Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleyküm cümleten intouch2 kullanıyorum bende msjların çoğunu okumadım acıkcası Root Rom atan arkadaşlar warsa aramızda etiketli cevap atarlarsa sevinirim bu arada telefona uygun jelatin falan arayan arkadaşlarda lumia 620 nin jelatinin biraz kırparak kullanabilir :))

bu arada Cihazımı Rootladım Avea'yla ilgili bi çok şeyi yok ettim

http://forum.donanimhaber.com/m_75202344/f_//tm.htm#75202344

Konu benimdir yardım ve desteklerinizi paylaşmlarınızı esirgemeyin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.mertt2

selamın aleyküm cümleten intouch2 kullanıyorum bende msjların çoğunu okumadım acıkcası Root Rom atan arkadaşlar warsa aramızda etiketli cevap atarlarsa sevinirim bu arada telefona uygun jelatin falan arayan arkadaşlarda lumia 620 nin jelatinin biraz kırparak kullanabilir :))

bu arada Cihazımı Rootladım Avea'yla ilgili bi çok şeyi yok ettim

http://forum.donanimhaber.com/m_75202344/f_//tm.htm#75202344

Konu benimdir yardım ve desteklerinizi paylaşmlarınızı esirgemeyin :))

Nasıl rottladığını detaylı bir şekilde anlatırsan ilk mesaja ekleyelim. Ana konuda bulunsun root. Ben eklerdim ama daha telefona sahip değilim, yapan bir kişinin dilinden daha iyi olur.

• rootlamayı ayrıntılı video ile anlatıcam + an itibariyle rom'da yüklemiş bulunuyorum suan cihaz problemsiz calışıyor test edip anlatımda buluncam aurora borealis RLS1 rom bunumakta cihazda
  • quote:

rootlamayı ayrıntılı video ile anlatıcam + an itibariyle rom'da yüklemiş bulunuyorum suan cihaz problemsiz calışıyor test edip anlatımda buluncam aurora borealis RLS1 rom bunumakta cihazda

Biri de yapcma demişti videolu (inTouch da) ses seda yok. Bu telefona sen yap baş tacı yaparım seni Oraya nasıl rootlanır diye koymuşsun onu yazacam saat 9 gibi. Romlar da eklerim.
  • #####inTouch 2 Root#####

Öncelikle bu inTouch 2 ye ait değildir. Telefonumuz Android 4.0.4 olunca, Android 4.0.4 telefonlara nasıl root atılır onu anlatıyor. Yani inTouch 2 ye özel değil. inTouch 2 ye özel yakında gelcek inşallah. Videoda telefon farklı diye kafanız karışmasın yani. Şimdi ;

Video :

Yazılı yükleme anlatımı :

"ROOT GEREKİR" "TAR,MD5 DOSYALARINI SAKIN BU YÖNTEMLE YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN" "GARANTİDEN ÇIKTIĞINI, BÜTÜN SORUMLULUĞUN SİZDE OLDUĞUNU UNUTMAYIN" "YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN" "CWM(CLOCK WORK MOD) gerektirir"

Öncelikle ihtiyaç duyucağımız .zip uzantılı custom romu ve gapps paketini yüklüyoruz. gapps paketimizi custom romumuzun android versiyonuna göre seçiyoruz, ics, froyodo, jelly bean vb.
    Dosyaları yükledik, yüklediğimiz dosyaları telefonun hafızasına atıyoruz. Yüklendiği zaman telefonu kapatıyoruz. Telefonu açarken "ses açma tuşu + güç tuşu + ev(home) tuşu'na basıyoruz".
    Telefonumuz cwm recovery üzerinde açıldı.

Sırasıyla yazıklarımın üstüne geliyoruz, home tuşu ile seçiyoruz, ve açılan sayfada "YES" i bulup seçiyoruz.

advanced/wipe dalvik cache
    advanced/fix permissions
    wipe cache partition
    wipe data/factory reset.

Yapıyoruz. Bunları yaptıktan sonra cwm recovery'i KAPATMIYORUZ.

Şimdide telefonun eski rom parçalarını temizliyeceğiz.

Sırasıyla aynı şekilde bunları yapıyoruz.

format /cache
    format /system
    format /data

Bunlarıda yaparak telefonu temizledik. Şimdi telefonumuza rom yüklemeye başlıyoruz.

CWM RECOVERY üzerinden install zip from sd card diyoruz. Çıkan 5 sekmeli sayfada install zip from internal sd card diyoruz.
    Romumuzu seçiyoruz, üstüne tıklıyoruz ve açılan sayfada yes deyip romumuzu yüklüyoruz.
    Sonra bizi gönderdiği sayfadan tekrar install zip from internal sd card diyoruz ve bu sefer gapps yüklüyoruz.
    Ve telefonumuza rom yüklenmiş oluyor. Anasayfaya gidip "reboot now" diyoruz
    Telefonu açıp kuruyoruz, kurulumdan sonra kapatıp tekrar cwm recovery e alıyoruz.

Sırasıyla

advanced/wipe dalvik cache
    advanced/fix permissions

yapıyoruz ve telefonu temizliyoruz. (Shift Delete den çalıntıdır).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 21 Mayıs 2013; 21:34:57 >

• arkadaşım sorunu ne bilmiyorum illa laf çarpayım diyosan ben sana çarpayım aynı yöntemleri izliyosun her telefonun rom işleminde werdiğim 2 linkteli yönergelerle yapamayacak kadar kapasiten düşükse uğrasma cihazı çökerttim falan diye foruma gelme ;)

Çalıntı dediğin şeyler Android Sistemin genel konuları temel işlemler 4.0.4 rom attım intouch 2 ye avea için tasarlanan romu beğenmedim şuanki rom gayet stabil ve sarj sürem uzadı

+ + + 4.1.2 - 4.2.2 JB sürümlerininde romları ilk linkte bulunuyo dilediğini kurar vatandaş

ortam germe kısacası hani basmıyosa kafan uğraşma bi telefoncu bul kendine :D 30-50 lira arası sana yazılım atsınlar :D

haa istersen antalya'dayım yolla telefonu bende root rom işlemini yaparım sorun değil üstelik brick olsun kendi cihazımı yollama garantisi bile veriyorum sana :)))
  • quote:

arkadaşım sorunu ne bilmiyorum illa laf çarpayım diyosan ben sana çarpayım aynı yöntemleri izliyosun her telefonun rom işleminde werdiğim 2 linkteli yönergelerle yapamayacak kadar kapasiten düşükse uğrasma cihazı çökerttim falan diye foruma gelme ;)

Çalıntı dediğin şeyler Android Sistemin genel konuları temel işlemler 4.0.4 rom attım intouch 2 ye avea için tasarlanan romu beğenmedim şuanki rom gayet stabil ve sarj sürem uzadı

+ + + 4.1.2 - 4.2.2 JB sürümlerininde romları ilk linkte bulunuyo dilediğini kurar vatandaş

ortam germe kısacası hani basmıyosa kafan uğraşma bi telefoncu bul kendine :D 30-50 lira arası sana yazılım atsınlar :D

haa istersen antalya'dayım yolla telefonu bende root rom işlemini yaparım sorun değil üstelik brick olsun kendi cihazımı yollama garantisi bile veriyorum sana :)))

Neden laf çarpayım felan dediniz anlamadım. Ortam germe olayınıda anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 22 Mayıs 2013; 13:36:19 >

• :) çalıntı muhabbeti olunca gerildim bi yanlış anlaşılma oldu

neyse hayrlısı

bu arada [DEV] [ROM] [14.5.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2) romladım intouch2 yi bluetooth hariç herşey stabil çalışıyor + fm radyo hala yok :D aveanın romunda bile bn bu fm radyoyu bulamadım bilgsi olan var mı

bi sabahları bakabiliyorum foruma anlatım atacak bi vakit bulamadım aslında zor bişiy de yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.mertt2 -- 23 Mayıs 2013; 10:43:16 >
  • quote:

:) çalıntı muhabbeti olunca gerildim bi yanlış anlaşılma oldu

neyse hayrlısı

bu arada [DEV] [ROM] [14.5.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2) romladım intouch2 yi bluetooth hariç herşey stabil çalışıyor + fm radyo hala yok :D aveanın romunda bile bn bu fm radyoyu bulamadım bilgsi olan var mı

bi sabahları bakabiliyorum foruma anlatım atacak bi vakit bulamadım aslında zor bişiy de yok ama

Çalıntı yazmamın nedeni biraz işin şakasına kaçmaktı. Birebir kopyala yapıştır yaptığım için onu yazdım. Telefon elimde olmadığı için FM Radio konusunda bilgim yok. Birazdan inTouch2 için rom paylaşıcam.

• #####Avea İn Touch 2 ROMLAR#####

1-) ROM] Aurora Borealis RLS1 (Android 4.0.4)

Aurora-Borealis-RLS1.zip
    https://hotfile.com/dl/215682362/a01c4d3/Aurora-Borealis-RLS1.zip.html
    md5:5bce3bd69e8fe7399a5bac1c4b24f112

Eklenti :

Aurora-Borealis-Stock-Kernel.zip (her ihtimale karşı)
    https://hotfile.com/dl/215669358/313428c/AuroraBorealis-Stock-Kernel.zip.html
    md5:038fc490091480b6e50c393debe7976a

2-)[DEV][ROM][14.5.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

cm-10-20130514-KonstaKANG-atlas40.zip
    https://hotfile.com/dl/222814376/17129c8/cm-10-20130514-KonstaKANG-atlas40.zip.html
    md5:1e36fd3b602437bac57f69abea2bc4f0

gapps-jb-20121011-signed.zip (goo.im/gapps)
    http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip
    md5:4e9e7ec3c22b0b3471bd05d62b8a659d

3-)[DEV][ROM][14.5.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

cm-10.1-20130514-KonstaKANG-atlas40.zip
    https://hotfile.com/dl/222815879/29a7cae/cm-10.1-20130514-KonstaKANG-atlas40.zip.html
    md5:179e54f641c6d3034f113ed20304091f

gapps-jb-20130301-signed.zip (goo.im/gapps)
    http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip
    md5:b7e53e96e1c8b1a1c4865bf29418c8e0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 23 Mayıs 2013; 20:56:28 >

• vallahi intouch 1 içinde paylaşılda bir şeyler fena olmaz zaten iyi kazık yedik aveadan 6 ay sonra yenisini çıkardı herifler güncelleme gelse ne güzel olur
  • Aurora-Borealis-RLS1 stabil onu kullanıcam diğerleriyle anlaşamıyorum ben :D tel elimden düşmüyo aktif kullanıcıy 4.2.2 gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

vallahi intouch 1 içinde paylaşılda bir şeyler fena olmaz zaten iyi kazık yedik aveadan 6 ay sonra yenisini çıkardı herifler güncelleme gelse ne güzel olur

ZTE Blade için bakıyorum yabancı forumlara yeni bişe yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

vallahi intouch 1 içinde paylaşılda bir şeyler fena olmaz zaten iyi kazık yedik aveadan 6 ay sonra yenisini çıkardı herifler güncelleme gelse ne güzel olur

doğrudur vallahi yandex shell kurup öyle kullanıyorum en azından daha tatminkar diğer launcherlara göre yapabilidğimiz tek şey launcher değiştirmek zaten :)
  • quote:

quote:

quote:

doğrudur vallahi yandex shell kurup öyle kullanıyorum en azından daha tatminkar diğer launcherlara göre yapabilidğimiz tek şey launcher değiştirmek zaten :)

Biz Türkler yabancılar kadar keşfetmeye meraklı değiliz. Bir telefon alıp kullanıyoruz, rom felan bize göre boş işler Baktığımda inTouch ile ilgili sadece root ve rom nasıl atılır yazmışlar onlarıda yazalı çok olmamış bir kaç hafta. Biz aylar öncesinden root un nasıl yapıldığını konumuzda anlatmıştık. Zaten bir çoğuda bizimkiyle aynı kopyala yapıştır yapmış. Sadece bazıları kendi yazmış onun da temeli bizim anlattığımıza dayalı zaten. Yabancı forumlar deseniz aynı romları farklı linklerden paylaşmışlar başka iş yok. Yani inTouch için yeni bir şey yok şu an.

• inTouch2 4.2.2 JB reset problemi olmasa canavar gibi çalışıyor bluetooth ve resetleme sıkıntılı

• quote:

inTouch2 4.2.2 JB reset problemi olmasa canavar gibi çalışıyor bluetooth ve resetleme sıkıntılı

Yorumunuzu ana mesajda romun altına koyarım akşama. Resimide.

• intoıuch2 orjinal rom cwm modda kurulmuyo nasıl yükleriz eski orjinal romu fikri olan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biz Türkler yabancılar kadar keşfetmeye meraklı değiliz. Bir telefon alıp kullanıyoruz, rom felan bize göre boş işler Baktığımda inTouch ile ilgili sadece root ve rom nasıl atılır yazmışlar onlarıda yazalı çok olmamış bir kaç hafta. Biz aylar öncesinden root un nasıl yapıldığını konumuzda anlatmıştık. Zaten bir çoğuda bizimkiyle aynı kopyala yapıştır yapmış. Sadece bazıları kendi yazmış onun da temeli bizim anlattığımıza dayalı zaten. Yabancı forumlar deseniz aynı romları farklı linklerden paylaşmışlar başka iş yok. Yani inTouch için yeni bir şey yok şu an.

haklısın dostum anlasam root rom dalgasından okudum sık sık gerçi ama pek giresim gelmiyor olaya yoksa fazla mı korkak davranıyorum anlamadım ama öyle yapan biri çıkarsa karşıma anlayan telefoncu falan aynı şehirden vs düşünmüyor değilim hafıza canımı sıkmaya başladı :)

• quote:

intoıuch2 orjinal rom cwm modda kurulmuyo nasıl yükleriz eski orjinal romu fikri olan var mı ?

Aynen nasıl custom rom kuracağız?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.