Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim iki gündür ugraşıyorum intouch2 ye bir türlü root işlemini yapamadım tüm yöntemleri denedim olmuyor tlf amblemde takılı kalıyor üç bilgisayarda denedim hepsinde aynı usb hata ayıklama tlf usb gereksimleride yüklü bilgisayar tlf görüyor işlem başlıyor tlf kapaniyor sonra amblem geliyor intouch2 orda kaliyor defalarca denedim olmuyor lütfen yardım.daha önce android tlf çok kullandım defalarca root ve romda yükledim bu tlf yapamadım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

mrb arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim iki gündür ugraşıyorum intouch2 ye bir türlü root işlemini yapamadım tüm yöntemleri denedim olmuyor tlf amblemde takılı kalıyor üç bilgisayarda denedim hepsinde aynı usb hata ayıklama tlf usb gereksimleride yüklü bilgisayar tlf görüyor işlem başlıyor tlf kapaniyor sonra amblem geliyor intouch2 orda kaliyor defalarca denedim olmuyor lütfen yardım.daha önce android tlf çok kullandım defalarca root ve romda yükledim bu tlf yapamadım .

Benim yazdıklarımı denediniz mi? Olmassa farklı bir şey paylaşayım.
  • Merhabalar, ben de dün itibariyle telefonumu aldım. İlk akıllı telefonum ve belki 3-4 yıl almayacaktım nokia 6300 bozulana kadar. Trkcll e 1000dk+1000sms icin 45 tl veriyordum (taahhütle hem de), avea 1000dk+4 GB geçtim internet kullanamayacaktım neden yaptım derken , bu telefonu almaya karar verdim üstüne :D.. Ankara Acity deki heryer düz mantık 40 tl üzeri tarifeler 2. grup ayda 18 tl 24 ay ödemeniz gerek derken Acity de avea bayi 2. grupsunuz ayda 12 tl deyince kacırmadım.

cok cok acemiyim maalesef, sim kartı cihaza kopyalamayı yardım alamadan bulamadım, 2 kez yanlışlıkla arama yaptım vs vs..
    simdi de 2 basit sorum olacak yardım ederseniz sevinirim kitapcıkta bulamadıgım 2 simge var ekranda en üst satırda, (sinyal seviyesi-saat vb olan en üstte)
    3 tane üzerinde "play" simgesi olan asma kilit, yanında da 3 tane "check" simgesi var .(bir kenarı kısa v harfi)
    bunlar standart simgeler arasında yoktu kitapcık ne demek aydınlatabilir misiniz?
    2 sorum androidin bir kilit ekranı vardı etrafımda gördügüm "noktaları birleşti" mantıgıyla acan bizim telefonlarda standart yüklü mü yoksa bir uygulama mı indirmeliyim. Yardım edenlere simdiden tesekkürler.

• arkadaşlar play store güncellendi ya ben yeni gelen uygulamaları falan göremiyorum yani şu an play store a girdiğinizde görünen yeni çıkmış uyguları hiç görmüyorum store da mı bi problem var acaba aydınlatırsanız sevinirim c
  • quote:

Orijinalden alıntı: napsakki

Merhabalar, ben de dün itibariyle telefonumu aldım. İlk akıllı telefonum ve belki 3-4 yıl almayacaktım nokia 6300 bozulana kadar. Trkcll e 1000dk+1000sms icin 45 tl veriyordum (taahhütle hem de), avea 1000dk+4 GB geçtim internet kullanamayacaktım neden yaptım derken , bu telefonu almaya karar verdim üstüne :D.. Ankara Acity deki heryer düz mantık 40 tl üzeri tarifeler 2. grup ayda 18 tl 24 ay ödemeniz gerek derken Acity de avea bayi 2. grupsunuz ayda 12 tl deyince kacırmadım.

cok cok acemiyim maalesef, sim kartı cihaza kopyalamayı yardım alamadan bulamadım, 2 kez yanlışlıkla arama yaptım vs vs..
    simdi de 2 basit sorum olacak yardım ederseniz sevinirim kitapcıkta bulamadıgım 2 simge var ekranda en üst satırda, (sinyal seviyesi-saat vb olan en üstte)
    3 tane üzerinde "play" simgesi olan asma kilit, yanında da 3 tane "check" simgesi var .(bir kenarı kısa v harfi)
    bunlar standart simgeler arasında yoktu kitapcık ne demek aydınlatabilir misiniz?
    2 sorum androidin bir kilit ekranı vardı etrafımda gördügüm "noktaları birleşti" mantıgıyla acan bizim telefonlarda standart yüklü mü yoksa bir uygulama mı indirmeliyim. Yardım edenlere simdiden tesekkürler.

O nokta olayında şifreyi kasdediyorsunuz. Telefonunuza şifre koyarak açabilirsiniz. O nokta olayı bir şifredir, noktalarla belirlediğiniz şekil çizip telefonu açarsınız. Diğer dediğinizi bilemedim (telefona daha sahip olmadığım için) yinede sabah araştırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

arkadaşlar play store güncellendi ya ben yeni gelen uygulamaları falan göremiyorum yani şu an play store a girdiğinizde görünen yeni çıkmış uyguları hiç görmüyorum store da mı bi problem var acaba aydınlatırsanız sevinirim c

Sabaha çözülmesse söyleyin bir bakarız.

• Benide ekleyin İntouch 2'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

mrb arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim iki gündür ugraşıyorum intouch2 ye bir türlü root işlemini yapamadım tüm yöntemleri denedim olmuyor tlf amblemde takılı kalıyor üç bilgisayarda denedim hepsinde aynı usb hata ayıklama tlf usb gereksimleride yüklü bilgisayar tlf görüyor işlem başlıyor tlf kapaniyor sonra amblem geliyor intouch2 orda kaliyor defalarca denedim olmuyor lütfen yardım.daha önce android tlf çok kullandım defalarca root ve romda yükledim bu tlf yapamadım .

Tşk. Sonunda başardım şuan zte orjinal room yükledim çok stabil tlf uçuyor avea çok kastırmış tlf cihaz umdugumdan iyi çıktı.Ayda 12 tl 24 ay bu tlf bedava bence

• quote:

quote:

quote:

Tşk. Sonunda başardım şuan zte orjinal room yükledim çok stabil tlf uçuyor avea çok kastırmış tlf cihaz umdugumdan iyi çıktı.Ayda 12 tl 24 ay bu tlf bedava bence

Çok yüzeysel bakılıyor telefona. Adam diyor ki 450 TK verilir mi buna? 24 ayda 12Tl 288 TL ye denk geliyor. 288TL artı bir ton konuşma, mesajlaşma, internet vb. Bence kaçırılmaz bir fırsat. Birkaç gün sonra aramıza yeni katılan inTouch2 cileri yazıcam. Toplu halde. Root veya Rom atamaynlar söylesin farklı yollar düşünürüz,paylaşırız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok yüzeysel bakılıyor telefona. Adam diyor ki 450 TK verilir mi buna? 24 ayda 12Tl 288 TL ye denk geliyor. 288TL artı bir ton konuşma, mesajlaşma, internet vb. Bence kaçırılmaz bir fırsat. Birkaç gün sonra aramıza yeni katılan inTouch2 cileri yazıcam. Toplu halde. Root veya Rom atamaynlar söylesin farklı yollar düşünürüz,paylaşırız.

Bir ay öncesine kadar lg p880 4 x hd kullanıyordum bir daha lgmi tövbe olsun lg yazılım özürlü bu tlf bile daha stabil yazılım olarak tabiki kendi orjinal roomu avea gereksiz okadar kastırmışki tlf ilk iş avea yazılımdan kurtulmak oldu.

• arkadaşlar avea in touch 2 yi tarifeye ek 12 TL ye almak istiyorum. Sadece messenger, facebook kullanırıım ve cepten film izlerim müzik dinlerim (ya internetten tıkla izle yada hafıza kartı içine film atarım)
    sizce bana yeterlimi bu telefon fiyat performans olarak ? Ayrıca bu telefon sim kartı takmadan da çalışıyor mu ? şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 27 Mayıs 2013; 15:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyasizmir

arkadaşlar avea in touch 2 yi tarifeye ek 12 TL ye almak istiyorum. Sadece messenger, facebook kullanırıım ve cepten film izlerim müzik dinlerim (ya internetten tıkla izle yada hafıza kartı içine film atarım)
    sizce bana yeterlimi bu telefon fiyat performans olarak ? Ayrıca bu telefon sim kartı takmadan da çalışıyor mu ? şimdiden çok teşekkürler...

Sim kart takmadan çalışır, herşey için yeterli olur. Film hariç diğer hepsinden eminim sorun çıkarmaz. Film de de çıkarmaz gerçi ama şüpheliyim denemediğim için.
  • quote:

quote:

arkadaşlar avea in touch 2 yi tarifeye ek 12 TL ye almak istiyorum. Sadece messenger, facebook kullanırıım ve cepten film izlerim müzik dinlerim (ya internetten tıkla izle yada hafıza kartı içine film atarım)

Sim kart takmadan çalışır, herşey için yeterli olur. Film hariç diğer hepsinden eminim sorun çıkarmaz. Film de de çıkarmaz gerçi ama şüpheliyim denemediğim için.

teşekkür ederim. deneyip haber verirmisiniz ? ayrıca 32 gb hafıza kartı aldık diyelim class 4 olsa olur mu illa class 10 mu olmalı ?

• quote:

quote:

arkadaşlar play store güncellendi ya ben yeni gelen uygulamaları falan göremiyorum yani şu an play store a girdiğinizde görünen yeni çıkmış uyguları hiç görmüyorum store da mı bi problem var acaba aydınlatırsanız sevinirim c

benim playsotre güncellendiğinden beri öyle dedim store'da problem var sanırım ama buraya yazıp sizin ile danışmak daha mantıklı geldi
  • bugunlere kadar ust duzey cihaz kullanms biriyim ve intouch 2ye gecmek durumunda kaldm. ama cihazin boyut ve islevlerinden memnunum butceme gore gayet yeterli bir tel. avea louncher ile daha seri menu. yalniz temple run da kasiyor ki normal bir durum. root rom tarzi olaylarin cihazin hizina etkisi var mi .? deger mi yani oyun performansina etkisi olur mu?

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim. deneyip haber verirmisiniz ? ayrıca 32 gb hafıza kartı aldık diyelim class 4 olsa olur mu illa class 10 mu olmalı ?

Telefonu alırsam denerim Hftaya haftaya diyorlar bayilere gidiyorum yok. Telefon almak istemesek ayağımıza getirirler, almak istiyoruz telefonu bulamıyoruz. Bu memleket biraz ters vallahi. Ama arkadaşta var telefon öğrenirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

bugunlere kadar ust duzey cihaz kullanms biriyim ve intouch 2ye gecmek durumunda kaldm. ama cihazin boyut ve islevlerinden memnunum butceme gore gayet yeterli bir tel. avea louncher ile daha seri menu. yalniz temple run da kasiyor ki normal bir durum. root rom tarzi olaylarin cihazin hizina etkisi var mi .? deger mi yani oyun performansina etkisi olur mu?

Oyun performansını bilmem ama hızına etkisi var diyor herekez. Daha önceki mesajları inceleyerek rom atan 2 arkadaşın yorumlarını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 27 Mayıs 2013; 17:45:39 >
  • quote:

quote:

quote:

benim playsotre güncellendiğinden beri öyle dedim store'da problem var sanırım ama buraya yazıp sizin ile danışmak daha mantıklı geldi

Hala düzelmedi mi? Bi araştırayım yarına, idare edin biraz böyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar play store güncellendi ya ben yeni gelen uygulamaları falan göremiyorum yani şu an play store a girdiğinizde görünen yeni çıkmış uyguları hiç görmüyorum store da mı bi problem var acaba aydınlatırsanız sevinirim

teşekkürler dostum olay tamamen şöyle bu ekran görüntüleri tabletten ama telefondada aynı durum ilk ss gördüğün gibi google play store açıldığıdna böyle sizdede böyle mi?
     AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzurtmen -- 27 Mayıs 2013; 20:51:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler dostum olay tamamen şöyle bu ekran görüntüleri tabletten ilk ss gördüğün gibi google play store açıldığıdna sizdede böyle mi?
     AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

Google Play Store'u silip yükleme imkanınız var mı?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.