Şimdi Ara

avea internet hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea hat kullanıp,internet paketi olanlar internet hizlarinihttp://www.speedtest.net buradan test edip konuya yazabilirler mi? 2 gb paketim var ama gördüğüm maks. Hız 3.7 mbps, ayni konumdan arkadaşın vodafone hattından test yaptık ve tam 13 mbps çıktı aveanin neredeyse 4 katı hizda.üstelik ikiside h+ hızda çekiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde yaşadığınızla ilgilidir en iyi 3g, ordu da aveanın vodafone dan hızlı olduğunu gördüm ama ankarada turkcell in turbo su bile vodafone a kafa tutamaz mesela. Şu sonuç ankara kocatepe vodafone
     avea internet hızı

• Sahur vaktine bu mesajı düzenleyip eklerim, arkasından çok fazla mesaj gelirse yeni mesaj olarak da ekleyebilirim. Aveada internet paketim yok fakat sahur paketini aktif etmiştim o yüzden geceye artık. Vodafone paketim var deneme yaptım şimdi, tatmin edici değil ama yapacak pek birşey de yok, avea da bu civarlarda çıkıyordu diye hatırlıyorum. Bu arada ankara yenimahalledeyim, sözde başkentte oturuyoruz fakat ne ttnetin ne de mobil operatörlerin internet konusunda altyapısı yeterli değil.

Vodafone test sonucu

avea internet hızı

• @gokdemirkaan @TooRop. Ankara-subayevlerinde aldım bu hızları
  • Bende arkadaşın aldığı hızı aldım 3,76 komedi resmen sözde 3G çözümü Yok mudur?

• Aveadan da test yaptım, birbirine yakın olduğunu belirtmiştim. 1-2-4gb gibi paketlerle internet hizmeti olduğu sürece bu hız bile fazla fakat normalde yetersiz bence.

Avea test sonucu

avea internet hızı
  • TooRop. kullanıcısına yanıt
    20-30 lira ödeyip ne bekliyorsun ben onu tam anlamadım?

BTK pazar verilerine göre tüm avrupada mobil hizmet için en az parayı biz ödüyoruz, ne güzel ama ucuz etin yahnisi 12 Mbps oluyor işte (ki bunu da bulamayanlar var)

Link:http://www.tk.gov.tr/kutuphane_ve_veribankasi/pazar_verileri/ucaylik14_1.pdf

Bu da ülkelere göre mobil hizmete ortalama ne kadar para ödendiği:
     avea internet hızı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız internet
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 mbps bence gayet yeterli bir hız,, çok rahat 720p video açabilirsin.Yaklaşık saniyede yaklaşık 1.5 mb hız ile dosya indirirsin.Ama benim sorunum neden benim atta 3.76 mbps hız geliyor, telefonla alakalı bir sorunmu aceba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

12 mbps bence gayet yeterli bir hız,, çok rahat 720p video açabilirsin.Yaklaşık saniyede yaklaşık 1.5 mb hız ile dosya indirirsin.Ama benim sorunum neden benim atta 3.76 mbps hız geliyor, telefonla alakalı bir sorunmu aceba

O hızla 1080p bile izlersin. Bence sizin hızınızda yeterli bir hız. 10 mbps 50 mbps hız almanın 1-2 gb kota ile bir anlamı yok zaten. Hemen bitiyor. Mobilde video izlemiyorsanız 3 mbps hız gayet iyi bir hız. Tabi gönül isterdi ki kotalarda artsa, ve bu hızların bir anlamı olsa. Son olarak müşteri hizmetlerini arayın şikayetinizi bildirin.

• Bende de 2GB var sınırsız olandan. Aldığım en düşük hız (2GB bitmeden) 5Mbit. Balıkesir/Merkez.
  • 20-30 lira demişsiniz iyi güzel de 30 lira ödüyorum fakat kullanım sınırı var 2gb, neye yarayacak benim o şekilde? Sadece telefon üzerinde kullanmak zorunda mıyım ben bu interneti? 3G modemler var biliyorsunuzdur, o şekilde bilgisayarımda kullanmak istesem yine aynı şey olacak. Ayrıca hız konusuna gelirsek de benden birkaç mesaj önce ekran görüntüsünü koyan arkadaş 30mbit hız alıyor farkettiyseniz. Benim gördüğüm hızın 3 katına yakın yani. Sorunuza cevap olarak ben de 30mbit hız bekliyorum başka yerde 30mbit hız alabilen birisini gördükten sonra, herkes aynı ücreti ödemiyor mu bu hizmet(3g) için? Ben dağın başında oturmuyorum ki çekim problemi olsun da sıkıntı yaşayım, ülkenin başkenti burası ve beklentim de şuanda olanın üstünde o yüzden. Başka ülkeleri araya koymadan önce bir bakın bakalım kendi ülkenizde herkes eşit şekilde faydalanabiliyor mu bu hizmetten. En basit örneği de konuyu açan arkadaş 4mbit üstüne çıkamıyormuş, ben de onun 3 katı hızda kullanıyorum yani. 12mbit iyi demişsiniz hadi ödediğimiz ücret karşılığında, o arkadaş ne yapacak peki? 4mbit hız için de 30tl ödemek normal mi diğer ülkelerle karşılaştırınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 17 Temmuz 2014; 19:17:21 >

• arkadaşlar bugün avea müşteri temsilcisi ile görüştüm, sorun telefonunuz ile alakalı olabilir, internet ayarlarından kısıtlanmış olabilir dedi.Telefonun modelini sordu yurtışından almıştım türkiyede yok bu model dedim, o halde internet bağlantı ayarlarınızı kontrol edin büyük ihtimal oradan kaynaklanıyordur dedi.benim dışımda hızı yavaş olanlar deneyebilir
  • Avrupa'ya gore dahaz az oduyormusuz. Btk, bir de o ulkelerin kisi basina dusen yillik gelirini bizimkiyle oranlasaydi. Yanina da bizimkilerin aldigi %43 vergiyi kiyaslasaydi.

• bende ordu merkez yeni mah. de oturuyorum vodafone 3g 2 mb yi geçmiyor edge ise sıfır . aveaya geçmeyi düşünüyorum orduda hızlı demişsiniz nerede kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

bende ordu merkez yeni mah. de oturuyorum vodafone 3g 2 mb yi geçmiyor edge ise sıfır . aveaya geçmeyi düşünüyorum orduda hızlı demişsiniz nerede kullanıyorsunuz ?

Şöyle bir mesajım vardı, avea'yı ise bizzat kullanmadım arkadaşımın telefonunda benden hızlı sonuç aldığını gözlemledim, bir anlık bir gözlem yani, keşke elimde speedtest sonucu falan olsa da karşılaştırsan tabi :)
     avea internet hızı

• Sonuclar tamamen aynı bende otogara yakınım zaten upload daha yüksek çıkıyor vodafone baz i cok yogun gece 3-4 gibi hız dw 10 up 4mb ye kadar çıkabiliyor ama gündüz edge hic bağlanmıyor ve bu şarj için 3G kapatan iphone kullanıcıları icin felaket

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Sonuclar tamamen aynı bende otogara yakınım zaten upload daha yüksek çıkıyor vodafone baz i cok yogun gece 3-4 gibi hız dw 10 up 4mb ye kadar çıkabiliyor ama gündüz edge hic bağlanmıyor ve bu şarj için 3G kapatan iphone kullanıcıları icin felaket

Uzun süreli telefon konuşmasından sonra otomatik olarak edge geliyordu orduda, kendimi bi an 56k bakkaldan aldığımız çevirmeli ixir internet zamanlarında hissetmişliğim oldu

Çevrenizde avea kullanan arkadaşınızı alın yanınıza speed test yapın, benimki bi anlık gözlem, net birşey söyleyemem ama vodafone ankara derseniz 20 mbit'in altına pek düşmez derim 3gb lık hız testi yapmışlığım var ankaranın muhtelif yerlerinde

Haziran ayı kullanım detayı
     avea internet hızı

• Avea woops 2gb(sınırsız) kullanıyorum.. Şuan büyükşehirde felan değilim köyden bağlanıyorum aldığım hızdan çok da memnunum telefondan ne bekliyorsunuz ki zaten bilgisayardaki netim 8mbps

avea internet hızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.