Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LittleMonster

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Dostum rom atmayı bilmiyorsan kalkışma bu işe ki rom da atma bence. Bende bilmyorum roma tmayı sadece rootlama yı az cok biliyorum. Bişe bulursam sana söylerim

Rom demiyorum root . Nasıl yapıcam daha acıkalyıcı yok mu

Pardon yanlış anlamışım, dostum Root işini anlamadm yapan yapıyor vallahi siz neden yapamıyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum rom atmayı bilmiyorsan kalkışma bu işe ki rom da atma bence. Bende bilmyorum roma tmayı sadece rootlama yı az cok biliyorum. Bişe bulursam sana söylerim

Rom demiyorum root . Nasıl yapıcam daha acıkalyıcı yok mu

Pardon yanlış anlamışım, dostum Root işini anlamadm yapan yapıyor vallahi siz neden yapamıyorsunuz?

Sd cartta derken yani . Telefon cıkarıp pcye sadece cartı baglayıp atıp telefonamı takıcam . Dosyaları tam olarak nereye atıcam onu anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sencalar

Cihazı Avea kampanyasından aldım.
    Aynı gün problemli olduğunu farkettik.

Bir arama yaptığımız anda ekran kararıyor, karşı taraf çağrıyı bitirmezse, çağrıyı bitirme imkanımız yok.
    Çünkü hiçbirşey görünmüyor. Yasal uyarı olarak gelen: ......... İM numaralı cihaz kayıt dışıdır, cihaz bir hafta içinde kapatılacaktır. şeklindeki mesaj da cabası.

Telpa ya yolladık. 1 haftada Telpa nın sistemine girdi.
    Cihazın yenilenmesini istedim. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Bu arada bedava internet havaya gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım: sözleşmeyi durdurun, cihaz gelince devam edersiniz dedim.
    Olmaz öyle şey dediler. Sizin verdiğiniz bedavaya edeyim dedim.

Bir ara sözleşmeyi de ekleyeyim buraya, herkes neye imza atacağını bilsin.

Mesela 3 ay bedava internet için:
    3 ay sonunda sms atıp iptal etmezsen; her ay 9 TL almaya devam edecek Avea. Tabi 1 GB internet hizmetide vermeye devam edecek.

İnternette birsürü alan kişi var bir sizde mi çıktı bu olay? Tuhafmış

Ben başıma gelen olayı anlattım.
    Cihaz halen Telpa da. Sorgulama ekranından baktığım zaman; "teknik ekibe aktarıldı, tamir devam ediyor" ifadesini görmekteyim.
    Tamir değil değişim talep ettim ama ekrandan tamir görünüyor.
    Bakalım uzun bir mücadele beni bekliyor. İnşaallah değişim ile gelir de sıkıntılarımın bir kısmını unutmama neden olur. :)

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencalar -- 12 Ocak 2013; 10:35:56 >

• quote:

quote:

quote:

Cihazı Avea kampanyasından aldım.
    Aynı gün problemli olduğunu farkettik.

Bir arama yaptığımız anda ekran kararıyor, karşı taraf çağrıyı bitirmezse, çağrıyı bitirme imkanımız yok.
    Çünkü hiçbirşey görünmüyor. Yasal uyarı olarak gelen: ......... İM numaralı cihaz kayıt dışıdır, cihaz bir hafta içinde kapatılacaktır. şeklindeki mesaj da cabası.

Telpa ya yolladık. 1 haftada Telpa nın sistemine girdi.
    Cihazın yenilenmesini istedim. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Bu arada bedava internet havaya gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım: sözleşmeyi durdurun, cihaz gelince devam edersiniz dedim.
    Olmaz öyle şey dediler. Sizin verdiğiniz bedavaya edeyim dedim.

Bir ara sözleşmeyi de ekleyeyim buraya, herkes neye imza atacağını bilsin.

Mesela 3 ay bedava internet için:
    3 ay sonunda sms atıp iptal etmezsen; her ay 9 TL almaya devam edecek Avea. Tabi 1 GB internet hizmetide vermeye devam edecek.

İnternette birsürü alan kişi var bir sizde mi çıktı bu olay? Tuhafmış

Ben başıma gelen olayı anlattım.
    Cihaz halen Telpa da. Sorgulama ekranından baktığım zaman; "teknik ekibe aktarıldı, tamir devam ediyor" ifadesini görmekteyim.
    Tamir değil değişim talep ettim ama ekrandan tamir görünüyor.
    Bakalım uzun bir mücadele beni bekliyor. İnşaallah değişim ile gelir de sıkıntılarımın bir kısmını unutmama neden olur. :)

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

İyi bakalım kolay gelsin. En kısa zamanda geri döner telefonun.

• uzun bi aradan sonra slm. teli birçok rom ile test ettim ama öyle sorunsuz bi rom yok. 2.3.5 - 2.3.7 ve 4.1,2 hepsini denedim şuan tekrar stock rom ile devam ediyorum. çoğunda kamera veya şebeke hatası yaşadım.
  • Zaten bir özelliğinde çalışmadığı bi rom gelmez, gelmeyecekde bundan dolayı en iyisi orjinal rom.
  • Merhaba arkadaşlar. Sırf bu konuya yorum yapmak için kaydoldum. Çoğu siteye baktığımda telefonu kötülemişler açıkçası. Ama bu siteye baktığımda ise benim ihtiyaçlarımı karsılayacak olduğunu anladım. En yakın zamanda telefonu edinip düşüncelerimi yazacağım. Bi sorum var bu root işlemini yanlış yaparsam (ki sanıyorum bi çok kişi yapmışsa bende yapabilirim) telefona herhangi bi zarar verir mi?
  • Dostum ben burada açık yönerlinide kötü yönlerinide bi güzel koydum buraya. 600MHz kötü evet ama sadece internete girip facebookta dolaşmak için gayet ideal. Millet alıyor 800 MHz telefonları kendi telefonlarını iyilemek için bize satıyorlar oysa ki onlarda biliyor günlük kullanım için gayet ideal. Root işleminde bir sorun cıkarsa ne olur bilemiyorum onu volkan a sormak lazım
  • TELEFONUMUZUN HAFIZA KARTINA RAR DOSYASINDAN ÇIKAN, su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip, Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip ve update.zip DOSYALARINI KOPYALIYORUZ. ZİP’Lİ ŞEKLİNİ BOZMADAN KOPYALAYINIZ.

Bu tarafını yapamıyorum ss ile anlatabilri misinzzz ?
  • Telefonun rar dosyasından çıkan su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip, Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip ve update.zip telefonun hazıa kartına atıyorsun. ?
  • quote:

Telefonun rar dosyasından çıkan su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip, Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip ve update.zip telefonun hazıa kartına atıyorsun. ?

Tam olarak nereye atıcam. Sd cartı çıkarip pcye baglayip mi yoksa sd cartı çıkarip sadece sd cartı mi baglayacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Telefonun rar dosyasından çıkan su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip, Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip ve update.zip telefonun hazıa kartına atıyorsun. ?

Tam olarak nereye atıcam. Sd cartı çıkarip pcye baglayip mi yoksa sd cartı çıkarip sadece sd cartı mi baglayacam

Farkedmez sanırım neticede her türlü atmış oluyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Bende olmuyor işte failed veriyor .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Off nasıl yapıcam

• arkadaslar bizde adobe flash player çalışması imkansız mı yoksa bi yolu var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lauky

arkadaslar bizde adobe flash player çalışması imkansız mı yoksa bi yolu var mı acaba ?

İmkansız sanırsam da gerek yok artık HTML5 e geçti çoğu ünlü site.
  • Ekran resmi nasıl çekicez
  • quote:

Ekran resmi nasıl çekicez

https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.screen.pro1&hl=tr
  • quote:

quote:

Ekran resmi nasıl çekicez

https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.screen.pro1&hl=tr

Paralı !!!
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.