Şimdi Ara

Avea HerYöne Kamu Ekstra yada HerYöne Kamu Kullanan Varmı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

avea heryöne kamu extra kullanan bir arkadaşım var.

@netanket ve @bf, referans istediğiniz numaraları bildirin bana.

Teşekkürler Fusem, bir referans bulup yakınımı geçirmiştim kamu ekstra tarifesine.Şu an kendime lazım değil zira Eski Açık tarifesindeki diğer yöne verilen 750 dakika bile yetmiyor,kamu ekstradaki 400 de yetmez sanırım :))

Geçebilen geçsin diyorum herzaman,heryöne 300 dakika verenler 29 TL alırken, avea yönüne 1600 + diğer yönlere 400 dakika= Toplamda 2000 dakika 29 TL ye ,yeme de yanında yat mantığında bana göre,kaçırılmaması lazım zaten ayda 30 TL ve üstü masrafla konuşanlar için.

Şu an piyasada daha iyisini bulamadım.Eski Açık işime yaramasaydı ve daha az dakikalar bana yetseydi tercihim kesinlikle Kamu Ekstra olurdu.

BU arada arkadaş şansını neden kaybetti,yani @bf şansını neden kaybetti, bf zaten referans buldum demiyormuydu?
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• gönül isterdi ki eski açığa bende geçeyim fakat kamu ekstra işimi gördüğü için bu tarifedeyim. Takımımızı GS Bonus + ile desteklemeye devam edeceğim

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • arkadaşlar mrb ben vodafone abonesiyim bu tarifeye geçmek istiyorum fakat referans sorunum var benim annem bir arkadaşının adına kayıtlı hattı kullanıyor meb tarifisinden yani kamulu onu nasıl referans gösterebilrim annemin numarasını vermem yeterlimi yoksa hat sahibinin kamu kimliğimi gerekli... bide tahattütle referansa gerek yok demişsiniz bir şey soracam ben numaramı aveaya taşıyıp bu tahattütle referanssız tarifeye geçebilirmiyim.. Cevaplarınızı bekliyorum.. Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: replyme

arkadaşlar mrb ben vodafone abonesiyim bu tarifeye geçmek istiyorum fakat referans sorunum var benim annem bir arkadaşının adına kayıtlı hattı kullanıyor meb tarifisinden yani kamulu onu nasıl referans gösterebilrim annemin numarasını vermem yeterlimi yoksa hat sahibinin kamu kimliğimi gerekli... bide tahattütle referansa gerek yok demişsiniz bir şey soracam ben numaramı aveaya taşıyıp bu tahattütle referanssız tarifeye geçebilirmiyim.. Cevaplarınızı bekliyorum.. Teşekkürler...

Şu an burda bahsettiğimiz tarife Heryöne Kamu Ekstra tarifesi,sen kamu ekstra tarifesine geçerken Referans kullanmak istiyorsan Referans olacak kişinin de bizzat Kamu Ekstra kullanması lazım,diyelimki referans olarak belirteceğin kişi Heryöne Kamu kullanıyorsa sen kamu ekstra tarifesine değil Heryöne Kamu tarifesine geçebilirsin.Hangi tarifeyi istiyorsan referansında o tarife de olmalı.

Referans sistemi ve taktiği bu başlıktaki ilk mesajda yazıyor,okuman yararlı olur.Referans olacak kişiye mesaj gider ve o mesajı onaylar,bunun detayları ilk mesajımda yazıyor sayfadaki.

Teahhütle kamu ekstra tarifesine geçmek gibi bir uygulama yok,bunu bazı arkadaşlar burda yazdı ama öyle bir durum yok,o bir istisnadır,sadece onun başına gelmiştir.

Teahhüt verirsen referans olmadan kamu ekstra tarifesi kullanılır diye bir durum yok.

Ya kamu kimliğin yada kamu emekli kimliğin olacak yada bu tarifeyi kullanan bir kamu kimliği olan kişiyi referans göstereceksin.
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• Referans olacak kişinin kimliğine ve imzasına ihtiyaç yok bu arada,bunu da belirtelim.Referans olacak kişinin telefon numarası lazım sadece,ona mesaj gidecek ve o mesajı onaylayacak.
  • Zamlamışlar. 2 Haziran 2010'dan önce yeni hat alarak ya da numara taşıma ile bu tarifeye gelmiş olan mevcut abonelerimizin aylık ücreti KDV, ÖİV dahil 29 TL olarak uygulanmaya devam edecektir.

Aylık ücret Numara Taşıma veya yeni hat alımında 34 TL*
    Tarife değişikliğinde 39 TL

Avea hatları ile görüşme süresi 1.600 dk

Ev/iş** ve diğer GSM hatları ile görüşme süresi 400 dk

Ücretsiz süreler bittikten sonra 29 Kr / dk

SMS 28 Kr / SMS
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_kamu_ekstra.shtml?pagemenu=personell.heryoneekstra

• avea herşeyden kar yapmayı kafasına koymuş anlaşılan ona zam buna zam, zamanında mnt çıksın diye cok istemişlerdi şimdi kendilerine gelen aboneleri tutucaklarına kaçırtıyorlar, bazı tarifelerde hediye dk lar sorgulanamıyor, paket dk sorgulamarı ücretli yapılıyor (99 krş). adam zaten senin premium kullanıcın olmuş 70-80 lira ödüyor sen hala bi kaç kere dakika sorgulatayım da biraz daha kazanayım diyorsun, bu stratejiyi anlamak mümkün değil

Orijinalden alıntı: dhmember

avea herşeyden kar yapmayı kafasına koymuş anlaşılan ona zam buna zam, zamanında mnt çıksın diye cok istemişlerdi şimdi kendilerine gelen aboneleri tutucaklarına kaçırtıyorlar, bazı tarifelerde hediye dk lar sorgulanamıyor, paket dk sorgulamarı ücretli yapılıyor (99 krş). adam zaten senin premium kullanıcın olmuş 70-80 lira ödüyor sen hala bi kaç kere dakika sorgulatayım da biraz daha kazanayım diyorsun, bu stratejiyi anlamak mümkün değil

Zam sadece avea nın sorunu değil,yakın zamanda forumda turkcell zam yaptı eleştirileri forumu işgal edecek,izlemeye devam edin.

Ayrıca online işlemlerden kalan dakilaları öğrenmek Free dostum.Ha mesajla öğrenmek ücretli ki bu kötü ama diğer operatörlerin benzeri tarifeleri ile karşılaştrdığında fark nerdense 20 TL

99 kuruş için 20 tl kazançtan vazgeçecek değiliz.

• türkçe kelimeler kullanalım

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Zam sadece avea nın sorunu değil,yakın zamanda forumda turkcell zam yaptı eleştirileri forumu işgal edecek,izlemeye devam edin.

Ayrıca online işlemlerden kalan dakilaları öğrenmek Free dostum.Ha mesajla öğrenmek ücretli ki bu kötü ama diğer operatörlerin benzeri tarifeleri ile karşılaştrdığında fark nerdense 20 TL

99 kuruş için 20 tl kazançtan vazgeçecek değiliz.

Ben de diyorum ki bu tip uygulamalar pazarda hakim konumda olan operatöre yarıyor,
    zamanında avea kullandım harika bir alternatifti çevremdeki herkes akın akın mobilöğrenciye geciyordu 10dk 1 kontörden konusuyorduk ve bu şekilde devam etmesi için aylık 150 kontör yukluyorduk ve bu konuşmalar sebeke içi oldugu için avea ya fazla bir maliyet getirmiyordu üstüne patlıcandan 180 dk da veriyordu ve hatta o zaman turkcellin sebeke ici biz bizede 10 kontördü avea 3 kontöre aratıyordu sonra tcell 4 kontöre düşürdü sebeke içini biz turkcelllilere derdik ki sizden daha ucuza arıyoruz tcelli
    avea da telin cekip de ulaşılamamasını da cok sorun etmiyorduk çünkü arayanıbil ücretsizdi anında mesaj geliyordu
    sonra nolduysa birden değişimler başladı 10dk 2 kontör oldu patlıcan 180 dk bitti arayanıbil ücretlendi
    bu ve buna benzer şeyler olmasaydı biz şimdi belki yine aveadaydık ve 30 lira yukluyor olucaktık kaybeden avea oldu

• Kamu Ekstra tarifesine zam geldimi,başka operatörden gelenlere 29 TL devam ediyormu?Bilen varmı?

Orijinalden alıntı: Kalbi Boş Bir Bayan

Kamu Ekstra tarifesine zam geldimi,başka operatörden gelenlere 29 TL devam ediyormu?Bilen varmı?

34 tl olmuş

Öncelikle şuan 2 yıldır kullandığım numaramın olmasını istiyorum..
    Hattım avea,önce trcell yada vodafone'a taşısam 1-2 gün kalsa öyle sonra bi' referans bulup avea bayii ' ne gitsem her yöne kamu extra tarifesine geçebilir miyim? Aylık 29 tl ödeyip 1600 dk avea-400 dk her yöne özelliğini kullanmak kaydıyla ?

Bi' de referans arıyorum şuan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bildirsin..Ücret isterse de ayarlarız bi' şeyler..

Orijinalden alıntı: ~PainKiller

Şimdi ben de bu tarifeye geçmek istiyorum ama şöyle yapsam olur mu?

Hattım avea,önce trcell yada vodafone'a taşısam 1-2 gün kalsa öyle sonra bi' referans bulup avea bayii ' ne gitsem her yöne kamu extra tarifesine geçebilir miyim? Aylık 29 tl ödeyip 1600 dk avea-400 dk her yöne özelliğini kullanmak kaydıyla ?

Bi' de referans arıyorum şuan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bildirsin..Ücret isterse de ayarlarız bi' şeyler..

artık 35 lira oldu haberin olsun. evet olur bende avea dan tcell sonra tekrar avea geçtim.

Orijinalden alıntı: ~PainKiller

Şimdi ben de bu tarifeye geçmek istiyorum ama şöyle yapsam olur mu?

Önceki mesajlarda sanırım 2 arkadaş referans olabilirim yazmıştı.Bir de mesajlarından kamulu olup bu hattı kullandığını düşündüğün üyelere PM de atabilirsin.

• Tekrar yazayım da bu konuyu görmeyenler için referans arıyorum olacaklar pm lütfen :)

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orijinalden alıntı: bf

quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

quote:

Orijinalden alıntı: bf

quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Bugun yaptıgım Avea müşteri hizmetleri görüşmesinde beni 1 yıl taahhüd'lü 29 YTL'den Kamu ekstra tarifesine geçireceklerini söylediler.Ama taahhüd istemediğimden ötürü kabul etmedim ve hemen bugün hattımı turkcell'e taşıdım.En yakın zamanda açılır da avea dönerim ve Kamu ekstra tarifesine geçmiş olurum
    Eğer kamu tarifeniz varsa biraz da ağzınız laf yapıyorsa çok kolay bi şekilde geçersiniz.Benim hattım kntrlu olduğu halde beni geçireceklerdi..

kamu kimliğin yada referansın varmıydı onlarla birlikte mi 29 tl yaptılar yoksa elde hiç bişey yokken 1 sene tahhüt verip o şekildemi geçirdiler

elde hiç bir şey yokken 1 sene taahhüt verdiler ama kabul etmedim.

1 sene bana uyar aslında mantiken diğer operatörlerin tarifelerine baktığında fiyat olarak en avantajlısı diye biliriz.1 sene içinde fiyatta ne gibi bi değişiklik yapar oda bilinmez ama pek bir uçurum olacağını düşünmüyorum.

Sen neler dedin adamlara birazcık tüyo versende bizde ona göre saldırsak :D şu duruma bakarsak referans bulamayacağız.

taahhüt akıl işi değil, uzak durun derim, yarın ne olacağını bilemezsiniz aveada

Başka başlıklarda tehhütten korkan arkadaşların mesajlarına cevap olarak yazmıştım bir nebze,burda da yazayım:Teahhüt yada kontratlar bir risktir ama:

RİSKE GİREN MEVLASINI DA BULABİLİR BELASINI DA....

Eskiden beri bu sözü hep önemserim.

• mevlasını bulursa ne ala ama belasını bulursa gelip burda ağlamasın
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.