Şimdi Ara

Avea HerYöne Kamu Ekstra yada HerYöne Kamu Kullanan Varmı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• taahhüt akıl işi değil, uzak durun derim, yarın ne olacağını bilemezsiniz aveada

okadar da önemli değil 1 yıldan hesaplasan 360 lira para yapar en kötü şartlarda taahhütle girdiğinde olumsuz bir durum olupda çıkmak istediğinde senden bu parayı alıcaklar oda okadar büyük bir rakam değil bence düşünülebilir

bir önceki arkadaş azcık tüyo verirse bu gece aveayı arayıp şansımı denemeyi düşünüyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bf -- 25 Mayıs 2010; 20:45:54 >

okadar da önemli değil 1 yıldan hesaplasan 360 lira para yapar en kötü şartlarda taahhütle girdiğinde olumsuz bir durum olupda çıkmak istediğinde senden bu parayı alıcaklar oda okadar büyük bir rakam değil bence düşünülebilir

bir önceki arkadaş azcık tüyo verirse bu gece aveayı arayıp şansımı denemeyi düşünüyorum bende

bu şekilde düşünüyorsanız bişey diyemem tabi.

taahhüt akıl işi değil, uzak durun derim, yarın ne olacağını bilemezsiniz aveada

arkadaşım normal bi şekilde aradım tüyosu yok bu işin sadece kendi sorunumu açık açık söyledim..
    bu tarifeyi kullanmak istiyorum elinizden ne geliyosa yapın gibi cümleler kur, olmadı beni yöneticinize bağlarsanız onla konuşmak isterim de.. ben demedim ama sana fikir üretiyorum bak.en azından taahhütlüde kabul edeceğini söyle..

• Orijinalden alıntı: snsnc

Orijinalden alıntı: bf

taahhüt akıl işi değil, uzak durun derim, yarın ne olacağını bilemezsiniz aveada

arkadaşım normal bi şekilde aradım tüyosu yok bu işin sadece kendi sorunumu açık açık söyledim..
    bu tarifeyi kullanmak istiyorum elinizden ne geliyosa yapın gibi cümleler kur, olmadı beni yöneticinize bağlarsanız onla konuşmak isterim de.. ben demedim ama sana fikir üretiyorum bak.en azından taahhütlüde kabul edeceğini söyle..

tamam dostum sağol muhtemelen yarın işlerden fırsat bulabilirsem arıyıp şansımı denicem inş insaflı biri denk gelir

eğer bu şekilde kabul ettirirsek kimseye referans olamıyoruz dimi

• ne yaptın kabul ettiler mi ?
  • aradım konuştum referans sistemi ile ister başka bir operatörden geç ister aveadan 39 lira paket fiyatı 29 lira olması için ya başka operatörden gelmen gerekli yada yeni bir avea hat alman gerekli fakat bunda da 29 liralık indirimli tarifeden faydalanmak için kendinin kamu çalışamı olması gerekmekte olduklarını söylediler bunu söyledikden sonrada yıllık tahhüüt muhabbetine falan girmeye gerek kalmadı yani.

Çağrı merkezi doğrumu aktardı bilmiyorum ama adamın dedikleri bu şekildeydi bende referans bulursam en kötü turkcelle geçer 1 gün kalır tekrar avea ya dönerim demiştim ama o şekilde de 39 lira ya olabilceğini söylediler

aradım konuştum referans sistemi ile ister başka bir operatörden geç ister aveadan 39 lira paket fiyatı 29 lira olması için ya başka operatörden gelmen gerekli yada yeni bir avea hat alman gerekli fakat bunda da 29 liralık indirimli tarifeden faydalanmak için kendinin kamu çalışamı olması gerekmekte olduklarını söylediler bunu söyledikden sonrada yıllık tahhüüt muhabbetine falan girmeye gerek kalmadı yani.

Çağrı merkezi doğrumu aktardı bilmiyorum ama adamın dedikleri bu şekildeydi bende referans bulursam en kötü turkcelle geçer 1 gün kalır tekrar avea ya dönerim demiştim ama o şekilde de 39 lira ya olabilceğini söylediler

Tekrar ve net olarak yazıyorum,son 12 ay içinde başka yönden gelerek avea faturalı hatlarına numaranızı taşıyarak herhangi bir kampanyadan yararlanmadıysanız,şu an aveayı kullansanız bile,başka operatöre gidip geri gelerek ve referans bularak yada kamu kimliği fotokopiniz varsa 29 TL indirimli fiyattan yararlanırsınız.Aksini söyleyen müşteri hizmetleri şu gün itibariyle yanlış söylüyordur.Yarın kurallar dğeişmezse bu budur,gerisi yanlıştır.

Şu an vaktim yok size,sadece bıu konuda değl başka konularda da, bazı tüyolar yazacağım.
    Hiç bir yere gitmeden olduğunuz yerde 29 TL indirimli konuşma hakkını elde etme taktikleri var,belki tutmaz ama şansınız fazla.

Bunu kısaca anlatıp geçemem uzun sürecek bir yazı ve şu an doluyum,zamanım az,kusura bakmayınız.

Birçok ihtimali ve taktiği detaylı anlatacağım,iyi geceler.
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• hocam sende bu tarifeyimi kullanıyorsun şuanda

bir tane referans buldum artık turkcelle geçip bi gün durup tekrar aveaya gelip kampanyaya gireceğim başka yolu kalmadı biraz zahmetli ama yapıcakda başka yol yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bf -- 27 Mayıs 2010; 7:54:54 >
  • Bi konuda şikayetlerim olmustu çözülmesi uzun sürdü 2 gün önce yetkili bir şahıs beni aradı tek tek hepsini dinledi, ayrıca belirtmek istediğiniz görüş öneri şikayet varmı deyince bende kaç yıldır avea kullanıyorum her yöne tarifeniz bana 39 lira yeni aboneye 29 lira dedim 12 aylık taahhüdüm olmasa hattımı kapatırdım dedim, size geri dönüş yapılacak dedi ve sonraki gün sabah beni 2 farklı hattımdan 3 defa aradılar teelfona cevap veremedim :) netanket.net 'in belirrtiği olay bu heralde, biraz dayatırsanız normal abone olarak 29 tl ye kullanma sansınız var.

Orijinalden alıntı: maxim

Bi konuda şikayetlerim olmustu çözülmesi uzun sürdü 2 gün önce yetkili bir şahıs beni aradı tek tek hepsini dinledi, ayrıca belirtmek istediğiniz görüş öneri şikayet varmı deyince bende kaç yıldır avea kullanıyorum her yöne tarifeniz bana 39 lira yeni aboneye 29 lira dedim 12 aylık taahhüdüm olmasa hattımı kapatırdım dedim, size geri dönüş yapılacak dedi ve sonraki gün sabah beni 2 farklı hattımdan 3 defa aradılar teelfona cevap veremedim :) netanket.net 'in belirrtiği olay bu heralde, biraz dayatırsanız normal abone olarak 29 tl ye kullanma sansınız var.

walla pek zorlamadım ama bugün turkcelle geçtim açıldığı gün geri aveaya dönüp kamu ya geçicem

Orijinalden alıntı: snsnc

bende turkcell'e geçtim bugun hattım da açıldı.. yarında hemen avea dönüp kamu ekstra tarifeyle açtırmış olucam..

bende aynısını yapıcam bu şekilde olunca biz başkasına referans olamıyoruz dimi
  • Kamu ekstra tarifesine geçemeyenler yada geçebilmesi çok zor olanlar mucizeler bağlı olanlar yeni çıkan 19'luk tarifeyi diğer adıyla ÇILGIN TARİFE yi bir incelesinler dostlar.Eğer harcama dakikalarınız uyarsa belki alternatif çözüm olarak 19 TL tarifesi işe yarayabilir.

Bazı detayları var,onları da araştırın,forumda o tarifeyle ilgili açılmış başlık var.
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • avea heryöne kamu extra kullanan bir arkadaşım var.

@netanket ve @bf, referans istediğiniz numaraları bildirin bana.

pm gönderdim @fusem

detayları bayiden öğren, haberleşelim.

Orijinalden alıntı: snsnc

İstediğimiz zaman kntrlu hatta geçebiliyor muyuz bi bilginiz varmı bu konuda ?

geçersin. bağlı kalma şartı yok.

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

pm gönderdim @fusem

detayları bayiden öğren, haberleşelim.

şansını kaybettin...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.