Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet işkencesine dayanamayıp Turkcell e geçtim 59 tl 1000 dk 1000 SMS 4 gb internet. Son 2 aydır woopsa 55-60 tl ödüyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

İlk mesajdaki " Faturalı hat kullanan mevcut aboneler için kampanyaya dahil olmak için yapılması gerekenler; " yöntemi ile ben de woopsa geçiş yaptım. Umarım süpriz bir fatura ile karşılaşmam. Faturam dün kesilmişti. Şimdiki faturalandırma nasıl olacak acaba?

Son iki faturam 29,50 TL olarak geliyor. Bu normal midir?
  • bana da bu tarifede 30 lira geldi son fatura.
    acaba başka birisine böyle gelen var mı?
  • krep kullanıcısına yanıt
    malesef, bir tc kimlik numarası ile yalnızca bir kişi woops’a kayıt olabilir.
  • quote:

quote:

İlk mesajdaki " Faturalı hat kullanan mevcut aboneler için kampanyaya dahil olmak için yapılması gerekenler; " yöntemi ile ben de woopsa geçiş yaptım. Umarım süpriz bir fatura ile karşılaşmam. Faturam dün kesilmişti. Şimdiki faturalandırma nasıl olacak acaba?

Son iki faturam 29,50 TL olarak geliyor. Bu normal midir?

quote:

Orijinalden alıntı: lokks

bana da bu tarifede 30 lira geldi son fatura.
    acaba başka birisine böyle gelen var mı?

Fatura konusu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Genel bir durum mu bu?

• Beyler yeri bura değil ama ufak bi sorum var

Hattım vodafonedu Avea'ya taşıyalı 1 hafta oldu
    Geri hemen vodafone a taşıyabilir miyim? Eskiden 3 ay bekleme şartı vardı. Hala var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıllık avealı birisi olarak 2 ayda beni operatör değiştirmeye ikna eden tek tarife bu oldu.

faturalıya geç iyi olur dediler, geçtik. her zaman konuştuğum gibi konuştum, telefonumun sayacına baktım, nasıl oluyorsa 500 dk'yı doldurmuşum. ve 2014 senesinde 6 saat sonra haber verebiliyor avea efendi bana. 23 tl gelmesi gereken fatura geldi mi bana 47 tl.

çağrı merkezinden arayıp güzelce konuşan elemanlar bu tip sorun olunca hiç iplemiyorlar adamı. diyorum ki, bakın 8 senelik müşterinizim bana özel bir paketiniz yok mudur? sms falan istemiyorum, sadece dakika ve internet. yok diyor. 2014 senesinde aynı pakette 2 gb internet, 500 dk ve 5000 sms satıyor. bu paketi kullanıp da 5000 sms'e gereği olan bir tane insan olamaz. 5000 sms yerine yap 100 sms, 1000 dk, 2 gb canımı ye. ki bunu da sonradan yaptılar zaten.

bu arada ne zaman woops denen merete ve dolayısıyla da bu tarifeye geçtim internet hızım yerlerde sürünmeye başladı. 300 ms altında ping göremez oldum, 6 sn'lik vine videoları için 40-50 sn bekler oldum, işte o an kafam attı. hiç aklımda yokken turkcell'e geçtim.

turkcell yapmış uygulamasını, anında ne kadar kullanımın kaldığını bildiriyor, metin penceresi olarak da bildiriyor. adamlar bu işi biliyor. ve interneti gerçekten iyi. avea ile 320 ms ping, 1.45 mbps download aldığım yerde turkcell 36 ms ping, 5.25 mbps download veriyor. tukcell pahalı ama hak ediyormuş, bunu anladım.

bence vu tarife beş para etmez. koşulları çok ağır ve gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Beyler yeri bura değil ama ufak bi sorum var

Geri hemen vodafone a taşıyabilir miyim? Eskiden 3 ay bekleme şartı vardı. Hala var mı?

Neden böyle bir şey yapıyorsun kardeşim yani ben de iki ay sonra taahhüt bitince hattımı vodafone a taşımayı düşünüyorum da o yüzden sordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Beyler yeri bura değil ama ufak bi sorum var

Neden böyle bir şey yapıyorsun kardeşim yani ben de iki ay sonra taahhüt bitince hattımı vodafone a taşımayı düşünüyorum da o yüzden sordum...

Internet hız farkı var

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Bence bu 6 saat sonra haber vermeyi kasten yapıyorlar çünki faturasızda hemen sorgulayabiliyorsun. Avea müşteri bazlı internete sınır geitrebilir ama biz bunu bilemeyiz. Avea nın çok kampanya yaptığı ve alt yapısının da en kötü olduğu bilinen bir gerçek. Turkcell de zaten bunun bilincinde ve kaliteli hizmet diye yüksek fiyat koyuyor. Maddi durumunuz iyi ise birşey diyemem ama keşke vodafone u deneseydiniz. Tabii bulunduğunuz yer çok önemli. Mümkünse önce denetmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Bence bu 6 saat sonra haber vermeyi kasten yapıyorlar çünki faturasızda hemen sorgulayabiliyorsun. Avea müşteri bazlı internete sınır geitrebilir ama biz bunu bilemeyiz. Avea nın çok kampanya yaptığı ve alt yapısının da en kötü olduğu bilinen bir gerçek. Turkcell de zaten bunun bilincinde ve kaliteli hizmet diye yüksek fiyat koyuyor. Maddi durumunuz iyi ise birşey diyemem ama keşke vodafone u deneseydiniz. Tabii bulunduğunuz yer çok önemli. Mümkünse önce denetmekte fayda var.

Vodafone hiç kullanmadım, iyidir kötüdür diyemem ama Turkcell de bir kampanya yapmış, 25 tl'ye her yöne 500 dk, 1000 sms, 2 gb internet. Ayrıca 30 tl yükleyince çeşitli hediyeler de veriyor. Şu şartlar altında 25 tl'ye turkcell kampanyası bulunmaz bir nimet. Daha fazla olsa vodafone'a geçerdim herhalde. Aslında yine avea'da kalmak istedim. 24.5 tl'ye 1000 dk, 1000 sms, 2 gb internet kampanyası yapmışlar ama sadece yeni aboneler veya hattını taşıyanlar yararlanabiliyor. Bu müşteri çalma oyununu iyice b*ku çıktı. Eski müşteriye hiçbir iltimas yok, yeni müşteriye her şeyi sunuyorlar.

Yeni müşteri velinimet, eski müşteri kümesteki kaz.
  • vodafone daha iyi değil mi hocam, çekim kalitesi olarak peki avea mı yoksa vodafone mu...
    hocam Turkcell in bu kampanyası hakkında bilgi alabilir miyim... tam olarak hangi tarife acaba...
  • Numara taşımanın en kötü yanı bankalara falan operatör değişikliğini bildirmekle uğraşmak.. Çok can sıkıcı bir durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam Turkcell in bu kampanyası hakkında bilgi alabilir miyim... tam olarak hangi tarife acaba...

yıldız 500 paketi (19 tl) + yıldız ek genç paketi (6 tl) ile oluyor hocam. bir sene fiyatın artmayacağı taahhütü aldım müşteri hizmetlerinden geçtim. şimdilik iyi gibi.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi
    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

herkesi woopslu yaptım, bi ben kaldım pttcellde

Merhaba hocam ben de pttcelliyim. Nasıl geçeceğiz biz woopsa? Ben kışın avea bayisinden sorduğumda geçiş için 10 lira alacağız ve woopsa 28 lira ödeyeceksiniz demişlerdi ben de vazgeçmiştim. Şimdiki durum nedir hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

herkesi woopslu yaptım, bi ben kaldım pttcellde

Merhaba hocam ben de pttcelliyim. Nasıl geçeceğiz biz woopsa? Ben kışın avea bayisinden sorduğumda geçiş için 10 lira alacağız ve woopsa 28 lira ödeyeceksiniz demişlerdi ben de vazgeçmiştim. Şimdiki durum nedir hocam?

pttcellden geçişte ücret yansıdıgını bende duymuştum. Ayrıntılı bilgim yok.
    yedek hattım var vodafoneda. onu tasıcam woops'a..
  • Arkadaşlar 6 saat diyor da 5-6 dk sonra düşüyor sisteme. Ayrıca internet hızı da müthiş

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.