Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andelip

Valla kimden kaynaklı daha çözemedim.Avea da tabii kendini haklı çıkarıyor.Ayrıca internet hızındanda memnun değilim.Bikaç mesele yüzünden hem aveadan hemde telefonlarından soğudum.Ben şahsen kimsye tavsiye etmiyorum.en kısa zamandada istedikleri tahhüt bozma parasını denkleştirip başka servis sağlayıcıya geçicem.
    @Blue Dragon Ready

Sizin için hayırlısı neyse o olsun.

Telefonun hafızası doluyor diyenler...! Kusura bakmayın ama telefonu kullanmayı bilmiyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok. Android de bir oyunu veya başka bir bilgiyi direk yüklerseniz telefonun kendi hafızasına yükler, bunun için sizin ayrıca taşımanız lazım. Kullanım kılavuzuna bakın.
  • tamam hocam ona bakıyorum da zaten ılk kullandıgım android degıl tum tasınabılecek uygulamalrı tasıdım bır tek ben bu problemı yasıyorsam anlarım ama 150 mgbytlık bellegı sen nasıl kullanıyorsun ve bu tasıdıgın uygulamalarında calışması ıcınaz da olsa bır kısmı orda kalması gerekıyor 150 mgbyt ı da kullanıyorsan hıc bırsey yuklemıyorsun demekkı zaten nerdeyse % 60 ı dolu gelıyor telefonun yınede cevabın ıcın tesekkur ederım. sd kartı dırek kullanabılecegımız bır yontem varmı gıbı sormustum bu sekılde yapan varmı
  • ekran resmi nasıl çekiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

ekran resmi nasıl çekiliyor

inTouch için program lazım. inTouch 2 için Android 4.0.4 ekran görüntüsü alma diye google da araştırabilirsiniz.
  • in touch 2 nin şark cihazı bağlı iken cihaz acaip şekilde kasıldı ve ekran dokunmalarına karşı tepkisisleşti.eski lg telefonumun şarj cihazını taktığımda ise boyle bir sorun yaşamadım.
    böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: moon74

in touch 2 nin şark cihazı bağlı iken cihaz acaip şekilde kasıldı ve ekran dokunmalarına karşı tepkisisleşti.eski lg telefonumun şarj cihazını taktığımda ise boyle bir sorun yaşamadım.
    böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba

Hep böyle mi oluyor? Bende sıkıntı yok.
  • şu an farkettim.arkadaşımda da var yarın onun şarjıylada deneyeyim,bilgi veririm....

• İntouch 2 de ss için kilit tuşu ve ses azaltma tuşuna 1 saniye basılı tutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkkun -- 3 Haziran 2013; 16:21:59 >
  • En az 2 gün şarj gidiyor wifi açık 4.0.4 costum rom
    in touch 2
  • ya arkadaşlar ben telefonla konuşurken fena şekilde kulağı yoran cızırtı geliyor karşıdakinide pek anlamıyorum yeni oldu bu malum olaylardan dolayı dışardaydım yağmur altında kaldım sanırım telefonun üst tarafı cebimde olmasına rağmen ıslandı o yüzden olabilir mi ??
  • Konuda çok fazla bilgi olduğunu video olduğunu fark ettim. Konuyu daha fazla sadeleştirip yakında koyacağım, bu süre zarfında devam edebilirsiniz. Merak edilenleri sorabilirsiniz yapacak bir şey yok.
  • Arkadaşlar in touch kullanicisiyim root rom islemlerim tamam su anda cm10 sürüm 4.1.2 bu telefonun dahili bellek kullanimina bir care bulan varsa bir ilgilenirse çok memnun kalirim canimi sıkmaya başladı iyice bu hafiza kullanimi ilgilenen arkadaşlarima simdiden tşkkrlerimi iletiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: hylaz61

Arkadaşlar in touch kullanicisiyim root rom islemlerim tamam su anda cm10 sürüm 4.1.2 bu telefonun dahili bellek kullanimina bir care bulan varsa bir ilgilenirse çok memnun kalirim canimi sıkmaya başladı iyice bu hafiza kullanimi ilgilenen arkadaşlarima simdiden tşkkrlerimi iletiyorum..

-------------------------------------------------------------------

Simple2EXT. kullanarak çözebilirsiniz normalde sadece cm7 için ama bi yerden cm10 için çalışanı buldum :

Önce ext bölmesi oluşturun clockworkmod ile ,

http://www.mediafire.com/download/o0ltnbu0caaaa4v/simple2ext.jb4.2cm10.1.zip

dosyayı Clokworkmod ile flashlayın , s2e den ayarlarınızı yapın

şuanda stock rom kullanıyorum , custom romlarda kamera sorunu oldu sonradan farkettim bilgisayarda videolar çizgi çizgi oynatıılıyor stock rom'da sorun yok -avea intouch

@ByKALE haber yokmu? onarabildinizmi verdiğim orjinal restore dosyasını ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 4 Haziran 2013; 18:33:33 >

• Video olayını öğrendim. En fazla 5 video koyabiliyor-duk. Sabah 5 video dediler tamam dedim sonra Citizen 40 a çıkardık dedi. 40 da yeterli zaten. Ek olarak videoların boyutlarını küçültmüşler önizleme gibi olmuş tıklayınca açılıyor iyi olmuş. Konuya da bi ayar çekicem, resimleri simage yapıcam.
  • iki resim buldum en güzel görünen bence Zte blade :D

sıralma şöyle ; yukardan aşağıya T-Mobile Pulse, HTC Hero, Zte Blade (sanfransisco) , HTC Wildfire, HTC Desire

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

• bende avea 1 var telefondaki interneti usb ile masaüstünde kullanmak istiyorum nasıl kullanırım? Tethering muhabbeti pc interneti görüyor ama herhangi bir sayfaya bağlanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gambit666 -- 6 Haziran 2013; 18:33:05 >
  • Telefon hakkında yakında yazılı olarak detaylı bir inceleme paylaşıcam. İnceleme de ek olarak değinmemi istediğiniz bir şey varsa söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Telefon hakkında yakında yazılı olarak detaylı bir inceleme paylaşıcam. İnceleme de ek olarak değinmemi istediğiniz bir şey varsa söyleyin.

flash player
  • Alarm sesini değiştiremedim bir türlü var mı başaran? Bu arada inceleme gelicek. Sadece şu aralar işim çıktı bu haftasonu gelmesi zor. Bakın gelmez değil zor dedim

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.