapıp intouch2yi aldım root + rom var şuan cihazda vodafone hat ile kullanıyorum
bi sorun sıkıntım olmadı henüz romuda aveanın andik gundik şeylerini istemediğim icin attım sadece rootlayıp da kaldırılabiliyor ama orjinal rom şarj süresi düşük şuanki romla full wifi 10 saat 5 saat civarı mobil data dolaşım acık vaziyette tam günü cıkartıyor 3 saat müzik 2 saattim oyun + geriye kalan tüm zaman face twit whatsapp viber online
1 ghz işlemcisi kullanılabilir 309 mb ram gayet yeterli
++
face twit whatsapp viber online iken bosta 120 mb ram war ve sms delisi vatandaşlardan biriyim :))
samsungla değerlendirirsem üst modeli wonder olur
ZTE ilerki zamanda pazar payını yükseltcek emin olabilirsiniz.
Açıklama için sağolun ama ben beğenmiyorum telefonu.Bu benim şahsi görüşüm tabiiki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
Jelatin isteyen arkadaşlar, şu an sadece internetten temin ediliyor. Yakında gelir Türkiye'ye. Malzeme kalitesi iki telefonunda çok güzeldi bu lafı eleştiririm ben. inTouch 1 hala sapasağlam annem kullanıyor inTouch2 yi ise gözümün önünde arkadaş yere düşürdü hiçbişe olmadı. Bu arada özel mesaj atanlar konuyu okuyun, sorularınızı buradan sorun. CEVAP VERMİYORUM!
jelatinin linkini verirmisin sana zahmet. sağolasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: onur.mertt2
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-avea-in-touch-2-kilif-rubber-kapak-plus2-film-pluskargo-125995418/detay/
kılıf arıyanlara böyle bişiy bulduk ama işine yararsa sipariş edersiniz şahsen silikon kılıf arıyorum ben
silikon kılıf bulabildiniz mi? örnek link verirmisin başka modelde olur. bilgimiz olur silicon ne.
-
silikon bu yumusak komple sırtını kaplayan bi kılıf modeli bu linkteki kapak seklinde olan hala bakıyorum bulamadım. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: abzurtmen
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar play store güncellendi ya ben yeni gelen uygulamaları falan göremiyorum yani şu an play store a girdiğinizde görünen yeni çıkmış uyguları hiç görmüyorum store da mı bi problem var acaba aydınlatırsanız sevinirim c
Sabaha çözülmesse söyleyin bir bakarız.
benim playsotre güncellendiğinden beri öyle dedim store'da problem var sanırım ama buraya yazıp sizin ile danışmak daha mantıklı geldi
Hala düzelmedi mi? Bi araştırayım yarına, idare edin biraz böyle.
teşekkürler dostum olay tamamen şöyle bu ekran görüntüleri tabletten ilk ss gördüğün gibi google play store açıldığıdna sizdede böyle mi?
Google Play Store'u silip yükleme imkanınız var mı?
sadece güncellemeleri kaldırabiliyorum root olmadığı için doğal olarak
Sorununuza baktım baya araştırdım ama açıkça hiçbişe bulamadım ve aklımda hiçbişe yok. Hala geçmedi mi?
-
arkadaşlar telefonda alan olmadığı için link2 diye bi programlar kulnmadığım uygulamaları kaldırdım bibaktım rehberim silinmiş, şebeke yok ClockWorldMod la aldığım yedeği yükleyim dedim yükleyemedim intouc logosu kalıyordu Fabrika ayarlarını yüklededim açıldı başlamak için androide tıklayın yazıyor androide tıklıyorum tepki vermıyor bana ... önerisi olan şuanda telfon pert :)
telefon intouch 1 buarada
home+ Ses + açma tuşuylaçtığım yerdeki recoveriyi kulanıyorum ben şu hatayı veriyor.
"E:Can't mount /sdcard" sanki kartı okuyamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koxp_12 -- 30 Mayıs 2013; 11:04:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: koxp_12
arkadaşlar telefonda alan olmadığı için link2 diye bi programlar kulnmadığım uygulamaları kaldırdım bibaktım rehberim silinmiş, şebeke yok ClockWorldMod la aldığım yedeği yükleyim dedim yükleyemedim intouc logosu kalıyordu Fabrika ayarlarını yüklededim açıldı başlamak için androide tıklayın yazıyor androide tıklıyorum tepki vermıyor bana ... önerisi olan şuanda telfon pert :)
telefon intouch 1 buarada
home+ Ses + açma tuşuylaçtığım yerdeki recoveriyi kulanıyorum ben şu hatayı veriyor.
"E:Can't mount /sdcard" sanki kartı okuyamıyor
Uygulamayı silince rehberide silmiş olmalısınız. Şebeke çeken uygulama vs. Bayiye götürün. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar play store güncellendi ya ben yeni gelen uygulamaları falan göremiyorum yani şu an play store a girdiğinizde görünen yeni çıkmış uyguları hiç görmüyorum store da mı bi problem var acaba aydınlatırsanız sevinirim c
Sabaha çözülmesse söyleyin bir bakarız.
benim playsotre güncellendiğinden beri öyle dedim store'da problem var sanırım ama buraya yazıp sizin ile danışmak daha mantıklı geldi
Hala düzelmedi mi? Bi araştırayım yarına, idare edin biraz böyle.
teşekkürler dostum olay tamamen şöyle bu ekran görüntüleri tabletten ilk ss gördüğün gibi google play store açıldığıdna sizdede böyle mi?
Google Play Store'u silip yükleme imkanınız var mı?
sadece güncellemeleri kaldırabiliyorum root olmadığı için doğal olarak
Sorununuza baktım baya araştırdım ama açıkça hiçbişe bulamadım ve aklımda hiçbişe yok. Hala geçmedi mi?
yok vallahi dostum geçmedi :)
-
Ya kardeş android telefonda orta deerece bi acemiliğim varda bana root-rom ne işe yarar avea in touch 2 ye nasıl root rom atılır ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmisiniz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmerC
Ya kardeş android telefonda orta deerece bi acemiliğim varda bana root-rom ne işe yarar avea in touch 2 ye nasıl root rom atılır ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmisiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Avea inTouch Sıkça Sorulan Sorular
2-)Rom nedir?
Android işletim sistemi için üretilmiş değişik versiyonların her birine rom denir. Androidin açık kaynak olmasından dolayı tek bir cihazın yüzlerce farkı romu olabilir. Rom ekollerinden en büyükleri Cyanogen ve Çinlilerin yapmış olduğu Mıui'dir. Orijinal romlar cihazın üzerinde gelenler ya da dağıtıcının yayınladıkları dır Custom romlar ise rootlu cihazlara recovery ile bizim yüklediklerimizdir.
3-)Recovery nedir?
Androidde rom yükleme ve yedek alma işlemlerinin yapıldığı bölüme "recovery" diyoruz.Genelde 2 tane "recovery" bilinir. İlk recovery cihazların rootsuz halinde olan recoverydir. Bu recovery pek bir işe yaramaz. İkinci recovery ise custom olarak yani kendmizin yüklemiş olduğu recoverylerdir. İki tane meşhur "recovery" vardır biri cyanogen ekibinin desteği ile çıkarılan clockwork mod diğeri ise amonra "recovery"dir.
4-)Root nedir?
Linux işletim sisteminden androide geçen bir terimdir. Linuxte kullanıcının sistemi kontrol etmek yetkisi almasına root denilmektedir. Androidde Linux tabanlı açık bir işletim sistemi olduğu için bu terim kullanılmaktadır. Telefonunuz size satılırken üreticiler herhangi yazılımsal bir müdahale olmaması ve telefonun zarar görmemesi için sisteme bir kilit koyarlar ve kullanıcının sistem klasörlerine erişmelerini engellerler. Bu satış mantığı açısından çok yerinde bir karar olmakla beraber kullanıcı açısından da iyi bir uygulamadır. Çünkü herkes telefonun sistemine hakim değildir ve kullanılan telefona yapılacak yanlış bir müdahale onu çöp edebilir. Bilgili kullanıcı için "Root" ehliyetli araba kullanmaktır. Bilgisiz kullanıcıyıda ehliyetsiz yola çıkan sürücüye benzetebiliriz. İlk zamanlarda gayet kullanmak zevkli gelebilir ve insan büyük haz verir fakat her şey polisi görünce değişir Bu sebepten dolayı önce telefonunuzu tanıyın ona hükmetmek için gereken şeyleri araştırın öğrenin sonra rahat rahat trafiğe çıkın fakat aşırı hız yapmayın
Nasıl atılır konuda var.
-
-
arkadaşlar no root screenshot ile root yapmadan ekran görüntüsü almanız mümkün aşağıda linkler var ilk olarak programı kuruyoruz kurduktan sonra ayarlar geliştirme den usb hata ayıklamayı açıyoruz daha sonra telefonu bilgisayara tekrar bağlayıp zte ve diğer programın kurulumlarını yapıyoruz masaüstüne android simgesi gelecek screen shout enabler kurulduktan sonra daha sonra onu açıyoruz bu arada telefon hala bilgisayara usb hata ayıklama açık olarak bağlı olmak zorunda telefonu program telefonu gördükten sonra enabled diyoruz ve kullanmaya başlıyoruz bu arada telefonda ki adımlarıda izliyoruz o sırada 1-2 bir şey çıkabilir kendi telefonumdan aldığım ekran görüntüleri jpg uzantılı olduğu için kalitesiz ama png olarak seçerseniz daha kaliteli olur sizlere göstermek için jpg uzantılı aldım
görüntüler:
http://imgim.com/1369929700000.jpg
http://imgim.com/1369930612496.jpg
http://imgim.com/1369930685347.jpg
no root screenshot it full >http://dosya.co/download.php?id=51A773D41
zte blade driver >http://dosya.co/download.php?id=51A773D51
screen shout enabler >http://dosya.co/download.php?id=51A7744F1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzurtmen -- 30 Mayıs 2013; 19:23:55 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X