Şimdi Ara

AveA hy1000dk 3000sms 1gb 19 tl (yanıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
9
Favori
14.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avedan heryöne 1000dk 3000sms 1gb net 19 tl kaçırmayın. vodafonun attıgı kazıkdan avea ya kacın bence. kampanya 31 marta kadar geçerli. numara tasıma ve yeni hat alma yada numarasını son 30 gün içinde tasıyanlar yararlanabiliyor. kampanya dahilinde ki avea bayisinden sifre alarak katılım yapabiliyorsunuz.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/FaturasizHerseyDahilKampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyluky -- 14 Mart 2015; 6:44:28 >

• İnternet azmış ya. Acaba 1 gb ek internet paketi alabilir myz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir kampanya da her avea bayisinde var mıdır acaba? ben şahsen geçebilirim...
  • ben yeni geçdim avea ya bu aksam sifre kartı alıp buna gececeğim 2 hafta oldu geceli :D iyi ki 30 gün dolmadan cıkdı :D vodafondan sonra bu iyi geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyluky

ben yeni geçdim avea ya bu aksam sifre kartı alıp buna gececeğim 2 hafta oldu geceli :D iyi ki 30 gün dolmadan cıkdı :D vodafondan sonra bu iyi geldi :D

30 gün şartı nedir? aveadan taşıyalı 30 günden az mı olmalı, 30 günü geçmiş mi olmalı? pttcell'de avea mı sayılıyor bu arada?
  • Iyıymış, vodafonda ıyı kaldı yedek hat, aveaya geçme vaktı.
  • fiyat cok cilgin... avealiyim ve taahhutum var yoksa dusunebilirdim..
  • HY1000 süpermiş ya laaa...17lik kampanyada kombo olayıyla 700dk yapılabiliniyordu bundada acaba kombo olayı olabilirmi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazed -- 10 Mart 2015; 17:14:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone attığı kazıktan sonra geçmek koysa da yapacak birşey yok.

Edit: Vazgeçtim
    Avea ücretlendirmede değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 10 Mart 2015; 17:16:00 >
  • Ücretlendirme periyodunu göremedim. 18tl ye Vodafone'dayım geçmeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Ücretlendirme periyodunu göremedim. 18tl ye Vodafone'dayım geçmeyeceğim

AMA SİZİNKİ 500 DAKIKA? DEGILMİ
  • paradoks79 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, 500dk 1000sms 1gb net yetiyor bana

• Mevcut avea faturalı kamu hattı kullanan yararlanabilir mi?
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    Vodafone kazığından sonra süper

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlanamaz yeni kontörlü al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi serefsiz bunlarin neden yeni gecen aboneye biz napalim bende turkcelle geceyim.

top gibi sektiriyorlar bizi 5 6 tane daha gsm sirketi olsa k3ske.

• Daha yakın zamanda her yöne 500 dk, 1000 sms ve 1 gb internet 17 TL kampanyasına dahil olmuştum ama 30 günü geçtiği için buna katılamıyorum
  • Arkadaşlar ptt 14 lük tarife eski uyesiyim. Yani internet sınırsız ama 250 mb sonrası felaket tabi. Bana şu an en iyi tarife ve operatör hangisi olur? Bu kampanya olmaz zaten.

• Ben mevcut aboneyim. Sözleşmem yakında bitiyor. 21 TL ödüyorum 500 Dk, 1000 Sms , 2GB internete. SMS hiç kullanmıyorum vermese bile olur.
  •  AveA hy1000dk 3000sms 1gb 19 tl (yanıyor)
     AveA hy1000dk 3000sms 1gb 19 tl (yanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Mart 2015; 1:42:53 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.