Şimdi Ara

AveA'dan HER YÖNE PAKETLER ÇIKTI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YURT İÇİ Ayda 300 dak. KDV+ÖİV DAHİL : 36.35 YTL : 1 Dakikası : 121.166 TL

YURT İÇİ Ayda 500 dak. KDV+ÖİV DAHİL : 54.53 YTL : 1 Dakikası : 109.06 TL

Dakikalar bitince yurt içi her yönü aramak ve yurt içi sms : 23 ykr

Ücretlendirme : 6 SANİYE'dir..

FATURASIZ HATLARA HALA YENİ BİR İNDİRİMLİ TARİFE YOK..

Tarifenin adı HEPSİ BİR nedense HER YÖNÜ ARAMAK : 2 KONTÖR...

Avea 9 KASIM için FATURASIZ HATLARADA YENİ TARİFELER ÇIKARTMALI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 10 Eylül 2008; 10:39:44 >

• buradada ben açmıştım her yöne paket faturalı için
    http://forum.donanimhaber.com/m_25864386/tm.htm
  • fena tarifelere benzemiyor
  • zaten vardı benide heyecanlandırdınız yav
  • 500 lük paket yeni çıkmış gördüğüm kadarıyla. bu durumda her yöne en ucuz konuşturan avea oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: loony cooky

500 lük paket yeni çıkmış gördüğüm kadarıyla. bu durumda her yöne en ucuz konuşturan avea oldu

ama faturalı hatlarda
  • Biran kontörlülere çıkan şebeke içi paketin her yönesi mi çıktı. Oha bunu yapmış olamaz dedim yapmamış Ama yine de Avea dan umutluyum. Numara taşınabilirliği yaklaştıkça agresifleşecek Avea. Du bakalım daha neler göreceğiz. İsteyince oluyor demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avea fatursızlara da her yöne paketleri çıkarırsa işte bombayı o zaman patlatmış olacak. Ve artık beklentinin de bu yönde olduğu görülüyor
  • çok da avantajlı sayılmaz... her hattan bir sim kartın olsun daha avantajlı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

çok da avantajlı sayılmaz... her hattan bir sim kartın olsun daha avantajlı :)

3 telefon taşımak ızdırap oluyor. Şahsen ben cepler dolu olunca, palyalçomuyum lan ben nedir bu ızdırap diyorum hep
  • bence avea numara taşınabilirliliğine gayet iyi hazırlanıyor çünkü elde ne kadar faturalı hatlı müşteri tutulabilir yada yeni abone çekilebilirse o kadar yüksek oranda kar elde edilir. üstelik elde edilen kar oranı arttıkça da şebeke yatırıma daha çok imkan sağlanır.
    benim tahminim avea faturalı hatlara yönelik kampanya ve tarifelere ağırlık vermeye devam edecek hatta yakın bi tarihte faturalı hatlara da 500 ve 5000 sms paketlerinin geleceğini düşünmekteyim....
  • her yerde 9 kasım muhabbeti var ne olacak 9 kasımda?
  • geçen sene ankara avea patlican konseri vardı ve çok güzeldi. bu sene de numara taşınabilirliği başlıyor 9kasımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

geçen sene ankara avea patlican konseri vardı ve çok güzeldi. bu sene de numara taşınabilirliği başlıyor 9kasımda

teşekkürler :)
  • O kadar da avantajlı bir şeye benzemiyor. Bunu alacağıma Turkcell Süper İkili tanışma seti alırım daha da iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Avea fatursızlara da her yöne paketleri çıkarırsa işte bombayı o zaman patlatmış olacak. Ve artık beklentinin de bu yönde olduğu görülüyor

AveA FATURASIZ HATLARI YABANA ATMA...

Artık mutlaka Her yöne paketler veya TT hatlarına yönelik kampanyalar yapmalı (Örnek : Tüm İş+ofis tarifesi Ayda 1600 dakika sabit hat aramak bedava gibi.)

Yoksa 9 Kasımdan sonra görüşeceğiz ....!!!
  • Bu paketleri telefon hediyeli çıkarsalar ya vodafone un yaptığı gibi...
  • Bence turkcell her yöne 600 dakikalık gold paketinden iyi değil. Gerçi onların herşeyi dahil 72 ye geliyor. Ancak en önemli şey kullanılmayan dakikalar bir sonraya devrediyor. Tut ki bu 200 dakika ihtiyaç oldu aveada 300 dakikan yanıyor ancak turkcellde 400 dakika devrediyor sonraki ayda 1000 dakikak durmuş oluyor sonraki ayda da oldu ya çok konuşmak icap etti işte süper bir durum oluyor bu bence...
  • faturasız hatlarda da 150 kontör yükle patlicana üye ol 180 dakika aveadan aveaya bedava konuş daha ne olsun ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.