Bildirim
Avea Fc Barcelona modem ping sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben 2yıldır mobil internet kullanan biri olarak mf 190 7.2mbps hız destekli modem kle 3operatörü Bursa ve elazığ hatta otobüste kayseri ankara yol üstündeki illerde test ettim hız en yüksek 4gördüm ping 100den aşağı göremedim halinize şükredin ortalama 150görüyorum tepki süresini modeminizin modeli nedir? Kaç mbps destekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sssss5
ben 2yıldır mobil internet kullanan biri olarak mf 190 7.2mbps hız destekli modem kle 3operatörü Bursa ve elazığ hatta otobüste kayseri ankara yol üstündeki illerde test ettim hız en yüksek 4gördüm ping 100den aşağı göremedim halinize şükredin ortalama 150görüyorum tepki süresini modeminizin modeli nedir? Kaç mbps destekliyor
Bazen 30 lara da dustugu oluyor ama oyunun ortasinda 60 lara ciktigi zaman cok kotu oluyor.
Modem; 7.2 Mb/s, Mf190.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapabileceğin birşey yok baz istasyonuna yakında olsan Pek birşey değişmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X