Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Banka kampanyalari icin atilan sms basina 0532 752 3340 sekilinde atilirsa sms paketinden mi gidiyor yoksa extra ucrege mi tabi oluyor yardiminizi beklemekteyim aci.bazilari extra yansiyor artik demisler

bende avea var, sms paketinden düşüyor.

fakat son 3 aydır ne oldugunu anlayamadıgım bir sms ücretlendirmesi yapıyor
    banka ile alakasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Banka kampanyalari icin atilan sms basina 0532 752 3340 sekilinde atilirsa sms paketinden mi gidiyor yoksa extra ucrege mi tabi oluyor yardiminizi beklemekteyim aci.bazilari extra yansiyor artik demisler

bende avea var, sms paketinden düşüyor.

fakat son 3 aydır ne oldugunu anlayamadıgım bir sms ücretlendirmesi yapıyor
    banka ile alakasız.

Birkac aveeai daha yazdi pttcellilere sordum bizde bir sorun yok dedi ben simdi ne yapay bekleyeyim.mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea 500-1000sms arası bır paket lazım sadece bayram için nasıl yapacagım ..
  • Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    Bugün avea ya gectik 2 ksi vadofone den ordakilere sordum hala devsm ediyor dedi bana çok tutulmadigi icin dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Bugün avea ya gectik 2 ksi vadofone den ordakilere sordum hala devsm ediyor dedi bana çok tutulmadigi icin dedi.

bilgilendirme için teşekkürler ..

şuan ben tukcelldeyim önce avea woopsa geçip daha sonra mı bu kampanyaya katılabilirim?

ve neden tutulmasın ki? 2tl'ye 250dk fazla neyden kötü .d
  • sınırsız interneti olan en uygun kampanya bu. (500dk.5000sms.2gbAKK) 23+1,35 = 24,35tl
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/YeniYilKampanyasiYeniMusteri

ama internet 2gb yeter diyene eşsiz tarife daha çok dk veriyor. (1000dk.1000sm.2gb) 24,5+1,35=25,85tl
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/EssizTarife

• Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    Dezavantaji ana üye bulmak, ana üye varsa 2 tane üye daha bulmak ve bunlarin bu 3 lu zincir halkasini bozmamasi lazim. Yani biraz ugrastirici onun için galiba.

• arkadaslar avea yeni hat aldim woopsluyum kanka isteyen varsa pm

• Arkadaşlar woops ana üyeyim 2 kanka lazım , hemen numaralarını kayıt ettirebilirim . 2 kanka daha tamamlanınca paketlerini alabilirler . İstek için pm atabilirisiniz ( HY 750 dk HY 5bin sms HY 2 GB net ) 25 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Arkadaşlar woops ana üyeyim 2 kanka lazım , hemen numaralarını kayıt ettirebilirim . 2 kanka daha tamamlanınca paketlerini alabilirler . İstek için pm atabilirisiniz ( HY 750 dk HY 5bin sms HY 2 GB net ) 25 TL

hocam şimdi diyelim ben üye oldum, her ay mecburi mi 25tl yüklemem lazım? yoksa diyelim pakkettim bitiğinde 1 hafta yüklemeden kullansam sorun olmaz mı?
  • 3 ay boyunca 20tl üzeri yükle her ay her yöne 120dk kazan dedi 620dk+5000sms+2gb (1,35tl yok hat taşıdığın yıl boyunca ödemiyorsun ocakta taşıdım) 23tl ye kullanıyorum
  • 1 ay icinde TL yuklemek gerekior yoksa oaket iptal oluyo hocam , bu arada son bi kanka araniorrr

• 24 temmuzda basvuru yaptim ama gerizeka bayi 27 temmuzde sisteme girmis.

• ARKADAŞLAR! Bu yorumu okuyanlar bana acil cevap verir mi rica ediyorum.

Şimdi bu tarife üyelikle mi yoksa her ay mesaj mı atıyoruz? Çünkü tarife bittikten sonra tekrar yapamazsam kendi tarifemde kalmayı düşünüyorum.

Rica ediyorum biraz önemli benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

ARKADAŞLAR! Bu yorumu okuyanlar bana acil cevap verir mi rica ediyorum.

Şimdi bu tarife üyelikle mi yoksa her ay mesaj mı atıyoruz? Çünkü tarife bittikten sonra tekrar yapamazsam kendi tarifemde kalmayı düşünüyorum.

Her ay mesaj mi atilirmis dostum, pek vakıf degilim konuya ama pakete gecersin her ay ya ona gore faturalandirilirsin ya da tl yuklemen gerekir. Bana mantikli gelen bu. Tabi kesin bilen biri çıkacaktır , ben mesajına yardım amaçlı yazdım. Hayırlı Bayramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

ARKADAŞLAR! Bu yorumu okuyanlar bana acil cevap verir mi rica ediyorum.

Her ay mesaj mi atilirmis dostum, pek vakıf degilim konuya ama pakete gecersin her ay ya ona gore faturalandirilirsin ya da tl yuklemen gerekir. Bana mantikli gelen bu. Tabi kesin bilen biri çıkacaktır , ben mesajına yardım amaçlı yazdım. Hayırlı Bayramlar.

Yorum için teşekkürler bilgili birini bekliyorum.

• faturalı sınırsız internetlI tarife hala açık mı

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

faturalı sınırsız internetlI tarife hala açık mı

Simdi mh ile gorustum.
    Musteri alimina acik oldugunu belirtti.

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    geçiş yaparken fatura vs isteniyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

geçiş yaparken fatura vs isteniyor mu

benden istedi.
    doğalgaz fatırası yanımdaydı..
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.