Şimdi Ara

Avea her yöne çarpıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.Eğer içimizde Avea'da çalışan arkadaşlar varsa ve bu soruna çözüm üretirlerse sevinirim.6 yıldır avea kullanmaktayım.Aveanın bir sürü servisini ve bizlere sunduğu olanaklarını kullandım ama çıkardıkları HER YÖNE tarifesi ile ilgili bir çözüm hala üretemediler.Şöyle anlatayım ben Turkcell kullanısıysam ve numaramı avea'ya taşıyorsam bana diyelim ki her yöne 300 dakika 27 tl.Fakat Avea kullanıcısı iseniz ve bu tarifeye geçmek istiyorsanız siz vergilerle beraber (tam oalrak ne kadar bilmiyorum) 45 liraya yakın bir para ödüyorsunuz.Başka operatörlerden geçen vergi ödemiyorda ben 6 yıldır bu operatörü kullanan neden ödüyorum ki?Hangi avea bayine gitsem bir çözüm üretemediler.Buyrun ben çözümü size sunuyorum.AVEA da çalışan varsa dikkatine!!! Kardeşim siz zaten herşeyi sözleşmeye dökmüyormusunuz bunuda sözleşmeye dökün aveanın başka servisini kullanan kullanıcıya 6 aylık bir sözleşme önerin bu tarifeyi kullanacağına dair.Herkes imza atar o sözleşmenin altına.He siz ısrar edip bu duruma devam edecekseniz.Benim gibi yıllardır bu operatörü kullananlar rakip firmaların promosyonlu tarifelerine kayacak.Ayrıca bu zamana kadar kaçan üyelere yansın avea.20 21 liralık vergi için kaç kişi başka operatöre gitti kim bilir?Cevap verecek varsa beklemekteyim...

• reklamlardaki selimi hatırlar mısınız?

eskiler cepte

yeni abone çekmek için düzenlenen kampanyalar, indirimler vs. her operatörde durum aynı.
    avea ya has bir durum yok ortada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.