Şimdi Ara

AVEA Hakkında Bütün Eleştiri ve Önerilerinizi Bu Başlıkta Toplayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün Eleştiri ve önerilerinizi lütfen buraya yazın arkadaşlar. Sesimizi duyuralım.

Orjinalden alıntı: mehman

oldu öyle yaparız

CENGAVER ABİSİ BU...
  • Şimdi aveada bedava tv izleyebiliyor muyuz telsim gibi? Cunku sırf bu yuzden telsım hat almayı dusunuorm ama telsimde de smslerin gitmemesi gibi bir sorun yasanıyormus ne tavsiye edersınız

Orjinalden alıntı: deck

Şimdi aveada bedava tv izleyebiliyor muyuz telsim gibi? Cunku sırf bu yuzden telsım hat almayı dusunuorm ama telsimde de smslerin gitmemesi gibi bir sorun yasanıyormus ne tavsiye edersınız
    Daha Fazla Göster
  • Ben Avea abonesiyim. Hattımla nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı mesaj atamamaya başladım. Farklı telefonlarda denememe rağmen bir türlü mesaj atamıyordum. 500 Avea müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Gerek benim gerekse onların araması ile bir aydan fazla sürede defalarca sorunu çözmeye çalıştılar ancak bir türlü çözemediler.

Sorunu çözemeyeceklerini anlayınca da hattıma zarar vermiş olduğumu ve yeni kart almam gerektiğini söylediler. Ama işin garibi benim sim kartımı görmeden ve test etmeden bu kararı verdiler. Ben kendilerine sim kartımı görmeden kullanıcı hatası olduğu kanısına nasıl vardınız dedim, cevap veremediler ve yeni kart almanız lazım dediler. Ben de bir Avea bayisine gidip durumu izah ettim. Yetkili arkadaş sorunu çözdü. Israrlarıma rağmen problemi meslek sırrı diyerek söylemedi. Yani az kalsın boşu boşuna yeni kart alacaktım. Ben de sikayetvar.com a mesaj attım.Genel müdürlükten arayıp yapılmış olan hatadan ötürü özür diediler.

• yok yaw ne bedavasi da 10 saniyede 5-6 kontür falan gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam...
    quote:

Orjinalden alıntı: deck

bedava deil yani.Yayın bırak kotu olsun maksat vakit gecsın yoldayken fln ızlıcem.Telsim almak da istemıodm ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 3 Ocak 2006 21:31:48 >

Saygılar.
    senın ayarlarına bakmadan senın mesaj atmanı saglamaya calısıyolar telefonda.
    bunun kolay bı iş oldugunu dusunmuyosun herhalde.
    zaten anladıgım kadarıyla ayarlarıyla ılgılı durum.
    avea bayı cozebıldıgıne gore.
    avea bayının musterı hızmetlerınden daha fazla bırsey bıldıgını dusunmuyosundur.
    demekkı bı ayarda degısıklık meydana gelmıs.
    zaten her sey tamamsa sım kart degısıklıgı onerılır.
    yalnız bunun kararını ancak bayı verır.
    o da genelde kullanıcı hatası der sıyrılır işin içinden.
    quote:

Orjinalden alıntı: Teslamania

Ben Avea abonesiyim. Hattımla nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı mesaj atamamaya başladım. Farklı telefonlarda denememe rağmen bir türlü mesaj atamıyordum. 500 Avea müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Gerek benim gerekse onların araması ile bir aydan fazla sürede defalarca sorunu çözmeye çalıştılar ancak bir türlü çözemediler.

Sorunu çözemeyeceklerini anlayınca da hattıma zarar vermiş olduğumu ve yeni kart almam gerektiğini söylediler. Ama işin garibi benim sim kartımı görmeden ve test etmeden bu kararı verdiler. Ben kendilerine sim kartımı görmeden kullanıcı hatası olduğu kanısına nasıl vardınız dedim, cevap veremediler ve yeni kart almanız lazım dediler. Ben de bir Avea bayisine gidip durumu izah ettim. Yetkili arkadaş sorunu çözdü. Israrlarıma rağmen problemi meslek sırrı diyerek söylemedi. Yani az kalsın boşu boşuna yeni kart alacaktım. Ben de sikayetvar.com a mesaj attım.Genel müdürlükten arayıp yapılmış olan hatadan ötürü özür diediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatakın -- 4 Ocak 2006 11:40:10 >

ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ

• yaw arkadaşlar hani 31 ocaga kadar wap beleşti!önceleri giriyordum knt montör gitmiyordu şimdi yemeye başladılar knt leriturkcelleşmeye mi başladılar ne

Orjinalden alıntı: lehrer

yaw arkadaşlar hani 31 ocaga kadar wap beleşti!önceleri giriyordum knt montör gitmiyordu şimdi yemeye başladılar knt leriturkcelleşmeye mi başladılar ne

herkesin tarfiesini konuşma açsısından daha uygun bir tarifeye geçirdiler
    istersen hattından arayıp tekrar eski tarifene ücretsiz geçiosun
  • Valla 2005 yılında çok iyiydi ne güzel bedava sms ler kazanıyoduk rahatça herkese gönderebiliyorduk ama şimdi? Sadece avea lılara gönderebilioz smsleri! Ve wap bedava dediler ama kontörümü yediler! Valla bence iyi bi oparatör diil!

Mobilöğrenci den Mobiöğrenci Paketine geçiş için hem otomatik geçiş yazıyor hemde geçişler ücretsizdir yazıyor fakat tam anlamadım şimdi mobilöğrenciler mobilöğrenci paketine kendi çabalarıyla mı geçecek yoksa otomatik mi olacak..? Lütfen bilgilendirin öyle uyduruk cevaplar yazmayın..

Ayrıca yeni tarife kazıktan ibaret..Yakında zaten telsim hattıma dönmeyi planlıyorum..

böyle birşey olabilir mi? 354 msj hakkım var ama 0 knt var..İğrenç bir uygulama..ilk kampanyalarla abone toplayın sonra kazıklayın oh .a.q ne güzel.. zaten hepsinin stratejisi bu..

Ulan biriniz vatandaş için samimi olarak kaydadeğer bir gelişme bir iyilik göstersin..yarar sağlasın...

Hepsi para tuzağı a.q

Turkcell zaten lanet birşey..Onun tamamem a.q....Asla yüzüne bakmam Turkcell in..

Valla mecbur kalmasak hiçbirini kullanmayız..En iyi tarife eski mobilöğrenciydi..

ölene kadar kullanırdım..ama..

ister okuyun ister okumayın ben içimi boşaltmışım kardeş...

Lanet olsun AVEA ya..

Napacam bilmiyorum...iyice kafam karıştı...

Çok kolay bişey sormuştum bunu çektiler..

Sayın Abonemiz ,

Konu ile ilgili yardım edebilmemiz için Avea Merkezi (cep telefonunuzdan 500, sabit hatlardan 4441500 tuşlayarak) aramanızı rica ederiz

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Avea hattınızdan 500 veya sabit hatlardan 444 1 500'ü arayarak, Avea Merkez'e 7 gün / 24 saat ulaşabilirsiniz.

Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaby ßoy -- 11 Ocak 2006 22:38:35 >

"Bir insan hiç bir zaman nereye gittiğini bilmediği zamanki kadar uzun yol gidemez.." "Kaybolan Yıllar.."
    |REFERANSLARIM|
    Symbian Team

• bir gerçek var o da AVEA da knt un hesabı yapılmıyor Diğer operatörler gibi kaç knt oldugu kesin değil bir bakmışsın eksilmiş?? hiç yerinde durmuyor telefonunu kapalı tutsan ringa knt çalıyor sanki...

Hiç bir zaman kaç knt oldugunu tutturamıyorum..hep eksik hep eksik..

"Bir insan hiç bir zaman nereye gittiğini bilmediği zamanki kadar uzun yol gidemez.." "Kaybolan Yıllar.."
    |REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • sonuna kadar haklısn kardeş,ilk dönem müşteri çek sonra yolmaya kalk.birde alıştırıyorlar insanları ucuz konuşmaya sonra anlayış bekliyorlar olacak iş mi,milletin birden telsime kayacagını sanmıyorum çünkü ben dahil birçok arkadaşım hatta sevglisi olanlar dahil ilk mobil ögrenci tarifesindeler halen ve hepsinin telsime kayması zaman alır ki telsiminde çok farklı olacagını sanmıyorum.allah yardımcımız olsun ne diyelim
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.