Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 1 kanka lazim woops kanka icin hy 750 hy 5 bin 2 gb net icin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bir de woops için yaş tutmuyor hat açılınca uyan tc gönderiyoruz sanırım

• Avea faturalıdan geçmeye çalıştım full artı full 500 e geçtim ancak yeni yıl yazıp gönderdiğimde bu tarifeden faydalanamazsınız şeklinde mesaj geliyor acaba şartları vs. mi değişti. Woops vs. kayıt yaptım ancak full 2gb tarifesine geçtikten sonra kaydolabilirsiniz şeklinde uyarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 30 Temmuz 2014; 17:23:02 >
  • Arkadaşlar WOOPS resmi sitesinde zaten herşey ayrıntılı anlatılmış burada bir yanılgıya düşerek hatalı işlem yapmış oldum siz dikkat edin. full artı full 500 paketleri woops vs. indirimine kapanmış.. full 2gb indirimi olarak devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

teşekkürler bir de woops için yaş tutmuyor hat açılınca uyan tc gönderiyoruz sanırım

Daha once woops icin kullanilmamis 7 25 yas arasi birinin tcyi kullaniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Aveali olmasi gerekli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Aveali olmasi gerekli mi

Herhangi bir kişinin, 7-25 yaş arası ve daha önceden woops için bu tcyi sms olarak aveaya gömdermemiş olmanız lazım.
    avealı olsun veya olmasın farketmez. Hattın sahibi 25yaş üzeriyse, tcsini bir tanıdıgınınkini gönderebilir. Tanımasada olur.
    Soyisim vs tutma şartı yok. git komsunun cocugunun tcsini rica et vs.

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Hocam buldun mu?

• Yok hocam bulamadim

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Bir kişikkanka olabilirim

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Aynı hataya bende kapıldım, üstelik komşumuzundu çok utandım telaşlandım müşteri hizmetlerini aradım apar topar düzelttiler. Aman dikkat başkası yanmasın, yanarsa da hemen müşteri hizmetlerini arayıp hata yaptık diyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Aynı hataya bende kapıldım, üstelik komşumuzundu çok utandım telaşlandım müşteri hizmetlerini aradım apar topar düzelttiler. Aman dikkat başkası yanmasın, yanarsa da hemen müşteri hizmetlerini arayıp hata yaptık diyin.

Dostum bilgilendirme için teşekkür ederim müşteri hizmetlerinden full artı full 500 tarifesini değiştiremesemde 19 TL lik woops indirimi aldım şimdi taahhüt vermeden önümüzdeki ay 2 gb lik tarifeye tarifeye geçeceğim.
  • eeeyyyyy avealı kardeşlerim

bayramda rezil olduk mu?
    olduk.
    durmak yok yolaaaa devaaammmm
  • Woopsla birlikte 1320 almak istiyirum cok mu kaziklanirim yahu. Fiyatta indirim yapsalar bari cihaz 850 tl ye dustu...

• Kazahell kullanıcısına yanıt
    Hemde ne rezil olmak.

Kuşadası'nda 3G'yi geçtim EDGE bile çalışmıyordu bayram tatili süresince, telefon arama yapmıyor, arama almıyordu. Şimdi zar zor 3G çalışıyor. Aradım kayıt bıraktım buraya teste geleceklermiş. Hayat avealılara işkence. Taahhüt dolsun vodafone'a gidiyorum, hatta bozup gidesim bile var da tutuyorum kendimi.
  • Dumanlami iletisim kuruyor mevcut avealilar..

• Avea faturalı ya geçiş için başvurdum hat 506li
    3ayönce Aveadan Vodafone a geçmiştim.
    galiba 30 lira cezası var dedi eleman. ilk faturaya eklenebilir dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 31 Temmuz 2014; 23:20:58 >
  • quote:

Avea faturalı ya geçiş için başvurdum hat 506li
    3ayönce Aveadan Vodafone a geçmiştim.
    galiba 30 lira cezası var dedi eleman. ilk faturaya eklenebilir dedi

aynen
    3 ayı 1 gun bile gecse o cezayı ödemessin.

24 temmuzda basvurusunu yaptıgım hat 1 ağustosta aveaya gececek.
    en az 3 en fazla 6 gün dedikleri yalan oldu. basvurdugum gun ile beraber 9uncu gün açılıyor hat.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    3 ayı geçmiş olmalı ama hayırlısı sürprize açık olmak lazım.

• Bugun acildi hattim. 19+5 tl indirim tanimlandi sanirim...

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.